Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם חברי פורום אודיו היקרים !

כנראה ידוע לכם כבר שלמערכת טובה חשוב מאוד לא רק HU, מגבר ורמקולים טובים, אלה גם חיווט טוב ויקר , אני רוצה לשים דגש במיוחד על חוטי RCA , שרובני בזמן ההתקנה/קנייה של חוטים אלו חוסכים או לא כל-כך מביאים צומת לב .

ולכן השאלה : באלו חוטי RCA אתם משתמשים ?

האם לדעתכם, קיים איזשהו הבדל בין החוטים שעולים 50 +/- ש"ח לבין אלו שעולים 200 +/- ?

על איזה חברת החיווט הייתם ממליצים מתוך נסיונתכם ?

הייתם משקיעים על החיווט החדש שעולה פי 2 מהחיווט הרגיל שלכם ?

מש"ק זרזור

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי יש 2 RCA של רוקפורד וזה נראה לי הביבוז הכי גדול והנפילה במערכת שלי אני חושב שRCA של סאונד קווסט היה עושה בדיוק את אותה עבודה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני משתמש ב monster cable xln pro.

לכותב הנושא, אין צורך להשקיע יותר מידי כסף בכבלים.

כבלים תפקידם במערכת להעביר אלקטרונים ממכשיר חשמלי אחד לשני, זה הכל.

מבחינת איכות שמיעה אין הבדל שמיעה בין כבלים שונים, מכיוון שהכבל לא עורך את המוסיקה, מגביר אותה או משנה אותה, הוא מעביר בסך הכל אלקטרונים.

כשקונים כבל RCA צריך לשים לב לדבר אחד חשוב, והוא לנושא דחיית הרעשים.

כבל RCA טוב יעביר לך את המוסיקה בלבד, ולא יוסיף בנוסף אליה רעש אלטרנטור וכו.

ברכב עדיף להשתמש בכבלים שזורים twisted. שים לב שהכבל שאתה קונה שוזר את הערוצים עצמם, ואת המוליכים של כל ערוץ וערוץ.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אם הוא שזור יהיה הבדל שמיע?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אצלי אני כנראה יתקין את הכבלים האלו :
יש לי בבית זוג ממש דומה לזה...

הוא בכלל לא בשימוש

כרגע אני עובד עם כבל של קליפורניה בום

חבר עשה לי מבחן עיוור עם שני הכבלים וממש ממש לא מצאתי הבדל...

חבל על הכסף כבל ממוצע יעשה את העבודה

פורסם

חבל על הכסף כבל ממוצע יעשה את העבודה

סביר להניח שזה נכון.

אבל גם מגברים פחות יקרים ממה שיש לי יעשו את העבודה , וגם קומפוננט טוב במקום ההורנים יכול לעשות את העבודה , וגם כבר 8 גייג במקום 4 יעשה את העבודה , וכו ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אם הוא שזור יהיה הבדל שמיע?
שמיע מבחינת איכות? לא.

השזירה תפקידה למנוע מרעשים חיצוניים להתווסף לכבל.

עופר, אם אתה מחפש כבלים שקטים לך על המנסטר. אין כבלים שקטים מהם.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

הכבלים שאתה מדבר עליהם אכן נחשבים לאיכותיים ולשקטים מאוד. אבל אי אפשר לקבוע שהם הכי שקטים.

בכל מקרה הכבלים שלי אמורים להיות שקטים מספיק. לא צריך רמה יותר גבוהה מזו. גם זה מוגזם ..

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אם הבן אדם שתיכנן אותם הוא הראשון שהכניס את ה twisted לאודיו לרכב,ופטנט עולמי שלהם רשום על שמו, ומדד את ההבדלים בינם לבין כבלים אחרים מבחינת יכולת דחיית רעשים, סביר להניח שהם השקטים ביותר.

פורסם

זה שהוא המציא את הטכנולוגיה לא אומר שהוא מישם אותה הכי טוב.

זה שהוא מדד את הכבל שלו זה יפה וטוב. אני בטוח שאפשר למצוא מדידות שיראו נתונים שונים.

הבהרה - לא כתבתי את הדברים בשביל לטעון שהכבלים לא ברמה גבוה כמו שאתה טוען. אני פשוט לא חושב שאפשר לקבוע חד משמעית שאלו הכי טובים. אין כמעט משהו בעולם האודיו שהוא חד משמעית הכי טוב.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אי אפשר לבוא ולטעון שכל דבר שעולה יותר זול יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר ואין צורך לקנות יותר יקר, כי שניהם עושים את אותה הפעולה.

זה קצת סותר את הכל , אופר כאן נתן את דעתו בעניין הזה, ואני לא מבין איך אנשים כמוכם לא מסכימים עם זה.

כל פריט במערכת שעולה כאן , קופצים אנשים ואומרים כי מגבר שעולה 3000 ש"ח יעשה את אותה עבודה כמו זה שעולה 1000 ש"ח וכו'.

אז איפה הקו האדום אנשים ? . איפה אתם מבדילים בין מערכת טובה ומערכת פחות טובה, האם הכל שווה באמת ? האם כבלים שעולים 1000 ש"ח וכאלה שעולים 50 יתנו את אותו הדבר ? אתם בטוחים...

אלו סתם שאלות שצצות לי בראש עקב הזרימה של הפורום הזה ולאן שהוא גולש. וזה לא אחר מאשר מוצרים זולים אשר "עושים את העבודה".

מר בחור שלנו כאן שאל שאלה פשוטה האם יש הבדל בין אלו שעולים 50 ש"ח לאלו שעולים 200 ש"ח ? וכמובן תמיד אפשר לעלות למעלה למחירים גבוהיים יותר.

אז עכשיו שוב, האם יש הבדל ?.

האם כבלים של קליפורניה בום שעולים 50 ש"ח נשמעים אותו הדבר כמו קיט הכי איכותי של חברה מוכרת וידועה שעולה כמה מאות שקלים.

או שמה גם כאן אין הבדל , כמו רוב המוצרים שאתם מתארים כאן.

אני פשוט איבדתי את הפורום הזה לחלוטין, מה המטרה כאן , לתת המלצות להכי זול שיעשה את העבודה ?

עידן, שלא מבין מה הולך כאן בזמן האחרון.

• תוכן חדש...