Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מדובר ברכב בן כמה ימים בודדים בעלות של כחצי מליון ש"ח.

בגלל שפשוף לא נעים יש נזק לא נעים עוד יותר לאורך כל הכנף האחורי כולל קרע בפח.

הבן אדם שהרכב שלו רוצה ללכת לפחח של היבואן, אני קצת סקפטי לגבי טיב העבודה שלהם.

מחפש פחח מומלץ באיזור המרכז שיודע לעבוד על רכבים יקרים בדגש על תיקון יקר ואיכותי שלא מעגל פינות ולא חוסך כסף או זמן. בדגש על התאמת צבע לבן פנינה לצבע המקורי.

מחפש מישהו מקצועי גם אם יקר.

אשמח לקבל המלצות, וחוות דעת על טיב התיקון.

פורסם (נערך)

אלעד שירותי רכב נותן מחירים טובים לעבודת פחחות, מניסיון אישי.

אבל כאן ביקשו משהו אחר, שלדעתי בית העסק הזה לא יכול לספק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מדבר מתוך אגו או משהו, וכמו שציינתי בפתיחת הנושא הרכב בכלל לא שלי ואני ממש לא יכול להרשות לעצמי רכב כזה.

אבל ברצינות? להמליץ לצבוע רכב בחצי מליון בן כמה ימים אצל אלעד שירותי רכב?

זה מוסך שמטקטק מכוניות במינימום עלות ועבודה.

במקרה צבעתי אצלו 2 מכוניות ישנות בעבר ומכיר אנשים שגם עשו את זה.

העבודה זולה והאיכות בהתאם. לא הייתי ממליץ לצבוע שם רכב שעולה יותר מכמה גרושים אפילו בצחוק.

כל העבודות שראיתי שנעשו אצלו בשנים האחרונות הן עבודות בסגנון צביע בשטחים עם אבק מתחת ללקה, אפקט קליפת התפוז, והתזת לאקה כ"כ לא אחידה שאיזורים מסויימים ברכב פשוט בצבע מט. שאפשר לראות מקילומטר שהרכב עבר צביע זולה.

שלא תבינו אותי לא נכון, הוא לא מרמה אף אחד. הצבע מחזיק טוב והוא לא חוסך בחומרים אבל אתם מקבלים את מה שאתם משלמים עליו. תיקון זול במינימום מאמץ של איש מקצוע.

זה מקום נהדר אם אתה רוצה לצבוע את המאזדה לאנטיס העתיקה שלך כי נמאס לך שהגג והמכסה מנוע מתקלפים אז אתה צובע את כל הסיפור ב3000 ש"ח. אבל בחיים לא הייתי ממליץ למישהו שמחפש תיקון סביר ללכת לשם.

פורסם

יש בחור שמתעסק ברכבי יוקרה,ריינג' רובר מזארטי ורכבים בליגה הזו.

יוצא לי לראות עבודות שלו באופן קבוע,קוראים לו וויקטור סמירנוב והוא נמצא ליד תחנה מרכזית בפתח תקווה.

הבן אדם אומן,יש לו פחח יקה ברמות,והוא עצמו צבעי אומן.

מנסיון,אל תתוכח איתו על הסכום יותר מידי,תן לו מה שהוא מבקש(והוא הוגן) והוא יתן לך את התוצאה הטובה ביותר.

יש לו גם נסיון עם צבעים מטאלים בעייתים מאוד.

אם יש לך עוד שאלות פנה אלי בפרטי אפרט יותר לעומק.

בתור אחד שעשה עבודה אצל אלעד פחחות רכב - זה לא המקום בשבילך,אחרי כ"כ הרבה המלצות בפורום התאכזבתי קשות,עבודה לא טובה בכלל.

פירטתי על זה בזמנו בשרשור של העסק.

בהצלחה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שלחו אותי פעם לאיזה פחח שעושה עבודות אומנות בתל אביב, הטלפון שלו 0547577703 וקוראים לו סרגיי. לקח לי 800 ש"ח לצביעה מקומית של שריטה, והשאיר את הרכב יומיים אצלו, אבל עשה עבודה מעולה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

יוצא לי לראות עבודות שלו באופן קבוע,קוראים לו וויקטור סמירנוב והוא נמצא ליד תחנה מרכזית בפתח תקווה.

מנסיון,אל תתוכח איתו על הסכום יותר מידי,תן לו מה שהוא מבקש(והוא הוגן) והוא יתן לך את התוצאה הטובה ביותר.

בתור אחד שעשה עבודה אצל אלעד פחחות רכב - זה לא המקום בשבילך,אחרי כ"כ הרבה המלצות בפורום התאכזבתי קשות,עבודה לא טובה בכלל.

בהצלחה.

מסכים לגמרי. היללו אותו בפורום כאילו הוא הפחח הטוב בישראל וכשביקרתי אצלו לצביע מלאה של הרכב הבנתי עד כמה האינטרנט יכול להטעות.

וגם עבודות נוספות שראיתי שלו הן בהמתאם. קיבלתי את 2 המכוניות שצבעתי אצלו כשכל הרכב "אפקט התפוז", נקודות שלמות בצבע מט והמון גרגרי אבק מתחת לצבע.

צבעתי אצלו 2 רכבים זולים בגלל המחיר האטרקטיבי.

אחרי זה גיליתי את המוסכים באריאל והסביבה שעושים עבודה איכותית בהרבה באותו הכסף אז עברתי לצבוע רכבים זולים אצלהם.

מצאתי את וויקטור סמירנוב. אכן אומן. אצור איתו קשר, תודה על ההמלצה.

פורסם

מספר אחד שרותי רכב אכן גם מהטובים ביותר בארץ.

חבר צבע אצלם E TYPE גם אומנות,באמת ברמה מאוד מאוד גבוהה.

אך גם המחיר בהתאם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בהצלחה.

ויקטור פשוט אומן הייתי אצלו עם כמה רכבים שלי ותמיד הוא עשה עבודה מעולה המחיר כמובן בהתאם יושב מול מדא בפתח תקווה

פורסם

אני חושב שעדיף שכל אחד ימליץ מניסיון אישי שלו, ולא "שמעתי"...

• מעניין 1

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

מתנצל על ההפרעה לשרשור ועל הטיפה ''אופ-טופיק'' יש הסבר לזה שהפחחים הטובים בארץ הם יוצאי ברית המועצות? נתקלתי בכמה כבר שהעבודה שלהם פנומנלית. אני מניח שזה קשור לסובלנות, כי מנסיון של צביעת רכב, צריך המון רגש וסבלנות. אולי בגלל זה הם הצלפים הכי טובים בצה''ל גם...

פורסם

בעלי המקוצע הרוסיים בכלליות הם טובים יותר אין מה לעשות, הם פדנטים יותר ובעלי מוסר עבודה גבוהה יותר, לצערי בתחום הזה אנחנו הישראלים כל הזמן מחפשים איך לחסוך לעשות קומבינות ולדפוק אחד את השני.

• מעניין 1

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...