Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ גרנד צ'רוקי 2014-2016 3.6 או 5.7?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אנחנו מחפשים SUV Midsize, ויצא לנו לנהוג ברכבים שבוע שעבר.

מאוד אהבתי את ה5.7 עם מנוע ההמי, שהרגיש מאוד נמרץ ועם הרבה כוח לעומת ה3.6 שהרגיש עצל יותר, ובמיוחד באזור ההררי/גבעתי שאנחנו חיים בו זה הבדל משמעותי.

מחיר של שנייהם די זהה, נסענו על רכבי 16 ו15, עדיין באחריות על הגיר ומנוע עם אופציה להאריך אחריות בעלות חודשית די נמוכה.

שנייהם מאובזרים מקצה לקצה ועם נסועה נמוכה, האם ה5.7 יהיה הרבה יותר יקר לאחזקה?

האם יש בעיות מיוחדות לרכבים האלה? והאם כדאי לבדוק רכבים אחרים בסגמנט?

חשוב לנו שהרכב יהיה 4X4, לא ענק מדי, אין צורך בשורה שלישית כמו באקספלורר, שיהיה נוח לנסיעות ארוכות של 6-9 שעות, שיהיה מספיק מקום בבגאז', עושים הרבה נסיעות בסופש"ים.

תודה מראש!

פורסם

אני חושב שזו שאלה של עד כמה "מפגר" אתה רוצה שהרכב יהיה - זה בעיני ההבדל בין מפגר לאינפנטיל בעצם

האחד אלכוהוליסט והשני כבר אלכוהוליסט בלי כבד.

אם ב3.6 צריכת הדלק שלך תהיה 1:6-7 אז ב5.7 אתה באזור ה1:5 אני מתאר לעצמי?

אם ב3.6 אתה מחליף כל X קילומטרים שישה מצתים ואז כל X*2 קילומטרים אתה גם מחליף שישה חוטי הצטה ואולי גם סלילי הצתה.

אז ב5.7 אתה תחליף שמונה כאלו

אם ב3.6 אתה מחליף X ליטרים שמן כל טיפול אז מן הסתם ב5.7 אתה תחליף שמן בעבור שתי בוכנות נוספות וכך הלאה.

שוב, מדגיש - בעיני - אם הדלק והתחזוקה לא מהווים בעבורך בעיה - אז אם כבר להיות "מפגר" - לקחת את זה עד הסוף!

עכשיו תיקח את כל מה שכתבתי ותחליף "מפגר" במטורף או כל דבר אחר כי זה (בעיני!!!) רכב מדהים - יצאתי מאחד כזה מאוהב עד הגג! אבל לא קניתי - ואם הייתי יכול להרשות לעצמי מנוע המי - לא הייתי חושב פעמיים.

מקווה שהייתי מובן ולא העלבתי כי הכוונה היא בדיוק ההפך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובה, בהחלט חומר למחשבה.

הלוואי יכולתי להיות הכי "מפגר", באותה הזדמנות גם לקחתי לנסיעת מבחן SRT 2015 עם מנוע 6.4 ליטר, זה כבר באמת רכב מפגר, לצערי הוא מעל התקציב שלנו..

פורסם

שים לה שה-5.7 זה רכבים שהגיעו בייבוא אישי ולא סדיר, ככה תבדוק גם מה זמינות החלפים אצל הייבואן או מוסך מורשה אחר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הSRT זה מדליית זהב באליפות העולם לאצנים אוטיסטים.

אתה מנצח אבל אתה עדיין מפגר - לא יודע אם אתה מכיר את התמונה המפרוסמת על וויכוחים במרשתת (לא מאמין שאמרתי את המילה הזאת).

לגבי חלפים אם יש לך קשרים לארה"ב - רכבת אווירית מהעבודה, חברות בלדרות וכך הלאה - הכל פתיר השאלה רק באיזו מסגרת זמן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי שכחתי לציין שאני גר בארה"ב, אז הרכב מיוצר פה.

אז חלפים לקונצרן קרייזלר לא חסר, והדלק באיזורינו 2.7 שקל לליטר.

פורסם

אם זה הייתי אני והייתה לי את האופציה, הייתי קופץ על ה5.7 בלי לחשוב פעמיים.

ביום יום נהגתי במשך תקופה על 2010 3.7, רכב מדהים.

יצא לי פעם אחת לנהוג על 5.7 וזה היה פשוט וואו ועל הSRT אני אפילו לא דבר!

במקומך, הייתי הולך לקחת את מדליית הזהב בלי לחשוב פעמיים.

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

AND THE WINNER IS?

Pioneer TS-X150

פורסם

לא יודע.

