Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פתחה כבר ותתחיל לטוס מתחיל יוני, מחיר כרטיס מתחיל ב600 דולר - ביחס לעובדה שאתה טס בישראייר זה לא שווה את זה, לי לטוס בפול קוסט לופטנזה עם קונקשנים בפרנקפורט עלה באיזור ה400 דולר זה פשוט נשמע לי יקר באופן מוגזם.

אני עשיתי מסלול בשוויץ 5 שעות וסיימתי באותו היום, יותר נהנתי בו מאשר האלפים האיטלקיים והצרפתים ולכן ממליץ לך לא לוותר עליהם - קיבלתי מסלול מרוכב אופנוע שעבדתי איתו שמה - בזמנו פירסמתי Review מלא על הנהיגה שמה כולל המסלול.

לגבי בחירת טיסה - עניין של מחיר מול נוחות. השאלה כמה זמן אתה מפסיד כתוצאה מהקונקשן והאם השעות מתאימות לך או לא. מזכיר לי את הדיון המטופש שהיה בואללה או YNET לא מזמן לגבי טיסות לאיסלנד, התלוננו על מחירי הטיסות הישירות והציעו קונקשנים של 27 שעות דרך הלסינקי, כאילו שהפסד של יום וליה במלון לא שוים כסף.

חייב לומר שבשנה שעברה טסתי מספר טיסות עם ישראייר ולא היו לי שום תלונות על החברה, אם כי באחת מהן (חזרה מבלגראד) היה קהל שוקולד שחיפש את הקזינו והתנהג מאד לא יפה בצ'ק אין לטיסה חזרה. אבל לא זה הקהל שיטוס לאדינבורו, ונתקלתי בקהל מסוג זה גם ממקור לא ישראלי.

לגבי טיסות קונקשן - חלפו כבר 10 שנים מאז שטסתי לאחרונה עם LH דרך פרנקפורט כך שאין לי דעה, אבל לפני כשנתיים טסתי לאדינבורו (וחזרתי מדאבלין) עם טורקיש דרך IST והטיסות והקונקשנים האלה זכורים לי כגרועים במיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עברתי על כל דיון שלך מ 2014 בערך ולא מצאתי.

יש דיון על שוויץ שלמען האמת אפילו הגבתי בו ראשון בזמנו, אבל לא מצאתי תיאור מפורט של מסלול כמו שאתה מתאר.

מצאתי את המייל שלו עם המסלול המפורט בזמנו:

Interlaken -> Meiringen.

From Meiringen go direction "wassen", This is the "susten pass".

Meiringen -> Wassen -> andermatt.

From andermatt you can go to "Airolo" on the new pass road and drive back to Andermatt from Airolo on the old road "la tremola"

Andermatt -> Airolo -> Andermatt

And /Or from andermatt go direction "furka pass" and after "grimsel pass".

Back to Meiringen.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אם תמצא טיסות במחיר סביר(שזה אתגר) ממליץ לבדוק את סקוטלנד, חווית נהיגה אחת הטובות שהיו לי.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

ישראייר אמורה לפתוח קו לאדינבורו. צריך לברר מתי ובאיזה מחיר.

וכמובן, צריך להיות מוכן לקום כל בוקר על צד שמאל.

ניתן לטוס למנצ'סטר ומשם בקלילות לסקוטלנד.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...