Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קקטוס 2016 0 קילומטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקנות קקטוס והלכתי להציץ על אחד בסוכנות. נאמר לי שיש עוד מעט מבצע על דגמי 2016 0 קילומטר במחיר של כ-57 אלף לדגם 82 כ"ס ידני.

אשמח לשמוע הארות והערות לגבי הקקטוס באופן כללי.

שאלה נוספת היא לגבי רכב שעמד שנתיים ללא תנועה - האם זה פוגע בו מכנית/תחזוקתית? האם יש צורך לבצע החלפת שמנים או שהסוכנות דואגת לזה?

המחיר שהם נותנים זה בערך המחיר שמתקבל במחירון יד 2 בשיקלול כל הפרמטרים - האם יש פה באמת מבצע או שלא ממש?

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בדיוק מתעניין באותה עסקה, חשבתי שייתנו מחיר טוב יותר.

57 אלף ש"ח - לא מחיר אטרקטיבי בעיניי.

הרכב עמד שנתיים והאחריות קצרה יותר מהרגיל.

נראה לי שלשלם 50 אלף ש"ח על הרכב בתנאי שמחליפים צמיגים (למשהו נורמלי) ומחליפים נוזלים זאת עסקה לא רעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רק לחדד שאם הרכב קיבל רישוי 2016, כלומר שהוא הגיע ארצה שנה לפני כן, קרי מדובר באוטו שעומד כשלוש שנים.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

באופן כללי, יש נטייה לחשוב שרכב שעומד ללא נסועה הוא רכב ללא בלאי ופה הטעות רכב שעומד ללא תזוזה צובר יותר בלאי מאשר רכב שכן נסע..

פורסם

ורכב שכן נסע מלא דפיקות ולכלוכים בריפודים ונזקים של תחזוקה גרועה של ישראלים קמצנים.

בהנחה גדולה עם טיפול קטן וצמיגים חדשים הייתי מעדיף את ה"סיכון" הזה על פני הסיכון שהרכב עבר טיפול כל 30 אלף קילומטר ומילאו לו נוזל קירור ושמן מחצי חינם.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אם עושים החלפת שמנים וצמיגים - האם הרכב יהיה במצב לפחות כמו רכב זהה שנסע קילומטראז סביר?

פורסם

אל תשכחו גם לבדוק אחריות.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם
אני רק שאלה - אפשר פרטים על איפה המבצע הזה ? אפשר קישור ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

באתר של לובינסקי טרייד, קקטוס 2016 ידניות שמופיעות עם 2 ק"מ.

אל תשכחו גם לבדוק אחריות.

אחריות לשנתיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

איזה בלאי לרכב שלא נסע? שמן? (למה להחליף אם לא נסע?), אולי צמיגים יבשים, זה כן.

איזה בלאי יש לשמן מנוע לרכב שלא נסע? זה לא שהבוכנות הזיזו אותם סתם כך וייצרו פיח שסתומים

בעמידה והשחירו את השמן. אנא ממכם ,הסבירו.

בהנחה שמחיר המחירון של קקטוס 2016 שנסע 40000 קמ או יותר או פחות,הוא בין 50-55 אלף שח,

אז אתם מצפים למחיר של 50 אלף לרכב שזז 3 קמ? חדש ועדיין לא נסע? אפילו בקושי ישבו בתוכו?

אני בטוח שאם תרצו לסגור עסקה ותשבו עם איש מכירות, אתם תקבלו עוד הנחה קטנה.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

בלי קשר, מדובר על שמן שעמד בחום הישראלי לפחות שנתיים, אני לא סומך על זה שהוא שמר על התכונות שלו.

למעשה, כנ"ל לגביי כל הרצועות ושאר הנוזלים ברכב.

פורסם

אתם מגזימים.

אין שום בלאי לרצועות שלא זזו שנתיים,גם לרצועות שעבדו שנתיים כמעט ואין בלאי ולא מחליפים אותן בתדירות כזו גבוהה.

צמיגים וטיפול ויאללה לכביש.

מתייחס לרכב כאילו עבד שנתיים החלפה של נוזלים שמוחלפים כל שנתיים,אצלי ברכב לצורך העניין זה נוזל בלמים כל שנתיים ושמן כל שנה,זה הכול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...