Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום קנו לי בדיוטי פרי סוף סוף את המגבר : logic עכשיו בזמן שהבן אדם שקנה לי אותו יחזור מחו"ל אני רוצה להזמין סט כבלים, אני רוצה לקנות משהו טוב, ולכן אני זקוק לעצות ממכם.

הבנתי שמישהו המליץ כאן על כבלים של קאליפורניה בום בעבר, מה אתם חושבים על הסט הזה ואיזה עוד סטים אתם יכולים להמליץ לי:

http://d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=642#

תודה לעוזרים:wink:

פורסם

אף אחד לא יודע לעזור לי לגביי כבלים שיש לכם ניסיון איתם?

ועוד משהו באותו סט שהבאתי לכם קישור (של קאליפורניה בום) רשום שהפיוז הוא 30 אמפר, האם זה מספיק? וגם שהבית פיוז מזהב 24 קראט-מה זה אומר?!?!

פורסם

תתרחק מקליפורניה בום.

במחיר הזה אתה יכול לקנות משהו קצת יותר טוב של Lightning Audio כמו שג'וקר אמר כבר.

חפש עוד סוגים של ערכות ונגיד לך מה עדיף במחיר שלך.

פורסם

מישהו שמע אולי על סט של : voyager ?

חזרתי כרגע מחנות באשדוד והציעו לי סט שכולל את כל הכבלים (+חוטים מזהב לרמקול) תמורת 150 שקל

מישהו השתמש בכבלים מסוג זה??

תודה לכל העוזרימים:wink:

• תוכן חדש...