Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמפיון הכניסו וויז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[h=1]מערכת ה Connect-it[/h]PRZ_83350_SeretTadmit_ConnectIt_i122.jpgצ'מפיון מוטורס מזמינים אותך ליהנות ממערכת ה- , Connect it מערכת חדשנית וייחודית המותקנת על גבי מערכת המולטימדיה יחד עם אפליקציה ייעודית לטלפון הנייד (אפליקציית Skoda ישראל) ומציעה לך מגוון רחב של כלים, שירותים ותכנים המתאימים לך ולרכב שלך. מערכת ה- Connect it מספקת חווית נהיגה ונסיעה מיוחדת ומתקדמת. המערכת מאפשרת לך חיבור בין עולמות הנהיגה והרכב לעולמך כנהג ונוסע.

• ממשק משתמש מותאם לקוח, ייחודי וידידותי
  • חבילת תוכן עשירה ומגוונת
  • הכל על הרכב שלי
  • שירותי דרך וחירום – צ'מפיון 24/7

DGT_83233_amudrashi_pics_for_website_c-500x309.jpg

[h=2]המערכת כוללת[/h]

• מידע על הרכב כגון:
  • ק"מ נוכחי
  • הטסט הקרוב
  • הטיפול הקרוב
  • נפח המנוע
  • הספק
  • סוג דלק
  • סוג שמן מנוע
  • תקציר ספר רכב דיגיטאלי
  • סטאטוס הרכב –מתי הטיפול הבא, היסטוריית טיפולים ועוד
  • תיעוד חניה (באפליקצייה)
  • מיקום הרכב (באפליקצייה)
  • הצגת הטבות
  • הצגת הודעות
  • טיפים וכתבות
  • ועוד………

• ניווט דרך waze
  • נתוני שעה , תאריך ומזג אויר
  • שירותי חילוץ
  • שירותי תאונה
  • שירתי מוקד צ'מפיון 24/7
  • מרכזי שירות – חיפוש , איתור ניווט, הזמנת תור ויצירת קשר
  • אולמות תצוגה – חיפוש , איתור ניווט ויצירת קשר
  • נוריות חיווי – הסברים והוראות תפעול
  • דגמים נוספים
  • חבילת אפליקציות (למסך המולטימדיה) כמו : ,Ted, Spotify, רדיו אינטרנטי, 99,Waze, Google Maps, Pango ,Cellopark , Shazam, apple music ועוד…

המידה נלקח מאתר סקודה

פורסם

מניסיון בסיאט איביזה, המערכת גרועה. באמת.

הקליטה לא טובה תמיד (ומקפיצה הודעות שגיאה כל פעם מחדש), המערכת נוטה לקרוס לא מעט, הסימון הוראה הבאה של ההויז תופס את כל שטח המסך כך שכמעט ולא רואים מפה, יש ה-מ-ו-ן לאג בשילוב מצלמת רוורס (שגם עובדת על הממשק אנדרואיד הזוועתי הזה)- לעתים שצריך להיות זריז בחנייה (למשל בעת חנייה ברחוב שאי אםשר לקחת את הזמן לעכב את התנועה) אפשר לסיים את התמרון בלי שהיא תעבוד. והיא מדי פעם מסרבת לעבוד....

בקיצור, חבל על הכסף.

פורסם

עוד לא קיבלתי תשובה האם באנדרואיד אוטו אפשר לחפש אנשי קשר בטלפון בעברית?

כמו כן מאחר וצריך לחבר את הטלפון לשקע usb כדי להפעיל את האנדרואיד אוטו, האם זה אומר שהטלפון גם נטען בהכרח?

אני יודע שלא מומלץ להטעין את הטלפון כשהוא במצב סוללה מעל 30 אחוז וגם קראתי כתבה שהטעינה מעלה את צריכת הדלק (באופן זניח אבל ברמה העקרונית למה אני מחוייב להטעין אותו אם אני לא רוצה (אם הוא אכן נטען).

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

סורי, כל מערכת ישראלית שתוצע לי תתקבל בסירוב. אין לדעתי סיבה אמתית להחליף את המערכת המקורית שהאיכות שלה טובה בהרבה מהישראלית. אנחנו פשוט עוד לא שם בכדי להציע תחרות אמתית בנושא.

פורסם

כמו כן מאחר וצריך לחבר את הטלפון לשקע usb כדי להפעיל את האנדרואיד אוטו, האם זה אומר שהטלפון גם נטען בהכרח?

אני יודע שלא מומלץ להטעין את הטלפון כשהוא במצב סוללה מעל 30 אחוז וגם קראתי כתבה שהטעינה מעלה את צריכת הדלק (באופן זניח אבל ברמה העקרונית למה אני מחוייב להטעין אותו אם אני לא רוצה (אם הוא אכן נטען).

הטלפון אכן יטען, על בסיס איזו עובדה אסור לטעון את הטלפון במצב סוללה מעל 30% (נשמע כמו עוד אגדה אורבנית)? מחזור חיים של סוללת ליתיום הוא כאשר היא יורדת מ-40%...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
1000 ומשהו אם אני לא טועה. אבל שום סיבה שתעשה את זה.

מדוע לא?

המערכת המקורית נשארת, וגם וויז במסך המרכזי ברכב, יוטיוב אני מתאר לעצמי ועוד מיני אפליקציות.

למה לא?

פורסם

חבל על הכסף. המערכת שלהם עובדת על הפרצוף. יוטיוב אין, מקסימום ווינט (וגם לא מצאתי חנות). העניין עם וייז נחמד, אבל את הבעייה עם המפה ציינתי, וגם משום מה היא לא מסכימה לקבל את הכתובת של הבית שלי, לא משנה כמה ניסיתי.

לדעתי, עדיף לשלם 20 שקל בחודש לספוטפיי ולהשתמש בוויז בטלפון, או באמדרואיד אוטו.

משום מה אני לא מצליח להעלות תמונות/סרטונים של המתואר (ה-Tapatalk מסרב), אנסה מאוחר יותר או שאשלח לך בפרטי אם תרצה.

פורסם

אני עוד מחכה שיכנס שם הפיצ'ר שמתריע שהDSG במחזור השבוע... איך אנשים עדיין קונים את הדרעק הזה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...