Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

בשבוע האחרון יש לי בעיות התנעה בבוקר(לא כל יום).

כאשר אני מניע אני שומע תיק אחד(אני מאמין שזה הסטרטר) וזהו אין תגובה שום רעש אחר ואין התנעה.

בניסיון השני יש התנעה חלקה.

אני זוכר שכאשר יש בעיה במצבר אז כאשר מנסים להניע יש טיקטוקים כל עוד הסוויץ במצב הנעה אבל במקרה שלי יש רק טיקטוק אחד.

המצבר בן 9 חודשים של שנאפ ועדיין באחריות. הייתי אצל הבחור שהחליף לי אותו והוא ביצע בדיקה ואמר שהמצבר תקין אבל ראיתי שהוא קצת לא סגור על עצמו לכן אני לא סומך עליו 100 אחוז.

השאלה איך אני מבודד את הבעיה אולי זה סטרטר אולי אלטרנטור אולי באמת המצבר לא תקין.

בנוסף אשמח להמלצה למישהו אמין באיזור נתניה (חשמלאי רכב).

תודה

פורסם

חייב עזרה פה!!

סטרטר משופץ 800 שקל, נראה לי קצת מוגזם

חדש אומרים לי שהוא רק סיני ולא לגעת.

אשמח להמלצה למקום שמתמחה בשיפוץ והמחירים שלו הוגנים

שמעתי על מקום בוסרמן 7 בתל אביב , מישהו מכיר?

פורסם

בס"ד

אתה יכול להתקשר למוסך גבע בת"א, ייעץ לך ובמידה שתרצה להחליף, הוא משפץ במקום אמין וטוב.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

תבצע קודם כל כמה בדיקות פשוטות לפני שאתה ממהר להחליף משהו.

ניסית להניע עם כבלים מרכב אחר ? עדיין מתקתק ?

פורסם
תבצע קודם כל כמה בדיקות פשוטות לפני שאתה ממהר להחליף משהו.

ניסית להניע עם כבלים מרכב אחר ? עדיין מתקתק ?

העניין הוא שזה לא מתקתקת כל הזמן. בעיקר בבוקר אבל לא כל יום.

לכן קשה מאוד לתפוס את הבעיה

פורסם

אצלי בסובארו קרה לי בשתי רכבים שונים אותה בעיה. רכב לא מניע שבא לו. כאילו לא מגיע חשמל בכלל לסטרטר.

אחרי שהשתגעתי לבודד את התקלה. התברר שזה היה תקלה בבורר ההילוכים (שמתוכנת להניע רק בP או N) תנסה לשחק בידית הבורר כשאתה מנסה להניע אולי שם הבעיה.

פורסם

אהלן,

בנוסף לכל מה שנאמר... לעניות דעתי ישנו לפעמים מפל בין הסוויץ לפיקוד שמגיע לסטרטר.. לא אסביר לך איךמבצעים זאת , זה עולה בערך 100 פלוס מע"מ . אם הבעיה לא נפתרה אתה מצהיר לחשמלאי שיוריד את הכסף באם תצטרך טיפול אחר כמו שהציעו לך קודם אפשרויות נכונות לגמריי

בהצלחה

נמצא בפסילה האמת כבר 7 חודשים מתוך 3 :roll:

• תוכן חדש...