Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלו אני כמעת סגור על מערכת אז אני רוצה את דעתכם בנושא:אז קידמים היו רמקולים תו ווי פיוניר (6.5) על ההגברה של הרדיו דיסק

מאחורה היו 6.9 של פיוניר 350 וואט עם הגברה וסאב של פיוניר 305C על המגבר (מגבר 4 יציאות )

עכשיו השאלה היה עם הבמה הקידמית תהרס לי בגלל שאני לא שם קומפ (אני מעדיף רק את הרמקול 6.5 שיקול כלכלי) השאלה עם ישמעו רק את האחורים ולא גם את הקידמים (האוטו הוא פיאט אונו)

פורסם

הבמה הקדמית שלך לא תהרס כי לא הייתה לך בכלל כזאת :wink:

הרמולים הקדמיים חלשים לעומת אחוריים, וכעת אחרי שתחבר את האחוריים למגבר אתה תשמע אותם ממש חלש אם בכלל...

וכן, אתה צריך קומפננט כדי ליצור במה קדמית, אבל זה שיקולים שלך ותלוי כבר בתקציב שיש לך...

פורסם

חברה רציתי לשאול אז עם אני ישים את הקומפו של חברת מגנט ה216 בצ'יפר הוא עולה 299 ש"ח ואותו אני יגביר ואת ה6.9 350 וואט של פיוניר אני ישים על ההגברה של הרדיו דיסק (האם ההגברה של הרדיו דיסק תזיז לו משהוא הוא שעדיף בלי)

פורסם

את הרמקולים מקדימה אתה תשמע מאוד חלש.. מכיוון שהאחוריים יהיו הרבה יותר דומיננטים בגלל שהם מוגברים ע"י מגבר חיצוני ולא מגבר חלש של הרדיו דיסק.

פורסם

לפי דעתי לך על המאגנט קנה את ה 260 וואט של פיוניר חבר אותם לרדיו דיסק

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...