Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 2 2018 - רעש חזק בהנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שאלה לגבי מזדה 2 בת כ-4 חודשים כשהרכב קר אחרי הנעה יש רעש חזק מאוד מכיוון המנוע שנעלם אחרי כ20-30 שניות, קשה לי לאפיין אבל זה טרטור שמזכיר יותר טרקטור ולא שמעתי באף רכב קודם שלי (הקודם היה מזדה 3 2015).

האם יכולה להיות בעייה ברכב?

תודה מראש על העזרה!

פורסם

לא נראה לי, נדמה לי שזה נשמע שונה מנהיגה בטורים גבוהים.

בדקתי היום, בזמן הרעש הסל"ד עומד על 1500 בערך וכשמפסיק הרעש יורד ל500 בערך. בנהיגה על 1500 הרעש לא קרןב אפילו למה ששומעים בהנעה.

פורסם

שהטורים יורדים לך בסרק ל 500 סלד תעלה אותם שאצה במקום ל 1500 סלד ותראה אם הרעש נשמע כמו שאתה מתאר. לדעתי מה שאתה שומע זה כמו שאמרתי סלד גבוה על מנוע קר.

פורסם

זה הרעש של השסתומים שהמוטורקראפט ששמים במוסך לא מתגבר עליהם אחרי כ 1000 ק"מ מהטיפול.

מדגיש.. רק שהמנוע קר, לשמן לוקח זמן להגיע למובילי השסתומים

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

ע"פ מה שידוע לי - הטכנולוגיה של מאזדה 'סקייאקטיב' היא למעשה יחסי דחיסה גבוהים יותר של השסתומים (ביחס למנועים אטמוספריים אחרים). ככל הנראה בשל יחסי הדחיסה הגבוהים יותר, כשהמנוע קר ולא הגיע עדיין לטמפרטורת עבודה הוא פועל בטורים גבוהים יותר כדי לבצע את יחס הדחיסה הנדרש.

עד כאן השערה שלי, ועכשיו לחווייה אישית:

תמיד כשהנעתי מאזדות מהשנים האחרונות (מנועי סקייאקטיב) או בדקות הראשונות לאחר הנעה - הייתי שומע רעש חזק יותר משל מנועים אטמוספריים וגם מנועי טורבו. אז אחרי הרבה פעמים שחוויתי זאת ומהיכרותי הקטנה עם טכנולוגיית המנועים הנ"ל - קישרתי בין הדברים להשערה שכתבתי מעלה. גם עברתי ליד מאזדות אחרות עם סקייאקטיב והרעש בהנעה ומיד לאחריה היה זהה.

בקצרה, אני מכיר את זה מכל המאזדות מנועי סקייאקטיב מהשנים האחרונות. זה נורמלי מניסיוני.

• תוכן חדש...