Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה אוטו זה ? שנכנסים רק 3.5?

אני לא חושב שתהיה היענות גדולה לגבי נשאלה שלך כי זה מאוד נדיר 3.5 אבל אנכנו בכל זאת ננסה לעזור לך.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

לגבי 3.5" אני לא יודע, אבל בטח תוכל להכניס עם כמה שינויים גם 4".

בקטגוריה הזאת יש לך את המורל אינטגרה בגודל 4"- בערך 800 ש"ח (לדגם הישן יותר, אם נשארו עוד). לא שמעתי אותו אבל כדאי לך לבדוק- תסתכל באתר של מורל:

www.morel.co.il

פורסם

נכנסים רק 3.5,

זה פיאט פונטו, והם נכנסים בדשבורד

(אני לא רוצה להתעסק עם חיתוכים בדלתות או בנייה)

פורסם

נשבר לי הז*ן כל הזמן לשמוע מורל פה מורל שם, שמעתי גם את הדוטק וגם את הפולס, רמקולים בינוניים מינוס.

למה כולם מתלהבים מהמורל כל היום?! אף אחד לא אמר לי והוא עשוי מזהב או משהו?

לא ראיתי שהוא זכה בשום תחרות או בשום מבחן ולא דובר עליו ולא הוזכר בשום מדינה אחרת (חוץ מישראל כמובן).

אולי מכיון שהוא מיוצר בארץ... זו חייבת להיות הסיבה.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לירוקו,מעבר לכך שאתה לוקח את הדברים יותר מדי קשה,אין לך מושג עד כמה אתה טועה,ולא אני לא מדבר על העובדה שהרמקולים של מורל נשמעים לך טוב או לא טוב,זאת דעתך האישית ואותה אני מכבד.

אבל לטעון שמורל ידועים רק בארץ,סלח לי זאת בורות.

פורסם

זו מעבר לבורות...

ליאורוקו אתה כל הזמן מסתכל על תחרויות ועניינים אתה לא מבין רק דבר אחד ש-ז-ה ל-א ה-כ-ל

כשאתה הולך לקנות רמקול אתה לא שואל תגיד הוא זכה באיזה תחרות?!

את מי זה מעניין?!

נשמע לך טוב עומד לך בתקציב קנה!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם היה מחפש מספיק טוב, הוא היה רואה הרבה את מורל במגזינים וכדומה, אבל אחרי שהוא טוען שהם ידועים רק בארץ ... אי אפשר ממש להתווכח.

בכל אופן, גם אני בדעתו, לא ממש חושב שהקומפוננטים שלהם קולעים לטעמי. (מילניום\פולס\דוטק).

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

התקציב שלי,

בסביבות ה 300 שקל

האמת כבר לא אכפת לי לעלות בתקציב, העיקר למצוא משהו טוב במידה הזאת

פורסם
התקציב שלי,

בסביבות ה 300 שקל

האמת כבר לא אכפת לי לעלות בתקציב, העיקר למצוא משהו טוב במידה הזאת

יש לנו כמה אופציות בשבילך, צור קשר עם אודי (052-2952410).

• תוכן חדש...