Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נתחיל בתקציב ומה סוגי המוזיקה או המטרה שלך מהמערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תקציב עד 1000 שקל , ברכב הקודם שלי היו רמקולים של MOREL מסוג TEMPO עם טוויטרים והם היו מעולים העניין הוא שאני לא בטוח שב107 זה יכול לשבת בתוך הדשבורד.

ובלי שום קשר ובמסגרת חריקת תקציב יש המלצה על דאבל דין איכותי כולל וויז?

פורסם

בפיג'ו 107 ממה שזכור לי יש מקום ל4 אינטש בדשבורד ואני לא זוכר בכלל אם יש מקום כלשהו לרמקולים בדלתות וגם אם כן 5.25 או 6.5 מאוד שטוחים.

תבדוק את האפשרות לMOREL VIRTUS NANO

לגבי דאבל דין - אתה גם תיאלץ לרכוש יחידה אינטגרלית מתאמת בכדי לאכלס דאבל דין

בשביל לשלב WAZE אתה כנראה תלך בכוון של יחידת דאבל דין אנדרואיד - סה"כ יש היום יחידות ראש סבירות בהחלט בתקציב שפוי מאוד אבל אין מה לצפות כאן לניסים ונפלאות - אם התקציב הכולל הוא 1K שקלים - הייתי ממשיך לחסוך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זו גישה תבוסתנית בעיני - אבל אני מסכים שהתקציב נמוך מידי.

יש אפשרות גם ברכב כזה ובעלויות זניחות להוציא תוצאה טובה מאוד - אבל אני בכלל הייתי הולך לכוון של סט קומפוננט 4 אינטש ביחד עם מיקרוסאב בבאר הרגליים של הנוסע הקידמי.

Pioneer TS-X150

פורסם
זו גישה תבוסתנית בעיני - אבל אני מסכים שהתקציב נמוך מידי.

יש אפשרות גם ברכב כזה ובעלויות זניחות להוציא תוצאה טובה מאוד -

אבל אני בכלל הייתי הולך לכוון של סט קומפוננט 4 אינטש ביחד עם מיקרוסאב + (מגבר לסאב/סאבמוגבר)

בבאר הרגליים של הנוסע הקידמי.

מסכים לגבי הרכב הרמקולים שרשמתה, אבל חובה להוסיף גם מגבר, לסאב

או יחידה הכוללת סאבמוגבר.

ואז המחיר חורג סביב ה 500 ש"ח וההתקנה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ביחד עם מיקרוסאב בבאר הרגליים של הנוסע הקידמי.

מיקרוסאב..? אתה יכול להרחיב?

בחיפוש מצאתי מוצר של המותג JL Audio. זאת הכוונה או שיש איזו קטגוריה של רמקולים שאני לא מכיר?

פורסם

כן, זו הכוונה - יש מוצרים מסדרת מיקרוסאב המקורית של JL ואתה גם יכול למצוא דברים דומים היום בסדרת PRIMA של אודיסון.

אם התקציב ממש נמוך - אתה תוכל למצוא כאן פרוקייטים שמסבירים איך לחבר רמקולים של מחשב 2.1 למקור מתח 12V - זה ביחד עם מקלט BT או כניסת RCA ודאבל דין או במקום - הסמארטפון שלך - תכלס לרכב כזה קטן, יספיק בשביל להעלות חיוך על הפנים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...