Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 15,000 סיטרואן C3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שעל קופסאות פילטרים של MANN רשום להחליף כל 15K או שנה. אני יודע שהפילטרים שבאים כרגע מקוריים הם של MANN. כנראה שזו פשוט הוראת יצרן המסננים המקורי. כמו הוראת יצרני נוזל הבלמים להחליף כל שנתיים, ויצרני נוזל קירור שרשום עליהם להחליף כל תקופה מסוימת לדוגמא.

אגב ראיתי מפרט טיפולים של C4 דיזל באיזה בלוג באנגלית, שם רשום להחליף מסנן כל 30K או שנתיים, אבל היצרן אומר בישראל להחליף כל שנה.

לא לשכוח שגם שאתה רוצה לקנות שמן Total בעצמך הוא יקר יותר משמנים אחרים, גם משמנים ששמים יבואנים אחרים.

נתקלתי במכוניות שבאות בלי מסנן מזגן בכלל ומחיר טיפול במורשה גם בסביבות המחירים הללו.

ט.ל.ח

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב לסיכום.

הלכתי לטיפול, התקבלתי מיד בשעה שקבעתי (08:30).

עלות כללית 950 ש"ח, הוחלפו גם פנסים אחוריים במסגרת Recall.

שטפו לי את הרכב חיצוני (והעבירו יד בקטנה גם בפנים).

סך הכל היה בסדר חוץ מזמן הטיפול (החזירו לי את האוטו רק לקראת 12:00), מסתבר שהרכב היה מוכן הרבה לפני ואף אחד לא טרח להגיד לי.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

יקר לטיפול ראשון, תוכל לעלות את החשבונית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה לא נראה חשבונית

זה נראה כמו טופס הזמנת טיפול.

תוכל לפרט בבקשה על הריקול? לא שמעתי על זה דבר (לי יש את הדגם המאובזר).

בטופס ההזמנה צוין מחיר, מניח שבפועל לא שילמת.

רק להזכיר לכל המגיבים -- אין שום חובה לעשות טיפולים במוסכי היבואן. האחריות היא 5 שנים וטיפול יכול להיתבצע בכל מוסך מורשה משרד התחבורה. המיתוס שהיבואן "ילך לקראתך" אם תצטרך רק כשאתה משתמש במוסכיו הוא בידה מרובה מיתוס, ואחרי 5 שנים מי שעוד מצפה לקבל "רצון טוב" - שויין.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אין לי מושג מה העניין עם הפנסים.

המחיר הסופי הוא 950, כאמור ללא הפנסים (בכוונה צילמתי את דף העבודה ולא את הקבלה שם לא הופיע דבר).

כשהגעתי שאלו אותי אם קיבלתי הודעה אל ריקול, אמרתי שלא ואז אמר "אם צריך יחליפו" וכך היה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
תוכל לפרט בבקשה על הריקול? לא שמעתי על זה דבר (לי יש את הדגם המאובזר).

בטופס ההזמנה צוין מחיר, מניח שבפועל לא שילמת.

רק להזכיר לכל המגיבים -- אין שום חובה לעשות טיפולים במוסכי היבואן. האחריות היא 5 שנים וטיפול יכול להיתבצע בכל מוסך מורשה משרד התחבורה. המיתוס שהיבואן "ילך לקראתך" אם תצטרך רק כשאתה משתמש במוסכיו הוא בידה מרובה מיתוס, ואחרי 5 שנים מי שעוד מצפה לקבל "רצון טוב" - שויין.

עם כל הכבוד. כל כך לא נכון.

היבואן בהחלט מגלה פעמים רבות אחריות "רצון טוב", אני אישית מכיר עשרות מקרים כאלה.

כמובן רק למי שמטפל ברשת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

שמתם לב שרשום שתראיך סוף האחריות זה לאחר 3 שנים? עד 2020.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...