Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

רציתי לדעת, אם האגזוז המקורי נראה כך

555.jpg

ואני מעוניין להבריג סופית כפולה שיראה כך

( לא להתייחס לסאונד מהאגזוז -> רק לסופית הכפולה )

קיימים איזשהם נזקים עתידיים לרכב, למערכת הפליטה , ליציאת הגזים בצורה תקינה וכו'? הרי הסופית שתתאים פה זו סופית לא ישרה אלה עם זווית, אשמח לקבל מידע בעניין סופית כזאת, האם אפשר להבריג בראש שקט או שעדיף לבצע ריתוך?

עריכה אחרונה על ידי LoveSound555
פורסם

זה המקורי כן.

סופית לא תשנה לך את זרימת האוויר אם כל שאר החלקים נשארים מקוריים.

אפשרי להבריג, אך יוכלו לגנוב לך את זה (תתפלא,גונבים ) אני באחד הרכבים שלי שמתי סופית עם הברגה ונתתי "פיק" ריתוך לבורג, ככה שאי אפשר פשוט לפתוח אותו, צריך לשייף קצת עם דיסק לטש.

אם אתה רוצה שזה ייראה נורמלי , לך לאחת הסדנאות בארץ (כגון ארגונטיקס / אורפאב ) שיעשו לך אחת מותאמת אישית , כי האוניברסליות מאיביי לא ממש נראות טוב..

בהצלחה

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

תודה רבה על התגובה, הכל נשאר מקורי רק מוסיף סופית כפולה.

דיברתי עם אורפאב ומחר נקבל הצעה והתייעצות. (חייב לציין שקיבלתי ממנו יחס מצוין)

אני גם חשבתי לרתך מחשש לגניבה, מצד שני אם שוטר יגיד להוריד את זה? או שאם זה מותקן בצורה איכותית ולא מוגזם לא תהיה בעיה?

מה אתה ממליץ יותר לרתך את כל הסופית למקורי או פשוט כמו שעשית ריתוך לברגים?

פורסם

סופית לא נחשבת שיוני מרכב, והיא חוקית ועוברת טסט ללא בעיה.

לגבי למשל אחראיות יצרן אני לא יודע אם ריתוך "מבטל" אותה לכן אם הרכב באחראיות תוכל לבדוק את העניין או לרתך את הבורג רק, ואז בעצם מנעת גניבה , ואם תרצה להוריד בעתיד תוכל.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תוכן חדש...