Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 626 בעיית חימום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני כמה חודשים קניתי מזדה 626 סטיישן שנת אלפיים מנוע אלפיים

המכונית מאבדת טיפה מים לא נורא

הייתה לי פעם בעיית חימום ביום חם וזה דווקא שהאוטו עמד והחלפתי חגורות שהיו שחוקות

ונראה שזה הסתדר

אתמול אשתי נסעה נסיעה של שבע דקות באוטו

ובעלי-ה המד חום כמעט הגיע למעלה ומזג אויר הי-ה קר

אתמול בלילה הדלקתי את האוטו חיכיתי שיתחמם ולא התחמם

(אני לא יודע אם זה שייך אבל הצינור העליון מהרדיטור למנוע הי-ה חם

והצינור התחתון לא) אני בכלל רוצה להחליף את כל הנוזל קירור (מיים רגילים)

אבל עדיין לא מחליף בגלל שזה מאבד מיים

תודה

פורסם

רק בתלפיות ספרתי 7 חנויות...

רק ברחוב בעלי מלאכה יש 5...אמי פארטס, אהרון זקן, ג'קי...

טרמוסטט כ 50 ש"ח, נוזל קירור עוד 50 (פרסטון ירוק..)

seat leon 1.8 20v

פורסם

בתור בעלים לשעבר של מאזדה 626 משנת 2001 , אני יכול להגיד שכואב לי ממש לשמוע שאנשים נוסעים ברכב כזה אמין עם מים רגילים במקום מים ירוקים .. , חבל שאתם לא מבינים שאם תזלזלו באוטו תקבלו יחס כזה בחזרה .. על רכב צריך לשמור במיוחד שהוא ישן. מים רגילים גורמים לקורוזיה ..

פורסם

אם הרכב נסע לא מעט זמן על מיים רגילים אכן יש סיכון של התפתחות נזילות בעיקבות מעבר לנוזל איכותי מתאים..אבל זה הימור שכניראה תצטרך לקחת אם אתה רוצה להמשיך להשתמש ברכב ושמערכת הקירור תהיה תקינה ובריאה ותשרת אותך ללא בעיות בהמשך.

פורסם

שא-לה נוספת אחרי שהאוטו עומד שעה בלי נסיעה והוא לא התחמם או משהו אני פותח מכסה רדיאטור והמים קופצים קצת מה זה אומר?

פורסם

זה אומר שמה שאתה עושה מסוכן מאוד והגיוני שהמיים ייקפצו מלחץ החום השורר במערכת הקירור. זה שהמחוג לא עובר את האמצע לא אומר שהמערכת קירור לא רותחת..

בוודאי שהיא כן וזה לגיטימי וטיבעי לחלוטין...אל תעשה זאת ושמור על עצמך.

• תוכן חדש...