Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי וולו יד2 בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך זה שוולו יד 2 נמכר במחירים נמוכים יחסית לרכב איכותי - רכב חזק יחסית (וולו S40 וולו S60 )

גם האמינות של וולו אמורה להיות טובה

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכבים שנחשבים יוקרתיים עם חלפים וטיפולים יחסית יקרים תמיד מאבדים הרבה מערכם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש הרבה דברים טובים שאפשר להגיד על וולוו (כנ״ל על אודי, מרצדס, במוו, קדילאק, כל מותג יוקרה שאינו יפני) - אמינות זה לא אחד מהם.

פורסם

סנסורים יקרים מאוד.

כל מה שחוסכים ברכישה, משלמים על תחזוקה.

גם אם אתה איש של DIY, יש גבול (או לא, תלוי בכמות הכלים והשטח שיש לך)

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם
יש הרבה דברים טובים שאפשר להגיד על וולוו (כנ״ל על אודי, מרצדס, במוו, קדילאק, כל מותג יוקרה שאינו יפני) - אמינות זה לא אחד מהם.

פרט נמק והסבר

הכי קל זה לזרוק משפטים כאלה...

פורסם

וולוו נתפסת כמכונית פרימיום, אבל מהצד הלא נכון.

מצד אחד היא יקרה למדי כחדשה, אבל מצד שני תחזוקתה הבסיסית אינה זולה, כמו של מכונית במחירה, וזה פגע בערך השוק שלה.

וולוו עדיין נתפסת כמכונית לקשישים, למרות שב 20 שנה האחרונות היא מייצרת מכוניות שמציעות ביצועים טובים עד מצויינים בכל גירסאותיה, אולם היא עדיין סובלת מתדמית עייפה, ולא נראה שמשהו עומד להשתנות בזמן הקורב, בלי קשר לטיב ההיצע שלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בתור אחד שמחזיק וולוו ברציפות מזה כמעט 30 שנה, אני לא ידוע על מה אתם מדברים. עלויות האחזקה סבירות לגמרי (רנו סניק שהיו לי היו יקרות בהרבה לאחזקה שוטפת) וזה לא שכל הוולוואים שהחזקתי היו חדשים. היתה לי וולוו 940 8 שנים ו-180000 ק"מת ווולוו S70 היתה אצלי 16 שנה ו-260000 ק"מ.

המכוניות אמינות מאד אם מטפלים בהן לפי הספר.

יש דגמים שידועים כבעייתיים כמו למשל ה-S80 T6 דור ראשון.

אבל ה-S60 וה-S40 לא ידועות כבעייתיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש דגמים שידועים כבעייתיים כמו למשל ה-S80 T6 דור ראשון.

.

האנדרסטייטמנט של השנה הייתי אומר :)

אבל אתה צודק לגמרי לגבי השאר. למיטב הבנתי לפחות ומנסיון של חברים נראה לי שיעלה לי פחות להחזיק S60 למשל מהסדרה 3 שלי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ברשותנו וולו s60 שנת 2009 טרום המתיחה ואמינות הרכב לא רעה מבחינה מכנית גרידא. עד כה נאלצנו להחליף רק 2 חלקים במתלים הקדמיים שעלות התיקון הסתכמה ב800 שח.

עם זאת מבחינה אסטית היא לא התמודדה יפה עם השמש הישראלית - ריפודי קורה A התקלפו כבר אחרי שנה וחצי (החליפו באחריות ואחרי שאלו התקלפו הזמנו כאלו מפלסטיק שלא עושים בעיות), ריפודי העור נראו נורא כבר אחרי 4-5 שנים, הגומי שעוטף את השמשה התייבש ונשבר כבר אחרי כמה שנים...

כל עוד לא מטפלים אצל היבואן הרשמי מחירי הטיפולים השוטפים סבירים... עם זאת חלקי החילוף של הרכב נמכרים אצל מאיר במחירי שוד.

• תוכן חדש...