Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעירה וזריזה- עד 70k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, בן 22 מחפש רכב צעיר וזריז עד תקציב של 70k (ניתן לחרוג בעוד 3-5 אלף ) - לרכב בלבד

נוסע 20,000 בשנה ש 70 אחוז מזה בין עירוני רכב משנת 2012-2013 לפחות

אוטומט בלבד

הדרישות מהרכב,

זריז-עם עדיפות למנוע טורבו (0-100 ב6-8 שניות ) האצות ביניים וכו' בעיקר מהירות בקו ישר (כמובן אם יש אפשרות גם להתנהגות מהנה זה בונוס)

אמינות - עלות טיפולים מעל הממוצע אין לי בעיה, אך זקוק לרכב שיפגין אמינות במידה ויטופל לפי הספר

חסכון בדלק - לא משהו היסטרי - אבל לא פחות מ11 קילומטר לליטר משולב

נוסע לבד ב99 אחוז מהזמן, לא זקוק לבגאז גדול או שום דבר מהסוג הזה

הייתי שמח אם זה יהיה רכב טורבו ומודרני ( סטייל לאון fr פולו gti ודומיו ) אבל לפי מה שהבנתי רכבי וואג בשנים של התקציב שלי ( 2011-2013 יהיו מאוד לא אמינים- ולא ידוע לי על רכבים כאלה שנכנסים בתקציב משנים מתקדמות יותר

פחות מעדיף לעשות דברים כמו רבים מחבריי של לקחת מימון לרכב וואג חדש ב140-180 א''שח אלא להתמקד בכסף שכן יש לי ויכול להוציא,

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי youvals1
פורסם

חיפשתי רכב עם אותן דרישות כמו שלך ותקתצחב דומה ואני גם מכיר את התופעה של חברים שקונים פולו GTI וFR למיניהם בעזרת מימונים וכאלה,אני בסוף הגעתי למסקנה שאני רוצה מאזדה 3 ספיריט מהדור האחרון האוטו דיי מאובזר וזריז מספיק,עדיין לא קניתי אבל האוטו אמור לענות על הדרישות הבעיה שהוא ממש נפוץ,לי אישית זה לא מפריע ואם לך גם לא אז זה בחירה טובה..האוטו גם אמין רק צריך קצת לשבת על יד 2 כי התקציב שלך גבולי בישבילו,בהצלחה8)

• תוכן חדש...