Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - אאודי Q7 אי-טרון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי שכנעת!

עכשיו אלך להרוויח את החצי מיליון ואני מזמין מיד!

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

המבחן באמת קצר וממצה אבל התמונות פשוט מדהימות וגונבות את ההצגה, חיכיתי לסיום כדי להגיע לגלריה בתחתית העמוד.

פורסם

העיצוב החיצוני בעיני הוא אפור ומשעמם. מאוד קופסתי. התדמית היוקרתית של אאודי גורמת לנו להנפיק תגובות אוטומטיות. אם זה היה מותג עממי, התגובות היו בהתאם.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
העיצוב החיצוני בעיני הוא אפור ומשעמם. מאוד קופסתי. התדמית היוקרתית של אאודי גורמת לנו להנפיק תגובות אוטומטיות. אם זה היה מותג עממי, התגובות היו בהתאם.

העיצוב באמת קופסתי מאוד.

ואפילו האחוריים של הקודיאק נראים יותר טוב.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

במציאות הרכב מאוד מרשים, ולא רק בגלל הסמל בחזית. הגוון של הלבן, הגריל, הפנסים, החישוקים - הכל משדר יוקרה מאופקת. בפנים מפואר ברמה שלא תבייש רכבים שעולים כפול.

מצחיק לקרוא לרכב בחצי מיליון ש"ח "מציאה", אבל זה באמת המצב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אוטו כזה, מושלם ככל שיהיה, לא מצליח להבין איך אפשר להסתדר עם המידות המופרזות האלו שהוא מנפק ועוד בשטח עירוני. באמת ששמץ רחמנות טיפס לו למעלה כשראיתי אדם, נשוא פנים כמובן, עם אוטובוס כזה מנסה לתמרן אותו לאחור לתוך חניה לא צפופה, אפילו די מרווחת. לא חאראם ?

פורסם
אוטו כזה, מושלם ככל שיהיה, לא מצליח להבין איך אפשר להסתדר עם המידות המופרזות האלו שהוא מנפק ועוד בשטח עירוני. באמת ששמץ רחמנות טיפס לו למעלה כשראיתי אדם, נשוא פנים כמובן, עם אוטובוס כזה מנסה לתמרן אותו לאחור לתוך חניה לא צפופה, אפילו די מרווחת. לא חאראם ?

הוא כנראה יכול לאפשר לעצמו לשלם על חנייה ולא להידחף ברחובות תל אביב.

מתרגלים לרכב גדול,כל עוד יש חניה מסודרת הוא לא יהווה בעיה.

ההרגשה היא לא של "משאית",הרכב מרגיש מחובר(לפחות בQ5 שעליה ייצא לי לעשות סיבוב).

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

מי שמסיע אוטו כזה מחניה צמודה אחת לשניה, באמת לא צריך לדאוג, אם הן מרווחות מספיק כמובן. נדמה לי שיש כאלו שגם מסיעים אוטובוסים כגון זה למקומות בהן חניה כזו אינה בדיוק בנמצא, או שהיא רחוקה מדי ממחוז חפצם. הוא טוב למקומות כמו אוסטין טקסס ועדיף בפרברים לא לתל אביב פינת פתח תקווה. פשוט מיותר.

פורסם

לא תמיד חניה צמודה היא מרווחת, ברוב המקרים זה דוקא לא. לי יש חניה פרטית שתפורה על מידות האאוטלנדר (ככה יצא, לא תכננתי מראש). בכל זאת אני איכשהו צריך להנדס כשאני נכנס, אחרי שאני חונה נשאר לי מרווח 3 מטר מאחור ועוד מטר מכל צד. אני לא יודע איך הייתי מסתדר עם Q7, מדובר בעוד 20 ס"מ לרוחב ועוד 30 ס"מ לאורך וזאת תוספת משמעותית. חניות זה עוד סיוט נפרד, כי כולנו בסופו של דבר נקלעים למקומות ציבוריים וצריכים להשתחל כמו סרדינים.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

יש רק דבר אחד שמונע ממני לפתוח פנקס הצ'קים - 5 מושבים. את זה היא עושה פחות טוב מגרסאות רגילות. בעצם 2 דברים. לשני קוראים SQ7. באופן פרדוקסלי אני סולד מתוצרת אאודי אבל אוהד Q7. כי הוא באמת רכב טוב.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם
זה אוטו של אשתו. הוא עצמו נוסע בסדרה 5 של במוו.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

ההרגשה היא לא של "משאית",הרכב מרגיש מחובר(לפחות בQ5 שעליה ייצא לי לעשות סיבוב).

אתה מדבר על רכב שקצר מהQ7 ב40 ס״מ, וצר ממנו בעשרה. זה לא מעט. ליד הQ5, הQ7 אוטובוס...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אפשר כזה אוטובוס באפור דייטונה בבקשה?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...