Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יטי 2015 מציאה או נפילה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רעייתי רוצה להחליף.את הספייס ורסו המצויינת אך לא מספיק חזקה בשבילה (רוצה לשייט בכביש 6 ב130...),

שכן מוכר יטי 2015 יד ראשונה מטופלת ומסודרת עם 70000 ק"מ הדגם הפשוט, רוצה בערך 7000 מתחת למחירון.

האמינות של הטויוטה מוחלטת, השאלה היא איך הסקודה, תהיה הרבה יותר יקרה לאחזקה?

הגיר שם זה הידועה לשמצה?

עיסקה נראת כדאית?

פורסם

זה בטוח בנזין - לא היו דיזל ב-2015. אם זה 4x4 זה DSG6 אבל אין הרבה כאלה. תיקון ה-DSG7 אם נדרש אינו יקר אם הוא נעשה במקום הנכון (כלומר לא במוסך מורשה יבואן, אלא במקום מתמחה שבד"כ הוא הקבלן של המוסך)

מהו תקציבכם?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נגיד וזה ה"גיר הבעיתי", זה לא באמת הגיר אלא הקלאצ'ים שניגמרים מהר. כניראה המכטרוניק הוחלף במידה והיה צריך. עכשו נגיד ויש רעידות ויש צורך להחליף הקלאצ'ים אז מחליפים. העלות שלהם היום לא יקרה ביחס ללפני 10 שנים. קלאצ'ים נשחקים אין מה לעשות. אם הרכב בבדיקה נימצא תקין אז לך על זה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

כרגע אין תקציב, פשוט השכן (הרופא כמו בספרים), קיבל כבר את ה3008 שלו, בטריד אין הציעו לו 10000 מתחת למחירון אחרי הפחתת קלומטרג' והוא נעלב,

הציע לי ב7 מתחת למחירון.

ומכיוון שהמנכלית מנג'זת להחליף ( וזאת למרות שאני מרוצה הטויוטה מרווחת נוחה וחסכונית מאוד),

חשבתי אולי זאת הזדמנות...

יש פחד משום מה מהגיר ועלויות אחזקה כלליות.

הרכב 1.2 בנזין.

חוץ מהגיר יש עוד בעיות או נקודות תורפה?

מחיר האחזקה יהיה סביר?

נסועה ממוצעת 22000 בשנה, הרוב בין עירוני.

פורסם

אישית אני ממליץ לתת לאשתך לנהוג על הרכב קודם כל כדי שתראה אם הוא מתאים לה מבחינת כח נוחות וכו'.

שנית אמא שלי עם ייטי 2013 1.2 כבר 5 שנים והגיר עובד כמו מהיום שהוצאתי אותה מהסוכנות, חלק בלי רעידות\מכות\דפיקות, ברור לי שאני לא מייצג שום דבר אבל זה רק להמחיש לך שהגלולה לא תמיד מרה כמו שלפעמים מציגים.

פורסם

האופציה הנוספת שעלתה )ששוב אני לא כ"כ אוהב את ההלואות) זה לקנות קקטוס מהסוכנות,

אני מעריך שעל הטויוטה נקבל בערך 45000 ש"ח ואת השאר נשלים כנראה במימון

פורסם

אם עיקר הנסיעות הן בינעירוניות הסיכון בקטע של הגיר קטן.

בדוק עלויות ביטוח, ייתכן שהביטוח יקר משמעותית מזה של הטויוטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אם הוחלף מכטרוניק - זה לא אומר שלא תצטרך להחליף שוב.

החלפת קלאצים - מה זה מחיר נמוך? זה עדיין אלפים רבים גם לא במורשה.

כל אלו כספים שכנראה לא תצטרך להוציא ברכב עם "סתם" גיר אוטומטי.

פורסם

החלפת קלאצים - מה זה מחיר נמוך? זה עדיין אלפים רבים גם לא במורשה.

כ-3000 ש"ח.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...