Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית בתקציב 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות משפחתית (גם ג'יפון בא בחשבון) למשפחה עם שני ילדים (שני כסאות בטיחות).

צריך שיהיה מקום סביר במושב האחורי ובתא המטען.

התקציב הוא 80K גמיש מעט.

חשוב לי מאוד בטיחות ואמינות - בעדיפות ראשונה,

לאחר מכן עלויות אחזקה וסחירות.

חשבתי על קורולה 2015, אני מאוד אוהב את המוניטין של טויוטה (מוצדק?), אני רוצה להימנע ממוסכים ככל שניתן.

אשמח לשמוע המלצות לגבי הקורולה או רכבים נוספים.

תודה מראש!

פורסם

קורולה 2015 רכב מוצלח. אמין מאוד - כאן המוניטין מוצדק. מרווח ליושבים מאחורה, בגאז' יחסית גדול.

החסרונות - גיר רציף פוגע בביצועים, נוחות המושבים לא מהמשובחות - חלק אוהבים, חלק לא.

הרכב סחיר מאוד ולא יקר לתחזוקה ( טיפולים, ביטוחים ).

מבית טויוטה אפשר גם למצוא אוריס סטיישן היברידית - יותר חסכונית ועם בגאז' ענק. כאן מרחב פנים מאחורה יותר מצומצם אבל מספיק לשני ילדים.

באותו המחיר של טויוטה ניתן לרכוש קיה פורטה/ סיד סטיישן כמעט חדשה. או לחסוך בתקציב ברכישת מודל 2015. גם יונדאי I30cw 2015 / I35 מכונית מעולה למשפחה ועולה פחות מקורולה משנתון מקביל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פרטת רכבים שמוצפים בליסינג , כשירצה למכור הוא יצטרך לרדת והרבה כדי להיות אטרקטיבי מול שאר המגרשים שברגע המכירה יהיו להם מאות אלטרנטיבות עם אחריות השבחה ועץ ריח.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

ב 80 תוכל למצוא B4 שנת 2015 רמת גימור קלאסיק..

המון רכב בכלום כסף ועדיפה בכל פרמטר על המשפחתיות מלבד צריכת הדלק (הלא כואבת כבעבר..).

יש אחת אפורה בכרמיאל - אם תרצה אקפוץ לראותה בשבילך.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

גם קורולה וגם אוריס היברידית נהנות מסחירות טובה ושמירת ערך לא רעה בכלל, למרות ריבוי הרכבים בליסינג.

יונדאי גם לא צונחת במחיר כל כך , במיוחד כאשר קונים משומשת בת 3.

פורטה כן מפסידה הרבה, זה בגלל ה 0 קילומטרים מליסינג שמוכרים אותה סביב 100 אלף שקלים.

רוצים רכב אמין, משפחתי שלא נפוץ בליסינג? יש את הונדה סיוויק סטיישן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין סיבה להמליץ על תת משפחתית כמו ריו בהתלבטות בין משפחתיות, והריו לא נחשבת לחסכונית עם גיר אוטומט.

יש מספיק משפחתיות בגודל מלא בתקציב הזה.

פורסם

הייתי הולך על מנהלים בתקציב כזה, 80 אלף למשפחתית ממוצעת לדעתי לא שווה, איזה מזדה 6 למשל, אחלה רכב.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...