Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי עומד מאחורי זה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי אין צוורך להכנס לשירשור הזה ואין צורך להתיחס לכל קירקור של תרנגול (BSA או אחר)...

אנחנו כאן כדי לעסוק בתחביב שלנו ולא כדי להתעסק עם רכילויות לא רלוונטיות ולא מכובדות.

בואו נעצור את השירשור הזה כאן ועכשיו.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

חברה' - רק סערה בכוס מים ותו לא!!!!

חורשי מזימות, וכאלו שרוצים בהכחדת מועדון החמש, לצערי לא חסר.

אין צורך להתעמק יתר על המידה בשטויות שאנשים כותבים כאשר הם מסתתרים מאחורי כינויים כאלו ואחרים.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
האם באמת נחום מסיר את מועמדותו?

אפשר לפנות אליו בה"פ או לנייד במקום לשאול בפורום!!!

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
חברה' - רק סערה בכוס מים ותו לא!!!!

חורשי מזימות, וכאלו שרוצים בהכחדת מועדון החמש, לצערי לא חסר.

אין צורך להתעמק יתר על המידה בשטויות שאנשים כותבים כאשר הם מסתתרים מאחורי כינויים כאלו ואחרים.

אולי מסיבה זו אנשים מסתתרים מאחורי כינויים ולא כותבים את שמם הפורום.

ולמי שעדיןן לא הבין M = משה.

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם
אפשר לפנות אליו בה"פ או לנייד במקום לשאול בפורום!!!
התפקיד שלו הוא ציבורי ולא פרטי ולכן ראוי שכולנו חברי העמותה נבין סוף סוף מה קורה מאחורי הקלעים לעזאזל!

ויפה שעה אחת קודם....

פורסם
התפקיד שלו הוא ציבורי ולא פרטי ולכן ראוי שכולנו חברי העמותה נבין סוף סוף מה קורה מאחורי הקלעים לעזאזל!

ויפה שעה אחת קודם....

מסכים לכך שתפקיד היו"ר הוא תפקיד ציבורי.

אבל ההחלטה אם להתמודד או להמשיך לכהן כיו"ר המועדון או לא היא החלטה אישית של נחום.

Moshe Azulay

פורסם

תגידו לי..כל פלצן תוקע נוד בפורום אופנועים ואתם כבר נגררים? כאילו שלא היה שירשור שדן בזה ובכל מיני ציטוטים.

הרמה העלובה של השרשור בפורום האופנועים מעידה רק על כותביה.

ואם מישהו שם רוצה לרכל או להפיץ שמועות לא נכונות בעליל על אירית ועל נסיבות פרישתה, אני חוזר, פרישתה, אז זה לא מחייב אותנו לרדת כל כך נמוך.

וכמו כן מי שכל כך רוצה לדעת מה מתרחש או לא מתרחש מאחורי הקלעים, שיואיל בטובו לבוא לאסיפה הכללית...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

צה צה צה ....

איך נפלו גיבורים...

לא רוצה ללעוג לרש...

אבל בני אם אתה זוכר את ה ויכוח הנרחב שניהלנו לגבי החומר האנושי של מועדון ה 5...

טוב נראה שהוא צף החוצה...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אם אתה מכליל אז גם אני אכליל..רוצה?

אני מבין שעשית סקר מעמיק על הרמה האנושית של חברי המועדון ואפילו של חברינו ממועדון האופנועים.

הסקר המעמיק מתבסס על שלושה ארבעה תוקעי נוד...

נו..טוב...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני כבר הורדתי את עצמי מהפורום לפני שנה, בגלל שטויות כאלה. עליתי עם משתמש חדש ואני מקווה שגם הפעם זו לא תהיה טעות.

אני פשוט לא מבין למה כל מילה קטנה של מישהו מסתיימת בהשתלחות רבתי מעל מסכי הפורום. אני חבר בכמה פורומים, כולל פורומים בחו"ל ורק פה בקארזפורום יש דברים כאלה. די כבר! אצלנו בבית אומרים "i primi a parla son sempre i piu' fessi" ובתרגום חופשי "הראשונים בדיבורים הם גם הראשונים בטיפשים".

פשוט לא לענות לאנשים כאלה, ואם יש דברים מתחת לפני השטח במועדון החמש אז שמועדון החמש יפתור אותם.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

ויפה שעה אחת קודם....

. . . מה השעה ?

ולעצם העניין, גלגלו את הזמן הנוכחי ("התקופה הסוערת שלפני הבחירות") אחורה, לשנים הקודמות, ותראו שבכל שנה יש כאלה שממש חיים בשקט כל ימות השנה ומעלים את הנושא "הבעייתי" רק בחודש הבחירות.

לעומת זה, שמתם לב כמה חבר'ה משתתפים באסיפה הכללית?

כלאמר לכמה חבר'ה באמת שווה "לבזבז" ערב ולבוא לשמוע ולהשמיע? לבחור ו/או להבחר???

כנראה שאינכם יודעים, אז דעו לכם שמדובר על כ 30-50 נפש. זהו!!! מתוך כ - 1000 !!!???

וכעת , יעשה לעצמו כל ברברן את החשבון הנכון . . .

באסיפה הקודמת אמר קובי כמה משפטים נכונים, שיצאו מתוכו, היו תקפים אז ובוודאי גם היום. אולי ישא דבריו גם הפעם. שווה לכולם לבוא, לשמוע, ובכלל - להשתתף.

צריך לזכור "שדברים שרואים משם לא רואים מכאן".

יאללה ביי - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

באסיפה הקודמת אמר קובי כמה משפטים נכונים, שיצאו מתוכו, היו תקפים אז ובוודאי גם היום. אולי ישא דבריו גם הפעם. שווה לכולם לבוא, לשמוע, ובכלל - להשתתף.

כנראה שהפעם יטילו עלי את התפקיד הנכבד של יו"ר האסיפה. זה מן הסתם יחייב אותי להתבטאויות יותר "ממלכתיות" ופחות "מתוכי", אז נא לא לצפות ליותר מידי. מצד שני אני מבטיח הקפדה קשוחה ומניאקית על כל מה שקשור בתרבות הדיון והסדר.

שורה תחתונה - אחרי שנים שבהן גם אני הסתפקתי בתשלום דמי-חבר ו"אהדה מרחוק", הגעתי למסקנה שלפחות פעם בשנה אני יכול להזיז את ישבני הגדול ולהשתתף באסיפה השנתית. אני מצטרף לאבי, וקורא לכל חברי המועדון להופיע, להשתתף ולהשפיע.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...