Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים צריך את עצתכם,

הסיפור הוא כזה ובקצרה , הצומת הייתה פקוקה וצד ג ניסה להידחף לפקק ופגע לי ברכב.

עכשיו הנזק שלי מוערך ב400 שח שלה לעומת זאת ב1300.

היא לא מודה באשמה, ולצערי התמונה שצילמתי די חשוכה.

לאחר שיצאנו מהצומת להחלפת פרטים היא האשימה אותי.

ככה שלמחרת יום הסוכנת ביטוח שלה מאשימה אותי שאני פגעתי ברכב ולא היא.

עכשיו הרכב שלי זה רכב ליסינג והחברה שלי במידה ואני מפעיל את הביטוח מממנת כמעט את רוב השתתפות העצמית.

עכשיו אני בדילמה מה לעשות, כי במידה ואני ילך לבית משפט להילחם בבית משפט על צדקתי זה עיניין ארוך ומורכב יותר.

רציתי להתייעץ איתכם מה עושים במצב כזה?

ללכת לבית משפט , או להפעיל ביטוח ולסגור את הסיפור ?

מה החסרונות לפה ולפה והאם הפרמיה תעלה במידה ואני יפעיל ביטוח.

תודה

פורסם

1. אם אין לך הוכחות ברורות - כמו תמונות, או אופי פגיעות שיכול להעיד לטובתך - תוותר. גם אם באופן היפוטטי תזכה בתביעה - אתה לא תרויח מזה כלום חוץ מהרגשה ש"הראיתי לה". הכסף של חברת ליסינג. הזמן שתוציא לא שווה את זה.

2. קנה מצלמת דרך.

3. הנדחפים מאוד מעצבנים באותו רגע שהם נדחפים, אימות בין מוסכים ובתי משפט מעצבנים עוד יותר ...

פורסם

גם אם ההשתתפות העצמאית שלך קטנה עקב נשיאה במירב הנטל על החברה, בעתיד קרוב/רחוק תרכוש רכב משלך ותרצה להעזר בוותק הנהיגה שלך כדי לקבל וותק העדר תביעות, לא תוכל לעשות זאת.

אם זאת לא אשמתך, תוכל להעזר במיקום הפגיעות כדי לנסות להוכיח זאת, עדיין הניסיון שווה ולא לוותר בלי מאבק.

פורסם

קודם כל אני צריך להבין משהו, בהתחשב בכך שהסיפור שלך מדויק ביחס למה שקרה ותשלם רק את ה 400 ש"ח של הנזק שלך, מה כבר יכול לקרות? היא תתבע אותך? סבבה, לפי התאור שלך היא אשמה בוודאות.

היה לי מקרה זהה. נכנסתי בפקק לצומת לא פנויה וגם הרכב השני נכנס מהצד לצומת לא פנויה ופגע בי בצד. גם הרכב שלי היה ליסינג ואני לא הנדתי עפעף בנושא. חברת הליסינג שלי זימנה אותי לבית משפט. הנהגת השניה לא הגיעה וייצג אותה עו"ד.

השופט ביקש ממני לתאר מה קרה. כשציינתי שהייתי בצומת, עו"ד שלה תקף אותי ושאל למה נכנסתי לצומת לא פנויה אז השופט ישר השתיק אותו ואמר לו שזה לא קשור אז העו"ד התעקש ואמר שאם לא הייתי נכנס לצומת לא פנויה זה לא היה קורה אז השופט ענה לו בציניות משהו "ואם הוא לא היה אוכל ארוחת בוקר, באותו הבוקר, זה גם לא היה קורה".

שורה תחתונה חברת הליסינג שלי זכתה בתביעה ואני קיבלתי 250 ש"ח על הפסד חצי יום עבודה.

פורסם

הרכב של חברת הליסינג. לא בטוח שמותר לו לתקן בעצמו.

נשמח לשמוע בדיוק איפה מקומות הפגיעה.

בעקרון בצומת עמוס שעומדים בו, אני מאוד בעד לתת לרכב אחד להשתלב!

אם ההסתעפות סמוכה לצומת מרומזר, אז לתת בתחילת/סוף מחזור רמזור להשתלב (למכונית אחת. וגם במקרה כזה לא ראוי מצד הרכב המשתלב לחצות מספר נתיבים כדי לפנות שמאלה בצומת).

פורסם
הרכב של חברת הליסינג. לא בטוח שמותר לו לתקן בעצמו.

נשמח לשמוע בדיוק איפה מקומות הפגיעה.

בעקרון בצומת עמוס שעומדים בו, אני מאוד בעד לתת לרכב אחד להשתלב!

אם ההסתעפות סמוכה לצומת מרומזר, אז לתת בתחילת/סוף מחזור רמזור להשתלב (למכונית אחת. וגם במקרה כזה לא ראוי מצד הרכב המשתלב לחצות מספר נתיבים כדי לפנות שמאלה בצומת).

רוב הישראלים לא יתנו לך להשתלב בנתיב לפני צומת בשביל שלא "תהיה לפניהם", אתה יכול לקחת לדוגמה את צומת קריית אתא אם אתה מהצפון. אני פשוט הפסקתי לעבור בצומת הזאת וממליץ לכולם להמנע מנסיעה בצמתים בעייתיות, אם זה אפשרי.

• תוכן חדש...