Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים. שניהם שנת 14, בין 70 ל-80 אלף ק"מ. האימפרזה מגיעה מליסינג פרטי.

חוות דעת לגבי הרכבים? צריכת דלק, בטיחות, אמינות ועלויות טיפול (פתחתי לגבי הרכבים האלו נושא בפורום אחזקה בשביל לברר על הגיר הרציף - העניין די גלש למחירי אחזקה של טויוטה, אז זקוק ליותר מידע לגבי האימפרזה).

אשמח לשמוע מה דעתכם על הרכבים בכללי ועוד דברים וסייגים שצריך לשים אליהם לב.

תודה!

פורסם

אני עובר בקרוב לחיפה, ומתחיל ללמוד. בגדול, יהיו לי גם מספיק נסיעות בין-עירוניות בשבוע.

אלו הם הקריטריונים שלי בגדול:

גיר אוטומט (לא רובוטי, לגבי הרציף אני אבדוק היום בנסיעת מבחן).

גודל בינוני - סופר מיני או משפחתית קטנה, לא פיקנטו, i10 או ספייס סטאר.

צריכת דלק סבירה, לא חייב להיות 1 ל-17, גם 1 ל-12\13 יהיה בסדר.

שהרכב יהיה אמין ושעלות הטיפולים לא תאשפז אותי עם כוויות באיזור הכיסים :-D

התקציב הוא עד 45, אפשר לחרוג מעט, רצוי שלא.

ירדתי מעניין הסקודות, סיאטים ועוד כמה דגמים בגלל הגיר הרובוטי.

יותר מדי חוו"ד שלילי לגבי האמינות ומחירי טיפול, לא מספיק חיובי בשביל לשקול את העסק.

כבר בחנתי מספר רכבים, הגעתי לכמה מתחרים עיקריים כמו ה-i20, i25, היאריס והאימפרזה המדוברות.

הבנתי את הדעה הרווחת סביב שני היונדאי - לא חסכוניות או מפנקות מדי, אבל אמינות, פשוטות וזולות לתחזוקה.

עכשיו מבקש את עזרת חוכמת ההמונים לגבי היאריס והאימפרזה.

פורסם

אוקיי, אין לי ידע בנוגע ליאריס ולאימפרזה (המתן לחכמי הפורום שיעזרו לך בקשר אליהן).

בכל מקרה, הייתי מציע לך את סוזוקי סוויפט, רכב אמין מאוד, חסכוני, קלאסי לסטודנטים.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

הייתה ברשותי יאריס 15,רכב חסכוני ואמין מאוד.

בנסיעה רגועה הצלחתי להגיע ליטר ל14 קילומטר. אבל לא ירדתי מ 12 קילומטר לליטר.

אני חושב שהאיפרזה פחות תתאים לך וגם תהיה קצת יותר בזבזניית.

היאריס תהנה משמירת ערך טובה יותר לטעמי.

טיפ קטן: תיקח את הרכב לבדיקה גם אם הוא נראה לך הכי שמור בעולם.

אם אתה קונה ממגרש ליסינג לא לסמוך על הבדיקה שלהם.

קח את הרכב לבדיקה. !

בהצלחה.

פורסם
אוקיי, אין לי ידע בנוגע ליאריס ולאימפרזה (המתן לחכמי הפורום שיעזרו לך בקשר אליהן).

בכל מקרה, הייתי מציע לך את סוזוקי סוויפט, רכב אמין מאוד, חסכוני, קלאסי לסטודנטים.

תודה על ההצעה, אבל אני לא מת על הסוויפט ועל סוזוקי בכללי, אבל אני אחשוב על זה בהחלט. הייתה לך אחת כזאת? מה אומר על צריכת הדלק והטיפולים?

הייתה ברשותי יאריס 15,רכב חסכוני ואמין מאוד.

בנסיעה רגועה הצלחתי להגיע ליטר ל14 קילומטר. אבל לא ירדתי מ 12 קילומטר לליטר.

אני חושב שהאיפרזה פחות תתאים לך וגם תהיה קצת יותר בזבזניית.

היאריס תהנה משמירת ערך טובה יותר לטעמי.

טיפ קטן: תיקח את הרכב לבדיקה גם אם הוא נראה לך הכי שמור בעולם.

אם אתה קונה ממגרש ליסינג לא לסמוך על הבדיקה שלהם.

קח את הרכב לבדיקה. !

בהצלחה.

תודה על העזרה. מה אתה אומר על עלויות הטיפולים השוטפים ותקלות בלאי \ אופייניות לרכב?

ואשמח לשמוע על הסובארו, נראה כאילו אף אחד לא מכיר את הרכב מקרוב.

• תוכן חדש...