נהגתי על הדבר הזה לאחרונה 10 ימים בקנדה. גדול, מרשים, אפילו נוסע טוב. אני מניח שמנוע 3.6 (לא טרחתי לבדוק את הרשיונות או להרים את המכסה). אבל היתה בעיה - הגיע בלי סולם, ואשתי התקשתה להכנס אליו. שלא לדבר על כך שלא היתה יכולה לנהוג כיון שלא יכלה לראות מה מתרחש מעבר לדאשבורד או להגיע לדוושות גם עם מושב שהגיע לקצה המסילה. והצמאון, אוי, הצמאון - כמו גמל אחרי חודש במדבר. אבל, היי, זו אמריקה, והדלק חצי חינם. וכמעט שכחתי. לוח בקרה שלא היה מבייש את מרכז החלל ע"ש ג'והנסון. אבל אפילו פעולה פשוטה כמו התאמת תאורת לוח המחוונים נכשלה פעם אחר פעם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפורד אדג' מנוע 2.0 טורבו, יהיה יעיל יותר, שקט יותר, חסכוני יותר ונעים יותר לנסיעה ארוכה לטעמי.

אחרי תקופה עם SRT, לא ממליץ על בולע דלק הנל ועל רכב לא אמין בעליל.

פורסם
הפורד אדג' מנוע 2.0 טורבו, יהיה יעיל יותר, שקט יותר, חסכוני יותר ונעים יותר לנסיעה ארוכה לטעמי.

אחרי תקופה עם SRT, לא ממליץ על בולע דלק הנל ועל רכב לא אמין בעליל.

תודה, אנחנו נלך לדילר המקומי של פורד השבוע כנראה ונבדוק את האקספלורר, ולמרות שהוא נראה חיצונית קטן עבורנו ניקח גם את האדג' לנסיעת מבחן, ראיתי שיש להם את הV6 2.7 ליטר טורבו בתקציב שלנו.

איזה שנה הג'יפ שלך היה? באיזה מובן לא אמין? הרבה תקלות?

פורסם
AND THE WINNER IS?

אין עדיין, כנראה יוחלט בשבועות הקרובים, כמו גם איזה מהרכבים שיש לנו כרגע יוחלפו.

מאוד רוצה את ה5.7 ברמת גימור SUMMIT, עם מתלי אוויר ובקרת שיוט אדפטיבית ועוד מיליון פיצ'רים ותוספות.

פורסם

תקלות חשמל מעצבנות(רכב יבוא ללא התקנה מקומית),מסך עליון שלא תפקד מיום הוולדו,

חלודה בשלדת הרכב, חלודה ומייסבים קדמיים שמסיימים את חייהם טרם זמנם, מוט היגוי

וחופש בתפוחי הגה (רכב עם 60 אלף קמ בסהכ) הוחלפו פעמיים, חלודה על סרן אחורי

(עשוי פלדה) הקדמי מאלומיניום היה. מנועי ה8 ציל צמאים כמובן ויכולתם לגמוע מעל 340

קמ למיכל בן 70 ליטר, אפסית (רק בנסיעות ארוכות מצליחים לשמור על 7.5 קמ לליטר בSRT).

בSRT הייתי מסיים מיכל דלק גם עם 280 קמ למיכל...אבל זה המיפלץ יוצא דופן בצורה

מופרכת למדי... כן החיוך היה גדול בהתחלה, המיפלץ היה נוח לנסיעה חלקה נטולת טילטולים.

כל מה שנשמע הוא הגרגור והאטרף של ה400 סוסים מטומטמים לחלוטין וקגמ של קטר רכבת

אמריקאית...קיצר. רבות התלונות הרעות לעומת הטובות.

הפורד אדג, מנוע 2.0 ליטר טורבו, יעשה עבודה מפתיעה יעילה והרכב די חזק ומהיר.

אחותי הקטנה נוהגת על כזה 2018 ודי שמחה בנושא, אני מדי פעם נוהג בו ודי אוהב את ההתנהלות

השקטה שלו בנסיעה ועל פעולת המתלים הראויה מאוד לטעמי...לא הייתי הולך על ה6 ציל, חבל

על הדלק המבוזבז לדעתי, ה2.0 ליטר טורבו לא פחות חזק לא מדבר על הפורד אדג' ST המופלץ.

פורסם (נערך)

bigmik תודה!

אני התכוונתי לאדג' שנמכר בגרסה הבכירה פה עם מנוע 2.7 V6 טורבו אקובוסט, לא 3.5 אטמוספרי, ה2.7 אקובוסט מגיע עם 315 כ"ס ו48 קג"מ, והצריכת דלק הרשמית שלו לא נראית נוראית לעומת ה2.0.

עריכה אחרונה על ידי Tair
פורסם

גם לי יצא לנהוג באדג' 2.0 ל' אקובוסט 2016, הרכב נוסע יפה, שקט ונוח. כמובן שלא ספורטיבי אבל מעולה לנסיעות מנהלתיות. סידור הכפתורים בקונסולה פחות מוצלח לטעמי אבל לא נורא.

ולגבי ההבדלים במנוע, אם יש אפשרות אז לדעתי כדאי ללכת על היותר חזק :lol:

• תוכן חדש...