Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פולו 2006 תקציב 30-40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

יש ברשותי כרגע פולו 2006 ואני חייב להעיף אותה בדחיפות

אני רוצה לעשות עסקת טרייד אין על האוטו שלי במקומות כמו אוטודיל וטרייד מוביל שבהם אקבל בסביבות ה 10 אלף ש"ח

קיבלתי כמה הצעות

שהן:

1) מיצובישי לנסר ספורבטק שנת 2009 יד 1 עם 74 אלף ק"מ אוטומטית

2) סוזוקי סוויפט 2013 ידנית יד 1 עם 30 אלף ק"מ

3) פיג'ו 208 2014 עם ק"מ נמוך ( לא זוכר בדיוק) יד 1 מנוע 1200 או משהו כזה ידנית

עכשיו התקציב שלי הוא בין 30-40 אלף ש"ח אבל רצוי כמה שיותר נמוך.

השאלה גם אם אפשר להשיג פולו או איביזה מעל 2010 בתקציב הזה שיהיה מנוע 1200 TSI וידנית..

תודה רבה על העזרה אשמח לשמוע חוות דעת

פורסם

אתה יכול לענות על השאלה שלך על ידי כניסה ליד 2 או כל לוח רכב אחר.

אתה מעדיף ידני או אוטומט?

הסוופיט וה208 מכוניות דיי פשוטות לאחזקה ,הסוויפט צפופה יותר מהפיג'ו.

שים לב של208 יש גרסה מאובזרת (אקטיב) ולא מאובזרת.

ספורטבק זה כבר קטגוריה מעל.

פורסם
אתה יכול לענות על השאלה שלך על ידי כניסה ליד 2 או כל לוח רכב אחר.

אתה מעדיף ידני או אוטומט?

הסוופיט וה208 מכוניות דיי פשוטות לאחזקה ,הסוויפט צפופה יותר מהפיג'ו.

שים לב של208 יש גרסה מאובזרת (אקטיב) ולא מאובזרת.

ספורטבק זה כבר קטגוריה מעל.

השאלה יותר אם עדיף להביא במחיר הזה איביזה או פולו כי אני הייתי מבסוט מהאיכות של הפולו שלי..

עדיף לקנות איביזה 2012 ידנית מנוע 1400 יד 1 עם 56 אלף ק"מ?

הפג'ו היא גרסאת אקסס אם אני לא טועה .. איך היא מבחינת זריזות ואמינות לעומת הסוויפט?

הסוויפט אוטו מומלץ? אהנה ממנו? גרסאת gls

פורסם

בטרייד אף אחד לא יתן לך 10K על הפולו, בטח לא ברכישת רכב בתחום התקציב שלך - פשוט המחירים שיציגו לך יהיו גבוהים יותר.

תמכור את הפולו בעצמך, ואז תחפש רכב עם כסף מזומן ביד, המחירים שיוצעו לך יהיו אטקרטיביים בהרבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בטרייד אף אחד לא יתן לך 10K על הפולו, בטח לא ברכישת רכב בתחום התקציב שלך - פשוט המחירים שיציגו לך יהיו גבוהים יותר.

תמכור את הפולו בעצמך, ואז תחפש רכב עם כסף מזומן ביד, המחירים שיוצעו לך יהיו אטקרטיביים בהרבה.

בטרייד מוביל הציעו לי מחירון 14 אלף פחות 12 אחוז אומנם לפני בדיקנ ואוטודיל הציעו 10...

פורסם

בטרייד-אין לא מסתכלים על המחיר אלא על ההפרש. המחיר שקיבלת לרכב החדש גבוה באלפי שקלים מהמחיר שהיה מוצע לך לו באת עם כסף מזומן. שלח חבר לשאול על אותו הרכב מחיר למזומן - ותווכח שאני צודק.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
בטרייד-אין לא מסתכלים על המחיר אלא על ההפרש. המחיר שקיבלת לרכב החדש גבוה באלפי שקלים מהמחיר שהיה מוצע לך לו באת עם כסף מזומן. שלח חבר לשאול על אותו הרכב מחיר למזומן - ותווכח שאני צודק.

לא מתווכח להפך אני די בטוח שאתם צודקים אבל יהיה לי נורא קשה למכור את הרכב..

פורסם

לפני שאתה מתייאש עוד לפני שניסית - תנסה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני שאתה מתייאש עוד לפני שניסית - תנסה.

האוטו שלי נכבה לפעמים וצורך שמן בצורה מוגזמת ..

אם אני אמכור למישהו סביר להניח שהוא יתקשר אליי כל יום. בטרייד אין אני מקבל שקט נפשי.. יש הצעות מה לעשות במצב הזה?

פורסם

אם זה המצב של הרכב שלך בטרייד תקבל קדחת. ( כלומר החדש יעלה לך אותו עם טרייד ובלי טרייד )

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
האוטו שלי נכבה לפעמים וצורך שמן בצורה מוגזמת ..

אם אני אמכור למישהו סביר להניח שהוא יתקשר אליי כל יום. בטרייד אין אני מקבל שקט נפשי.. יש הצעות מה לעשות במצב הזה?

תחליף מספר טלפון

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

פורסם

נראה לי שלקנות סים ולפרסם את הרכב עם מספר זמני - יהיה יעיל יותר :-P

וברצינות - פרסם את הרכב תוך פירוט התקלות, ותקוה שיגיע קונה בכמה אלפי שקלים.

(כל סכום שתקבל יהיה גבוה יותר ממה שהטרייד יתן)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני מכיר מישהי שמכרה פולו 2004 לפני בערך שנה אחרי שהחליפו לו גיר, מנוע, והוא מדי פעם לא הניע, כולל בפעם שהרוכש בא לראות אותו. לדעתי הוא נמכר באיזור ה-10.

לא תאמין מה אנשים חושבים (עדיין) על המותג והרכב הספציפי הזה, כאילו אנחנו עדיין באייטיז וגוגל זה סוג של מדע בדיוני.

תפרסם, בסוף יבוא מישהו. אם אתה גם רוצה שהוא לא יתקשר אליך כל יום, תשתף אותו בבעיות ומראש תיתן לו "הנחה" על הבעיות האלו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...