Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ורסו 2016 או אאוטלנדר 2014-15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין טויטה ורסו 2016 לאאוטלנדר 2014-15

חברות הליסינג דורשות אותו סכום - מבקשים להוסיף כ 100K על טרייד אין לפורד פוקוס 2018.

ההתלבטות בעיקר סביב שני נושאים:

1. השוואת עלויות התחזוקה (טיפולים וחלפים)

2. השוואת הבטיחות אקטיבית - האם אאוטלנדר בגלל הגובה שלו לא יהיה נחות משמעותית באחיזת כביש ובסכנת התהפכות במקרי קיצון? לא שאני מתכנן על מקרים כאלה, אבל תאונות קורות ובשברירי השניה האלה החיים של המשפחה זה הדבר הכי חשוב.

פורסם (נערך)

מבקשים ממך להוסיף 100k על פוקוס בת כמה חודשים בשביל אאוטלנדר או וורסו משומשים? כי אם כן, זו אחת העסקאות הלא מוצלחות. בטוח שלא פוקוס 2008?

(עריכה: ראיתי שכן)

לגבי בטיחות, לא נראה לי שיש איזושהי בעיית התהפכות בכל הקרוסאוברים למיניהם, כולל האאוטלנדר. לא הייתי חושש מזה.

לגבי עלויות טיפולים, אני לא מכיר, אבל שני הרכבים נחשבים אמינים.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

נעשה סדר. עושה טרייד אין על פורד פוקוס 2008. נדרש להוסיף 100,000 שח עבור ורסו 2016 או אאוטלנדר 2014. יתכן שאצליח לעלות ל 2015 באאוטלנדר אני מתרשם שהם יותר גמישים שם.

אז ההתלבטות הין המיצובישי לטויוטה. יש לי תחושה שטיוטה זולה יותר לתחזוקה ( האם משמעותית?) ובטוחה הרבה יותר (האמנם?).

חוץ מזה המחסור של ורסו בשוק המשומשות בשנתונים האלה מטריד אותי מבחינת זמינות חלפים, ידע במוסכים שאינם מורשים וכד׳.

אשמח לדעת המומחים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בכאלו מחירים כדאי כבר לקנות ורסו חדשה מהניילון 2018 ב138K ולמכור את הפוקוס פרטי (גם אם תצטרך להוריד במחיר משמעותית).

בעוד כ20,000 שקל אתה מקבל רכב חדש עם אחריות מלאה וסחירות עתידית טובה לאין שיעור

פורסם
בכאלו מחירים כדאי כבר לקנות ורסו חדשה מהניילון 2018 ב138K ולמכור את הפוקוס פרטי (גם אם תצטרך להוריד במחיר משמעותית).

בעוד כ20,000 שקל אתה מקבל רכב חדש עם אחריות מלאה וסחירות עתידית טובה לאין שיעור

מאיפה קונים ורסו חדשה מהניילון 2018 ב 138K?

פורסם

חוץ מזה המחסור של ורסו בשוק המשומשות בשנתונים האלה מטריד אותי מבחינת זמינות חלפים, ידע במוסכים שאינם מורשים וכד׳.

אשמח לדעת המומחים.

כל שנה עלו בערך 1200 טויוטה ורסו ( גם ב 2016 ). אין ולא יהיה שום מחסור בחלפים. הרכב קיים מ 2009 עם אותם רכיבים מכניים.

יש מספיק ידע במוסכים ( גם לא מורשים ).

אין הרבה למכירה בלוח יד 2?

כי לא ממהרים להיפרד מהרכב. הוא מבוקש מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

כמה שטיוטה מוכרת וורסו , מיצובישי מוכרת פי כמה .

בדיוק מהסיבה הזו יהיה לאוטלנדר יותר מבחר במגרשים ויותר גמישות במחירים (בהנחה שתבחר טרייד אין) . סיכוי טוב יותר למצוא אקזמפלר סביר.

לגבי להוסיף ₪20K לרכב חדש: כסף לא גדל על עצים. אתה בחיים לא תקבל אותם חזרה במכירה עתידית. אחריות ושקט נפשי בהחלט עולים כסף.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
כמה שטיוטה מוכרת וורסו , מיצובישי מוכרת פי כמה .

בדיוק מהסיבה הזו יהיה לאוטלנדר יותר מבחר במגרשים ויותר גמישות במחירים (בהנחה שתבחר טרייד אין) . סיכוי טוב יותר למצוא אקזמפלר סביר.

לגבי להוסיף ₪20K לרכב חדש: כסף לא גדל על עצים. אתה בחיים לא תקבל אותם חזרה במכירה עתידית. אחריות ושקט נפשי בהחלט עולים כסף.

הדעה שלי נכתבה בגלל ש"כסף לא גדל על העצים".

הסבר כלכלי:

רגע לפני שפות"ש קונה רכב ליסינג בן שנתיים בכ120K (מחיר הרכב כ100K + פוקוס 2008 שתימסר) שבעוד 3 שנים הוא יימכר במחיר נמוך משמעותית עקב גילו ועברו, אני ממליץ לו לקנות רכב חדש מהניילון שיימכר בעוד כ3 שנים במחיר מעולה וכנראה גם די מהר, כי ורסו בת 3 מפרטי ללא תחזוקת ליסינג עם ק"מ סביר נחטפת מהר מאוד.

פורסם

תניחו רגע לכסף.

מבקש להתמקד בשאלות של בטיחות אקטיבית של המיצובישי לעומת הטויוטה ושל עלויות התחזוקה.

תודה לעונים.

פורסם

20,000 על פוקוס מ-2008? אולי להאצ'בק 2 ליטר יד ראשונה פרטית עם ק"מ נמוך, מטופלת לפי הספר ושמורה.

פוקוס סדאן 2008 טרנד ליסינג לשעבר עם ק"מ ממוצע מ-2008 תימכר לדעתי באזור ה-10, אולי טיפה יותר (עם הרבה מזל).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

עלויות תחזוקה של וורסו 2016:

צריכת דלק 1:11 משולב, מקיף 3500₪ חובה 1000₪ ( ללא נהגים חדשים/ צעירים ). אגרת רישוי 2100₪.

טיפול קטן 600₪ ( 15/ 45/ 75 אלף קילומטרים)

טיפול גדול ( 30/60 אלף קילומטרים ) -900₪.

צמיגים איכותיים עולים כ 400₪ לצמיג. מצבר 60 אמפר עולה כ 500₪ עם אחריות לשנתיים.

טיפול 90 אלף קילומטרים יקר בגלל החלפת מצתים ( אירידיום ) - תוספת כ 800₪ לטיפול הגדול.

בלמים קדמיים - צלחות 550₪, רפידות 500₪ ( מחליפים לרוב כל 30 אלף קילומטרים ). בלמים אחוריים בערך אותם המחירים לרפידות וצלחות ( מחזיקים כ 60 אלף קילומטרים ). המחירים של מוסכי טויוטה ( הם לא מבצעים חריטה לצלחות, רק החלפה ).

אין חגורת טיימינג ( שרשרת ), אין החלפת שמן גיר רציף לפי הוראות היצרן.

אין לטויוטה ורסו מערכות בטיחות אקטיביות - רק מוביל איי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...