Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגע וברח בליל שבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעדכן: כרגע השמאי קבע שהרכב טוטאלוס.

והנזק שאני מבחין בו כרגע מצטבר ל1000 ש"ח השתתפות עצמית, יום עבודה מבוזבז, הפסד פרמיה על ביטוח עתידי משער שכ3000 ש"ח ל3 שנים.

+ הצורך לחפש רכב חדש עם כל היגון הכרוך בזה.

הנזק לנהג הפוגע שנסע (שיכור? ללא ביטוח?) ואיבד שליטה בככר, והתנגש ברכבים חונים? ככל הנראה כלום, מקווה שאתבדה.

אגב אין לי מושג מדוע חברת הביטוח מענישה אותך במקרה כזה, בניגוד לגניבת הרכב שלא משפיעה על העבר הביטוחי שלך, תאונה שבכלל לא באשמתך כן משפיעה אם תבעת את הפוליסה, בהעדר צד ג'.

פורסם
מעדכן: כרגע השמאי קבע שהרכב טוטאלוס.

והנזק שאני מבחין בו כרגע מצטבר ל1000 ש"ח השתתפות עצמית, יום עבודה מבוזבז, הפסד פרמיה על ביטוח עתידי משער שכ3000 ש"ח ל3 שנים.

+ הצורך לחפש רכב חדש עם כל היגון הכרוך בזה.

הנזק לנהג הפוגע שנסע (שיכור? ללא ביטוח?) ואיבד שליטה בככר, והתנגש ברכבים חונים? ככל הנראה כלום, מקווה שאתבדה.

אגב אין לי מושג מדוע חברת הביטוח מענישה אותך במקרה כזה, בניגוד לגניבת הרכב שלא משפיעה על העבר הביטוחי שלך, תאונה שבכלל לא באשמתך כן משפיעה אם תבעת את הפוליסה, בהעדר צד ג'.

היה לי ברור מהתמונות של הרכב שהוא לא יחזור לכביש. אצלי על שמשה אחורית שבורה + נזק לפח ב-3 מקומות, כמעט הורידו רכב מהכביש. כמה המחירון של הרכב הזה?

אני הייתי הולך לעיריה או לבתי עסק באיזור ומנסה להשיג צילומים של האיזור... אולי זה יעזור במשהו... תיקח כמה ימים חופש ותנסה לפענח את זה לבד, ואל תלך למשטרה כי אתה תבזבז את הזמן שלך.

אצלי היה מצב דומה שמצאתי את הרכב כמעט מפורק לגמרי(כאן), במשך חודש הפכתי עולמות ולא היה כיוון, ובסוף אחרי חודש מצאתי את האשמים וכרגע זה כבר בטיפול של עורך דין, המסקנה: אל תוותר.

פורסם
מה זו הרטיבות על הכביש בתמונה הראשונה, מים או שמן?

התמונות הם מיום וחצי אחרי התאונה, הכתם נראה לי כמו מים של מכונת ניקוי כבישים, בזמן התאונה הכביש היה יבש

פורסם
היה לי ברור מהתמונות של הרכב שהוא לא יחזור לכביש. אצלי על שמשה אחורית שבורה + נזק לפח ב-3 מקומות, כמעט הורידו רכב מהכביש. כמה המחירון של הרכב הזה?

אני הייתי הולך לעיריה או לבתי עסק באיזור ומנסה להשיג צילומים של האיזור... אולי זה יעזור במשהו... תיקח כמה ימים חופש ותנסה לפענח את זה לבד, ואל תלך למשטרה כי אתה תבזבז את הזמן שלך.

אצלי היה מצב דומה שמצאתי את הרכב כמעט מפורק לגמרי(כאן), במשך חודש הפכתי עולמות ולא היה כיוון, ובסוף אחרי חודש מצאתי את האשמים וכרגע זה כבר בטיפול של עורך דין, המסקנה: אל תוותר.

מאחר שיש לי ביטוח מקיף פשוט לא שווה לי לעשות שבוע מחקר.

למרות שיש לי מספר רכב ותיאור שלוWhatsApp Image 2018-08-01 at 09.03.46.jpg

• תוכן חדש...