Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב פנאי SUV עד 130k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אין לך צורך בגודל של הספורטאז חכה לסיטרואן .

האמת שאען לי, הסיטרואן מבחינת תא נוסעים הוא ממש מתאים 410 ליטר, גודל הרכב הכי מתאים בשבילי... הבעיה שהמנוע קצת חלש, למרות שהמומנט שלה הינו 20, אז נראלי שזה דווקא סביר.

השאלה פה האם כדאי ללכת על רכב 2018 או לקנות רכב בן 3-4 שנים שכבר איבד את רוב ירידת הערך שלו?....

פורסם
האמת שאען לי, הסיטרואן מבחינת תא נוסעים הוא ממש מתאים 410 ליטר, גודל הרכב הכי מתאים בשבילי... הבעיה שהמנוע קצת חלש, למרות שהמומנט שלה הינו 20, אז נראלי שזה דווקא סביר.

השאלה פה האם כדאי ללכת על רכב 2018 או לקנות רכב בן 3-4 שנים שכבר איבד את רוב ירידת הערך שלו?....

מבחינה כלכלית ברור שקנית רכב בן 3-4 הוא המעשה הנכון , הרכב השיל חלק ניכר מהערך שלו וניתן בהחלט למצוא רכבים במצב טוב מאוד.

קנית רכב חדש אינה כלכלית אלא החלטה אמוציונאלית לחלוטין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מבחינה כלכלית ברור שקנית רכב בן 3-4 הוא המעשה הנכון , הרכב השיל חלק ניכר מהערך שלו וניתן בהחלט למצוא רכבים במצב טוב מאוד.

קנית רכב חדש אינה כלכלית אלא החלטה אמוציונאלית לחלוטין.

אכן... נחכה לסיטרואן שיצא ואז תהיה החלטה....

איך שהבנתי בינתיים שהכי כדאי זה הניסן אקס טרייל אסל הוא קצת יותר יקר..

פורסטר וספורטאז עדיף לא לכוון אליהם למרות שפורסטר היה אחד הרכבים ששקלתי כן לרכוש.

פורסם
אכן... נחכה לסיטרואן שיצא ואז תהיה החלטה....

איך שהבנתי בינתיים שהכי כדאי זה הניסן אקס טרייל אסל הוא קצת יותר יקר..

פורסטר וספורטאז עדיף לא לכוון אליהם למרות שפורסטר היה אחד הרכבים ששקלתי כן לרכוש.

ידוע מתי היא צריכה לצאת בארץ ?

פורסם

אתה היחיד בעולם שהתלבט בין סובארו פורסטר ל-c3 איירקרוס...

מי אמר שלסיטרואן יהיה גג פנוראמי נפתח?

חבל שתמתין סתם.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
אתה היחיד בעולם שהתלבט בין סובארו פורסטר ל-c3 איירקרוס...

מי אמר שלסיטרואן יהיה גג פנוראמי נפתח?

חבל שתמתין סתם.

אני יודע, זה ממש מוזר כי שניהם ממש שונים :)

ובקשר לגג, מה זאת אומרת מי אמר? הוא כבר משווק בחו"ל..... והוא יגיע באותם גרסאות כנראה :)

פורסם

צר לי לאכזב אותך. אבל בדרך כלל האבזור שאיתו מגיעות המכוניות לארץ הרבה יותר דליל ביחס למה שאתה רואה בחו"ל.

עניין הסאנרוף ממש בולט בהקשר הזה.

בחו"ל ניתן להזמין כמעט כל רכב עם גג נפתח. בארץ זה די נדיר כסטנדרט וגם כאופציה בתוספת תשלום.

היום corolla cross 2022

פורסם
צר לי לאכזב אותך. אבל בדרך כלל האבזור שאיתו מגיעות המכוניות לארץ הרבה יותר דליל ביחס למה שאתה רואה בחו"ל.

עניין הסאנרוף ממש בולט בהקשר הזה.

בחו"ל ניתן להזמין כמעט כל רכב עם גג נפתח. בארץ זה די נדיר כסטנדרט וגם כאופציה בתוספת תשלום.

נכון חלקית מה שאמרת.

כרגע רוב החברות כן מעדיפים להביא את הדגמים עם הסאנרוף בישראל... תבדוק את רוב הרכבים.

ובכל מקרה לובינסקי עד עכשיו מביאים את הרכבים שלהם מאובזרים די טוב.

פורסם

נכון לעכשיו, אין אף סיטרואן שמגיעה עם סאנרוף חוץ מה c1 עם גג בד.

פיג'ו 2008 מגיע עם גג זכוכית לא נפתח רק בדגם המפואר.

לי היתה עד לפני שנה סוזוקי קרוסאובר עם גג פנוראמי ענק. כשרציתי להחליף לדגם החדש, פניתי ליבואן וביקשתי להוסיף את הגג בהזמנה מיוחדת ולשלם את התוספת. נתקלתי בסירוב מוחלט כי "המפרט של הרכב הוא אחיד ואין אפשרות להזמינו אחרת".

היום corolla cross 2022

פורסם
נכון לעכשיו, אין אף סיטרואן שמגיעה עם סאנרוף חוץ מה c1 עם גג בד.

פיג'ו 2008 מגיע עם גג זכוכית לא נפתח רק בדגם המפואר.

לי היתה עד לפני שנה סוזוקי קרוסאובר עם גג פנוראמי ענק. כשרציתי להחליף לדגם החדש, פניתי ליבואן וביקשתי להוסיף את הגג בהזמנה מיוחדת ולשלם את התוספת. נתקלתי בסירוב מוחלט כי "המפרט של הרכב הוא אחיד ואין אפשרות להזמינו אחרת".

גם ה 3008 הגיע עם גג נפתח ברמת האבזור הגבוהה.

אני מאמין שכן יהיה ברמת אבזור גבוהה גם כן כמובן, בכל מקרה נחכה ונראה

• תוכן חדש...