Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לקחתי את הרכב לצביעה, חזרתי עכשיו הבייתה וראיתי שהבגאז' כבד - מאוד.

הוא נופל ולא מחזיק למעלה כמו שהיה בעבר.

אני לא חושב שהבוכנות תקולות, אולי לא הורכבו כראוי,

רעיונות?

מחפש פתרון יחסית פשוט, אם אראה שזה מסובך פשוט אחזור לשם (אבל זה קצת רחוק אז מעדיף אם אפשר לסדר כאן בבית)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין מה לסדר בזה, או שהבוכנות תקינות או שלא.

כנראה שצריך להחליף אותן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אי אפשר להרכיב את הבולמים האלו לא נכון.

אם לפני כן עבדו תקין אז אולי בטעות שמו לך בולמים מרכב אחר. או שאחד מהם בדיוק נפרץ, תראה אם יש סימני שמן על החלק הדק יותר.

אתה יכול לחזור אליהם ולבקש שיחליפו אבל יותר פשוט להזמין זוג חדשים, אם תזמין מחו"ל זוג יעלה כ 60-70 ש"ח, בארץ זוג עולה כ 200-250 ש"ח אם זה משהו סטנדרטי.

בהזמנה, שים לב לאורך הבולם ולכוח פתיחה שלו. את האורך מודדים בין החורים, כוח פתיחה רשום עליהם ביחידות N.

פורסם

בוקי,

לכל רכב אפשר למצוא בסכום הזה?

א''כ תכתוב לי בבקשה איפה לחפש כי למג'נטיס שלי לא מצאתי באף מקום בפחות מ- 200 ש''ח.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אכן יש שם שמן!

מה שגורם לי להאמין שפשוט הזמן שלו הגיע, בכל זאת עבד כבר כ7 שנים ואני נוטה להשתמש הרבה בבגאז' אם זה קשור.

אני חושב שאמצא מישהו שגם יעשה לי את העבודה וגם ימכור לי את החלק, אבל אקח יום לחשוב על זה כי יש כאן הפרש במחיר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אפשר להחליף את הבולמים עצמאית ב 2 דקות, רק ממליץ להיעזר בעוד בן אדם שיחזיק את הדלת למעלה.

לוקח מברג שטוח קטן ומכניס מתחת לקפיץ האבטחה, מרים מעט את הקפיץ תוך הקפדה שהוא לא יעוף. עם היד השניה מושך את הבולם מה"גולה" וזהו.

את החדש מרכיב בלחיצה. שים לב רק לכיוון ההרכבה: האם הבקבוק (החלק העבה) לכיוון למעלה או לכיוון למטה.

20180516_190515-1-1.jpeg

• תוכן חדש...