Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לזוג ב-15K (נערך)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים רכב לזוג עם תקציב מוגבל (השאיפה להגיע ל15 אולי מעט יותר)

דגש על אמינות למניעת הוצאה בלתי צפויה ועל חיסכון (על נוחות אפשר להתפשר במידה סבירה)

בטיחות חשובה גם היא

ורכב שלא ידרוש החלפה ביום שיהיה תינוק (מבחינת עגלה ומקום לכיסא מאחורה)

צפי נסיעה הוא לרוב נסיעות של 60-70 ק"מ בגוש דן ומדי פעם עלייה לירושלים

בנוסף אשמח להמלצות/דיס המלצות לגבי הונדה אינסייט מ 2013 לפי אותם פרמטרים

פורסם

גם אמין, גם חסכוני, גם בטוח וגם במחיר של 15,000 שקל? צר לי, אבל קשה לי להאמין שיש רכב כזה.

ואם התקציב כל כך מוגבל - האם לקחתם בחשבון גם הוצאות דלק, ביטוח, טסט וטיפולים שוטפים שלא לדבר על תקלות?

מעיון קצר בלוח יד 2 אני רואה הונדה אינסייט 2010 יד שנייה שעליה מבקשים 16,900. מעניין אם אפשר למצוא מ-2013 בתקציב שלכם.

מכיוון שאתם רק זוג, אני מניח שבתקציב כזה לנסיעות כאלה כדאי לכוון לסופר מיני ידנית מדגמים פחות פופולריים.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אישית ממליץ על פיגו 107 עם גיר רגיל, לי יש כזו בצבע אפור ואני מרוצה עד הגג לפניה הייתה לי מאזדה 626 שאנסה לי את הארנק , ממליץ בחום על האוטו גם בחיפוש באינטרנט אין לה שום מחלות ילדות והמנוע והגיר שייכים לטויוטה רכב מדהים

ואם לא אז ההמלצה הבאה שלי היא רב קו חודשי זה פשוט יהיה עדיף .

פורסם

אם שאלתי על האינסייט כנראה שאפשר

מודע לעובדה שהדרישה בעייתית לכן מתיייעץ

בוודאי שכל המסביב נלקח בחשבון אולם מאחר ורכב הוא לא השקעה אלא הוצאה אני מסרב לרוכשו על חשבון הברון (כלומר הבנק)

אני בהחלט מוכן להתפשר על שנתונים ישנים

ידני לא רלוונטי לצערי

וסופר מיני- החיים שלי חשובים יותר....

פורסם

הלוואי והיה אפשרי להמשיך להסתדר עם רב קו- בהחלט מאמין בזה

את הפיגו אבדוק

כמו שאתה מבין אני מחפש רכב שישרת אותי ולא נוחות או חווית נהיגה

פורסם

אופציות יותר ריאליות (לתקציב) מהונדה אינסייט 2013 יהיו פוקוס דור 2 (עד 2010) או סיטרואן c4 דור ראשון (עד 2011, אבל שים לב שהדגם התחלף ב-2011 והדגם הישן עדיף מבחינת אמינות). את הסיטרואן רק עם מנוע 1.6 אטמ' פשוט, לא עם הטורבו.

אף אחת מהן לא חסכונית, אבל שתיהן בטוחות (לשנתון) עם אמינות סבירה ומספיק מקום לכיסא ועגלה.

פיג'ו 107 היא מיני, לא בדיוק אידיאלית למשפחה עם תינוק.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה על ההצעות

לסיטרואן אין שם רע של אמינות ועלות תחזוקה?

ומה דעתך על האינסייט בהנחה שנמצאה כזו בתקציב בגלל קילומטרז גבוה (בערך 30 לשנה) (אצל נהג יחיד- בבעלות פרטית)

פורסם

לא מכיר את האינסייט.

התדמית השלילית של סיטרואן כמותג רק עוזרת לך במקרה הזה - אתה מקבל רכב סביר במחיר נמוך. כמובן שחשוב לבחור רכב שתוחזק בצורה סבירה ולא נסע יותר מדי, וגם אז מדי פעם יהיו תקלות, בכל זאת רכב ב-15,000₪.

שוב, שים לב שמדובר על הדור הראשון. הדור השני (החל מ-2011) "נהנה" מנוע קצת פחות אמין.

אתה יכול לחפש גם את שרשור התחזוקה של menir1, שיש לו בדיוק סיטרואן כזו.

לא מדובר באיזה רכב מהנה במיוחד, פשוט משפחתית סבירה ויחסית בטוחה במחיר נמוך.

אני מסכים איתך

פורסם

בתקציב הזה לנשום עמוק, להסתדר עוד כמה חודשים עם המפלצת הסגולה ואז לחפש בתקציב יותר גדול.

וכמובן, כפי שכתב motior - להביא בחשבון את ההוצאות השוטפות, כולל סבירות לא קטנה להפתעות רעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתקציב הזה לנשום עמוק, להסתדר עוד כמה חודשים עם המפלצת הסגולה ואז לחפש בתקציב יותר גדול.

וכמובן, כפי שכתב motior - להביא בחשבון את ההוצאות השוטפות, כולל סבירות לא קטנה להפתעות רעות.

או ש"להתפשר" על יונדאי גטס.

לא מכיר משהו טוב יותר בתקציב הזה.

פורסם

חבל שאתה לא מכיר, אבל זה לא אומר שאין.

צריך לשים לב שהבטיחות בגטס, בגרסת GLF (שלצערינו היא הכי נפוצה) מזעזעת. מעבר לזה, מדובר ברכב קטן יותר, די שתיין ולא ממש נח. מה שכן, היא די אמינה יחסית לתקציב

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...