Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עירוני אוט' עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אלו השימוש של הרכב:

1. נסיעה שנתית עד 10K ק"מ (90% מהנסיעות היומיות הן עד 30 ק"מ - 15 ק"מ כל כיוון)
  2. ב-90% מהנסיעות אהיה לבד (בשאר הזמן לא אכפת לי שהנוסעים יסבלו)
  3. אסע יומית בעליות/ירידות של חיפה

עלי:

1. נמוך - 1.7
  2. רכב ראשון שלי
  3. מעדיף אוטומט
  4. מעדיף רכב קטן
  5. מתכוון להחזיק את הרכב לתווך הארוך מאוד (לפחות 7+ שנים במידה והרכב לא ימות לפני)

מעוניין ברכב זול לתחזוקה ובכללי ל"בזבז" עליו כמה שפחות כסף (דלק, ביטוחים, אגרה...).

חשבתי לקנות ידני בהתחלה, אבל אז הבנתי שזה רעיון רע מאוד לחיפה.

בהינתן זה שאני מתכוון להחזיק את הרכב ל-Long run, אני מוכן להעלות את התקציב לעד 40K במידה וזה יינתן לי רכב שעלות התחזוקה שלו לטווח הזה תהיה קטנה יותר.

עריכה אחרונה על ידי some_driver
פורסם

הצמד מקוריאה i10 או פיקנטו יעשו את העבודה, הן די אמינות ומצויידות בגיר פלנטרי. אופציה נוספת היא הסוזוקי אלטו, אם כי היא תרגיש הרבה יותר ספרטנית משתי הקודמות.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

אתה די קרוב למיצובישי ספייס סטאר 2013, היא יותר חיסכונית מהקוראיניות אם כי לנסועה זה פחות משנה אבל היא תהיה חדשה מהפיקנטו באותו המחיר.

היא מרווחת יותר והאיבזור טוב יותר, הרבה מהם הגיעו עם מערכת מולטמדיה בתחילת הדרך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה די קרוב למיצובישי ספייס סטאר 2013, היא יותר חיסכונית מהקוראיניות אם כי לנסועה זה פחות משנה אבל היא תהיה חדשה מהפיקנטו באותו המחיר.

היא מרווחת יותר והאיבזור טוב יותר, הרבה מהם הגיעו עם מערכת מולטמדיה בתחילת הדרך.

האם הגיר אמין?

הבנתי שאין הרבה מקומות המטפלים בגיר הזה והחלפה של גיר זה עסק מאוד יקר.

פורסם

הגיר נחשב לאמין.

הוא גם די פשוט, לא צריכה להיות בעיה בעת תיקון, גיר רציף משווק פה לא מעט שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...