Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוחות נסיעה בסובארו B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה התחלתי לנסוע בסובארו B4 2012 (הצורה אחת לפני החדשה). לטעמי זה אחד הרכב היפאני הכי נוח שנסעתי עליו אי פעם. כשאני מתכוון נוח, אני מדבר על בלימת הזעזועים ושקט בתא הנוסעים.

האם לדעתכם יש ג'יפון יפאני (חוץ מלקסוס ואינפיניטי) שנוח כמו נסובארו?

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

היום המושג נוחות נסיעה כבר עבר תהפוכות.

פעם צרפתי = נוח, יפני = קרש.

היום זה סלט אחד גדול ותלוי דגם.

פורסם

נוחות הנסיעה של ה-B4 מעולה באופן אבסולוטי ולא רק בהשוואה למכוניות יפניות. אחת המכוניות הנוחות יותר שיצא לי לנהוג בהם.

אף קרוסאובר לא מתקרב לרמת הנוחות הזאת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ל-XV אין נוחות ברמה של ה-B4 (למרות שהיא טובה מאד בקבוצה שלה). האוטבק יותר קרובה ל-B4.

פורסם

Xv לא נוח כמו הבי4.

חלק מתחושת הנוחות בא ממערכת ה4*4 שתורמת מאוד ליציבות ותחושת הבטחון אבל פוגעת קשות בצריכת הדלק.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

^מה הקשר בין הנעה כפולה לנוחות נסיעה?

אתה מתבלבל בין תחושת הביטחון של הנהג כתוצאה מיכולת המשיכה של ארבעת הגלגלים לבין נוחות נסיעה שקשורה לרכות הבולמים/קפיצים.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
^מה הקשר בין הנעה כפולה לנוחות נסיעה?

אתה מתבלבל בין תחושת הביטחון של הנהג כתוצאה מיכולת המשיכה של ארבעת הגלגלים לבין נוחות נסיעה שקשורה לרכות הבולמים/קפיצים.

קשה להפריד בין הדברים.

עברתי לסיוויק אחרי הבי4, חוץ מירידה באיכות ונוחות המושבים,תחושת היציבות חסרה חסרה שלי,אני רואה בזה חלק מהנוחות של הרכב,כל מה שקשור לבליעת שיבושים אני בקושי מרגיש בהבדל.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אין קשר בין הנעה כפולה לנוחות נסיעה. נוחות נסיעה תלויה לחלוטין בתכנון וכיול המתלים.

פורסם

בהחלט אין שום קשר בין נוחות הנסיעה לצורת ההנעה, יתרה מכך להנעה כפולה גם אין בהכרח יתרון ביציבות הרכב וגם לא באחיזה.

הנעלה כפולה תורמת למשיכה (traction) יותר טובה ולא אחיזה (grip).

היתרון של הנעה כפולה בא לידי ביטוי בעיקר בתנאי כביש קשים כמו שלג, קרח, בוץ וכו', לא בדיוק תנאים שקיימים בארץ. לחלופין רכב מאוד חזק (בטח לא 150 כ"ס שיש שם) שצריך להוריד הרבה כוח לקרקע ביציאה מהמקום.

גם המערכות האלקטרוניות שקיימות ברכבים היום למעשה מצמצמות את הפער מול הנעה כפולה בתנאים האלו.

פורסם

האמת, שנסעתי על רכבים רבים כמו וולוו S60, וולוו XC60, מאזדה 6, הונדה CRV, שוורולט מאליבו החדשה ועוד... הסובארו נוחה מהם משמעותית. לא מבין איך...

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

הדור החמישי של הלגאסי פוזל באופן מובהק לשוק האמרקאי - נראה ונוסע בדיוק כמו שהם אוהבים..

הרכב רך בהשוואה לדור הרביעי ולא מהנה כמוהו (גם ההגה מנותק..) ולישראל הגיע עם חישוקי 16" בדגמי ה 2.0 ליטר וצמיגים בעלי חתך גבוהה שתורמים מצידם לספיגת המהמורת. תוסיף לזה פעולה מתלים שקטה יחסית וקיבלת נוחות נסיעה מצויינת.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לדעתי הXV מפתיעה לטובה בתחום המתלים ואיכויות נסיעה נעימות ושקטות.

גם הפורסטר שקט ונעים לנסיעה.

לא הבנתי את ה4X4 מה קשור? גם הB4 בעלת הנעה כפולה.

• תוכן חדש...