Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ברצוני לעשות היום פלסטלינה לרכב ואין לי חומר סיכוך האם השמפו הזה יעשה את העבודה

ועל מה לשים דגש (דילול וכו׳) תודה לעוזרים.627BE73E-CD1C-4B1E-B186-AA35E50F9E1B.jpg

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

יש כאלה שאומרים שניתן לעשות את זה גם עם סבון.

כיוון שלא ניסיתי בעצמי, אבל זה די הגיוני כי הוא אמור לתת סיכוך מתאים הייתי שם סבון עם מים בשפריצר, ועושה את זה כשהאוטו רטוב לאחר שטיפה ביחד עם שפריצים של מים עם סבון. אפשר אפילו לקחת את הכפפה שאיתה אתה שוטף ולתת עוד אקסטרה סבון לאזור שבו אתה עושה פלסטלינה.

פורסם

יש לי את הסבון הזה.

שהייתי באוטוסטור המליצו לי לדלל את הסבון עם מים ולהשתמש בו בתור נוזל לסיכוך לפלסטלינה.

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

פורסם

הפלסטלינה הזאת אחלה מהניסיון שלי והיא עולה גרושים באיביי...ממליץ

אני השתמשתי עם מים וסבון כי לא היה לי נוזל סיכוך וזה נתן אחלה תוצאה.

השתמשתי בנוזל רצפות - שים לב לא להשתמש בפיירי טוענים שהוא חזק מידי ללכה ופוגע בה.

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

פורסם

על מה לשים דגש? על הכל. לא לעבוד אם אין סיכוך. לחלק את הפלסטלינה לכמה חתיכות. לשטח ביד. לנקות טוב את האוטו. לעבוד בתנועות ישרות בעדינות. לבדוק את המצב של הפלסטינה. אם מזוהמת ללוש שוב עד שיש משטח נקי. אם הפלת בטעות זרוק לפח. תעבור עם היד על הרכב כדי לדעת אם עדיין יש מזהמים. אתה תרגיש חספוס איפה שלא עברה פלסטלינה וחלק איפה שנקי. כל הזמן לבדוק את המצב שלה. אם פתאום התלכלה מאוד סימן שלא ניקית טוב את המקום אז תזרוק ותנקה, אל תמשיך להשתמש באותה חתיכה. לאחסן את שאר החתיכות בקופסה אטומה. מה שקנית מספיק לכמה מכוניות.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
על מה לשים דגש? על הכל. לא לעבוד אם אין סיכוך. לחלק את הפלסטלינה לכמה חתיכות. לשטח ביד. לנקות טוב את האוטו. לעבוד בתנועות ישרות בעדינות. לבדוק את המצב של הפלסטינה. אם מזוהמת ללוש שוב עד שיש משטח נקי. אם הפלת בטעות זרוק לפח. תעבור עם היד על הרכב כדי לדעת אם עדיין יש מזהמים. אתה תרגיש חספוס איפה שלא עברה פלסטלינה וחלק איפה שנקי. כל הזמן לבדוק את המצב שלה. אם פתאום התלכלה מאוד סימן שלא ניקית טוב את המקום אז תזרוק ותנקה, אל תמשיך להשתמש באותה חתיכה. לאחסן את שאר החתיכות בקופסה אטומה. מה שקנית מספיק לכמה מכוניות.

THUMBS UP

חשוב מאוד מאוד לא להפעיל לחץ על הצבע בזמן שאתה עושה פלסטלינה.

• תוכן חדש...