Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי ניסאן מיקרה אוט' 2016 שרכשתי מאלבר.

רכב קטן נחמד סהכ חסכוני , אבל - 2+ אנשים ברכב + מזגן .. ואני מרגיש שאני צריך מישהו שידחוף אותי מאחורה כדי לנסוע, ואני לא מדבר רק על עליות.

אני מחפש רכב לא חדש , עד 5 שנים על הכביש , בתקציב עד 70 אלף שיתן לי חווית נסיעה טובה משל המיקרה.

רב הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר, כ-90 ק"מ ביום.

חשבתי על מאזדה 3 / רנו קליו החדשה / שברולט סוניק (הדגם 140כ"ס) / קורולה

האם יש אלטרנטיבות? מישהו שהתנסה ויכול להמליץ?

פורסם

אתה לעשות הבדל, אתה מחפש משפחתית או סופר מיני?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדיפות לסופר מיני, אבל גם משפחתית בא בחשבון. מבחינת צריכת דלק, סיכוי גבוה שאעשה הסבה לגז אז פחות מטריד אותי העניין.

פורסם

אוקי ולגבי משפחתיות?

קליו וסוניק נחשבות לסופר מיני? הנתונים שלהם מרשימים בהרבה משל המיקרה. חווית הנסיעה בטח טובה יותר.

פורסם

קליאו וסוניק הן סופרמיני

קליאו אוטומטית פחות מומלצת בגלל תקלות מוח גיר שדווחו פה כמה פעמים, בערך באזור 40-50 אלף ק"מ.

פורסם

אוקי, אם אשווה בין קורולה / מאזדה 3 וסוניק RS

מאמין שאת הסוניק אוכל להביא בשנתון חדש יותר מאשר את השאר. האם זה שווה את זה?

פורסם

ביחס למייקרה, קלנועית תהווה שיפור משמעותי בכל תחום.

לא קונים רכב ב70 ומסבים אותו לגז.

יש לך קורולות 2015 מליסינג במחיר הזה יהיו מעל ומעבר למה שאתה צריך.

או מאזדה 3 מנוע 2000, מ14-15 גם כן.

פורסם

במקום להסב לגז, אם ידני זו אופציה, הייתי מחפש 208 / קקטוס דיזל ידניות. יתנו לך את כל מה שאתה מחפש.

אם ידני זו לא אופציה, 208 אוטומטית יכולה גם להיות אפשרות מעניינת.

ובכל אופן, אם אתה משוכנע לגבי ההסבה לגז, הייתי בודק את הנושא הזה הרבה יותר טוב - לא כל המנועים מגיבים טוב להסבה הזו. לדעתי זה צריך להיות הפקטור העיקרי בהחלטה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
ביחס למייקרה, קלנועית תהווה שיפור משמעותי בכל תחום.

לא קונים רכב ב70 ומסבים אותו לגז. מדוע?.

יש לך קורולות 2015 מליסינג במחיר הזה יהיו מעל ומעבר למה שאתה צריך.

או מאזדה 3 מנוע 2000, מ14-15 גם כן.

לא קונים רכב ב70 ומסבים אותו לגז. מדוע?.

פורסם

ב70 אלף שקל אתה יכול לרשום קליאו כמעט חדשה או אפילו חדשה ב0 קילומטר עם אחריות(נמכרו באיזור ה75K שקל) - אם יש אחריות מלאה(או כמעט מלאה) לדעתי הנושא של הגיר פחות בעייתי, במידה ויש בעיה במקסימום אתה מכוסה(לנו בחברה לאחד החברה הופיעה התקלה של המוח גיר ב37 אלף לדוגמא).

אני עם הקליאו נוסע כבר שנה ו3 חודשים ועשיתי עליה יותר מ30 אלף קילומטר(היא עשתה כמעט 35 אלף) ובסך הכל אני נהנה מאוד מהרכב(יש לה את החסרונות שלה, בדמות מתלים נוקשים, רעשי רוח במהירות גבוהה,אין חלונות חשמל מאחורה ברמת הגימור הנמוכה וקצת מזדקנת כבר) - מצד שני מדובר ברכב זריז משמעותית מהמיקרה, המושב שלה פשוט מעולה ולא עשוי מקרטון ובמחיר הנכון לדעתי היא יכולה להיות אחלה VFM.

כתבתי פה בפורום סיכום עליה - לינק.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
ב70 אלף שקל אתה יכול לרשום קליאו כמעט חדשה או אפילו חדשה ב0 קילומטר עם אחריות(נמכרו באיזור ה75K שקל) - אם יש אחריות מלאה(או כמעט מלאה) לדעתי הנושא של הגיר פחות בעייתי, במידה ויש בעיה במקסימום אתה מכוסה(לנו בחברה לאחד החברה הופיעה התקלה של המוח גיר ב37 אלף לדוגמא).

אני עם הקליאו נוסע כבר שנה ו3 חודשים ועשיתי עליה יותר מ30 אלף קילומטר(היא עשתה כמעט 35 אלף) ובסך הכל אני נהנה מאוד מהרכב(יש לה את החסרונות שלה, בדמות מתלים נוקשים, רעשי רוח במהירות גבוהה,אין חלונות חשמל מאחורה ברמת הגימור הנמוכה וקצת מזדקנת כבר) - מצד שני מדובר ברכב זריז משמעותית מהמיקרה, המושב שלה פשוט מעולה ולא עשוי מקרטון ובמחיר הנכון לדעתי היא יכולה להיות אחלה VFM.

כתבתי פה בפורום סיכום עליה - לינק.

תודה,

מה לגבי הצריכת דלק? אם וכאשר אני לא מסב את הרכב לגז, איך הצריכת דלק שלה?

פורסם

ברכב שלי בלי להתאמץ(אני יחסית נהג רגוע - אבל רכב ליסינג אז אני לא שם דגש מיוחד לנהיגה חסכונית) אני עושה משולב 1-14.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ממעלות לים המלח אבא שלי קיבל כ 1/18 בנסיעה רגועה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...