Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחייל עד 10-12K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לרכוש רכב בסכום של כ10K יש אופציה לחרוג ולמתוח את התקציב עד ל12K אבל מעדיף להשאיר את זה ועוד קצת ליישור קו

בעיקרון מעדיף מרכב האצ'בק 3 או 5 דלתות (סופר מיני/משפחתי) וגיר ידני

אני יודע שבשנתונים ישנים עדיף רכבים יפנים הבעיה שלמצוא רכב ידני יותר קשה למצוא בחברות היפניות וגם השנתון מאוד נמוך

לעומת זאת אני רואה הרבה פיאט וצרפתיות עם גיר ידני אבל אין לי מושג לגבי האמינות שלהם ועלות אחזקה וקלות הטיפולים בהם.

רוב הנסיעה שלי היא במרכז (הרצליה-תל אביב-רמת גן) ופעם-פעמיים בשבוע נסיעה הרצליה-אשקלון הלוך חזור. מעריך שאני לא אעבור את ה15KKM בשנה אבל אולי כן בקצת

חשוב לי אמינות וחיסכון בדלק/טיפולים/ביטוח (נהג צעיר)

בטיחות לפחות מינימלית של 2 כריות אויר וABS

כוח זמין בכביש מהיר ו/או הנאה בנהיגה כנראה שאני לא אקבל אבל אם אפשר אז מה טוב :)

חשבתי על

יפניות: יונדאי גטס, טויוטה יאריס, סוזוקי איגניס, הונדה ג'אז

פיגו 206 - ה110 כוח יספק לי הכל למעט חיסכון אבל אולי זה שווה את זה

פיאט פונטו מהשנתונים היותר חדשים לעומת שאר הרכבים שציינתי 08-11, מנוע 1.2/1.4

אשמח להמלצות עבור דגם ספציפי שציינתי למעלה או משהו אחר שאתם ממליצים.

אפשר גם רכבים אוטמטים למרות שמעדיף ידני.

תודה מראש :)

פורסם

גרנדה פונטו אופציה טובה אבל כדאי לחפש את מנוע ה1.4 גם בזכות תוספת כוח וגם בזכות בטיחות עדיפה, 6 כריות אוויר לעומת 2.

קליאו דור 3 גם אופציה אולי בתוספת ממש קטנה מצדך, מדובר על רכב נוח, לא זריז אבל עם בטיחות טובה ואיבזור לא רע בכלל. מוזמן לקרןא את הסיכום שלי:

http:// https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2914/סקירת-גולשים/מסכמים---שנה-עם-רנו-קליאו-2012

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איביזה דור 3, יכול אפילו למצוא בגרסאות חזקות של ה-1.4 100 כ״ס משנת 2005-2006. מנסיון של שש שנים, אחלה של אוטו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hapoel Jerusalem BC   

VW Golf 1.4TSI 150HP

• תוכן חדש...