Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד - 307XSI תמורת גולף PDI.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת טרייד ממכר; ה-307XSI תמורת גולף PDI.

הרכב שברשותי פג'ו 307 - שנתון 2002 ידנית, יד שניה. XSI על כל מכלוליה ותוספותיה.

קילומטרז' עומד על 35k. האוטו במצב חיצוני מצויין. מכני הוא טוב, אמור היה לעבור יישור קו לא רציני.(רכשתי אותה לפני כחודש לערך).

הרכב שמוצע לי גולף PDI, שנתון 2002 טיפ', יד ראשונה (הבחור כנראה מחפש ריגושים..)

רכב מאוד מפנק, כאמור הוא מכר שלי ויצא לי כמה פעמים לנסוע איתו ברכב, הרכב מאובזר מאוד, מושבי עור. הנסיעה שקטה וכמעט אין רעש של מנוע הדיזל.

קילומטרז' קצת חריג 70k ק"מ. מצב חיצוני - מעולה. (שחורה, עם "חצאית" קדמית, משו-משו).

במידה וייצא לפועל, אני אמור להוסיף לו 3k שקל, (שהיה בעיקרון אמור ללכת ליישור).

מה דעת המומחים?

מנוע דיזל ואני דיי מפחד, הקפצת הסל"ד כבר לא זמינה כמו בבנזין.

אומנם חיסכון רציני בדלק, אך זה לא צד בעניין (לאבא יש תחנה) :|.

מה שעוד ישנה סטיגמה על מנועי הדיזל, ומשום מה הכל מתערער לי.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

PDI זה דגם ה-130 כ"ס לא? אם כך, כנראה שהיא לא תהיה מהירה פחות מה-XSI, אולי רק ביציאה מהמקום. גיר הטיפ' יעצבן אותך מעט אם אתה חובב ידני בגלל ממיר המומנט. הרכב גם פחות מערב ומהנה לנהיגה מה-XSI שלך. (גיר, הגה, התנהגות, אופי מנוע). הוא יהיה חסכוני יותר ואם אתה נוסע הרבה זה יכול להיות משמעותי כספית (למרות שאמרת שלאבא יש תחנה אז...) 70K ק"מ זה לא מאוד חריג לשנת 2002, בכלל לא. המנוע הזה גם יכול להחזיק הרבה יותר. אני קצת מופתע מתוספת המחיר - האם הגולף שווה רק 3K יותר במחירון? זה מפתיע. זכור לי שהיא יקרה משמעותית מה-XSI כחדשה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני קצת מופתע מתוספת המחיר - האם הגולף שווה רק 3K יותר במחירון? זה מפתיע. זכור לי שהיא יקרה משמעותית מה-XSI כחדשה...

רוני

את הפג'ו רכשתי כאמור לפני פחות מחודש (17/2/05), במחיר של 86k ש"ח.

את הגולף במידה ואקח, אאלץ לוותר לבעל הגולף על חוב כספי. לא אנקוט בסכום, אך על הנייר ת'כלס אני אמור להוסיף לו עוד כ- 3k שקל.

האם יש שוק טוב "להעיף" את הרכב? למרות מנוע הדיזל?

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם
את הפג'ו רכשתי כאמור לפני פחות מחודש (17/2/05), במחיר של 86k ש"ח.

את הגולף במידה ואקח, אאלץ לוותר לבעל הגולף על חוב כספי. לא אנקוט בסכום, אך על הנייר ת'כלס אני אמור להוסיף לו עוד כ- 3k שקל.

האם יש שוק טוב "להעיף" את הרכב? למרות מנוע הדיזל?

אני לא חושב שגולפים סובלים באופן כללי מבעיות סחירות, ויש לא מעט אנשים שמעוניינים

בדיזלים האלו (ובצדק, מנועים מבריקים).

מבחינת הסחירות, הייתי מהמר שהגולף עדיפה.

הביצועים היומיומיים (כלומר בנסיעה נורמלית, בלי משיכת סל"ד לשמיים) יהיו טובים בהרבה מאשר ב307,

פשוט בגלל המומנט העדיף.

בגדול, אני חושב שה307 תהיה מהנה יותר לנהיגה.

מצד שני, הגולף הזו גם לא רעה.

אתה לא יכול לטעות, מה שלא תעשה. שתיהן טובות, לך עם הלב שלך בקטע הזה :)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...