Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב פנאי SUV עד 130k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וחג פסח שמח.

כרגע אני עם רכב קטן והמשפחה מתרחב אז צריך להחליף לרכב גדול.

מחפש רכב פנאי-שטח עד 130 אלף, חשוב שיהיה בו:

-גג שמש פנוראמי נפתח (חשוב שיהיה נפתח ובכן הקאשקאי לא אופציה).

-תא מטען גדול שיכנס בתוכו עגלה לתינוק ועוד הרבה דברים (מטיילים הרבה).

-רכב עם מומנט טוב יחסית כך שמרגישים שהרכב נוסע ולא כזה כבד ( לא מחפש מנוע חזק וכו', אלא לא רכב עצלן).

האמת שהכי התאים למה שאני מחפש זה ה 3008 פרימיום אך הוא יקר יחסית למה שאני מחפש.

בקרוב משווקים את ה c3 איירקרוס שיש בו כמעט כל מה שאני רוצה, אבל אני תמיד מעדיף לקנות רכב בן 3-4 שנים כך שהחלק הגדול של ירידת הערך שלו כבר הפסיד.

ראיתי כאופציה ביד 2 סובארו פורסטר 2014 הדגם הכי מפואר שכולל גג שמש נפתח וענק (אך לא ממש פנוראמי).

הוא חזק הרבה יותר ממה שחישפתי וגם הנעה כפולה שזה יתרון משמעותי בשבילי אך הוא עולה 137 אלף, ואין לי בעיה עם החריגה ובכלל נראלי אוכל להוריד אותו במחיר

מה אתם ממליצים? האם כן ללכת על הסטרואן, או הסובארו? או בכלל רכב אחר?

ושכחתי לציין, מעדיף שהאחזקה תהיה עד ביניות(פה יתרון לסטרואן אני חושב).

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם
יונדאי טוסון open sky, למרות שאני לא יודע עם המנוע 2.0 שלו יספק אותך

האמת שחשבתי גם.. אבל לא ממש אהבתי אותו.

חשבתי גם על הקיא אבל קיא מרגיש כמו קרטון (מניסיון)

פורסם
הטוסון גם מרגיש ממש פשוט מבפנים, איכות חומרים בחלקה קרובה לזו שמצויה במסחרית.

אז בכלל לא...

יש הצעות אחרות אולי?

פורסם
יד 2 אולי תמצא ניסן x tril, יש לה גג פנורמי.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

אבל כל מה שיש ביד 2 זה מעח 160 אלף.....

פורסם
אבל כל מה שיש ביד 2 זה מעח 160 אלף.....
ב 165 לפני שנה ויותר הוציאו חדש מהסוכנות. מוזור.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

זה מעניין שבראש סדר העדיפויות שלך מצויין גג פנוראמי...

להגיד על ספורטאז' שמרגיש כמו קרטון ובאותה הזדמנות להתפעל מפורסטר (שהוא הכי קרטון והפלסטיקה שלו ממש מיושנת).

נהגת אי פעם בספורטאז'? או שזו סטיגמה שקיימת אצלך בגלל איזה קאיה ריו שהיתה לך בצבא לפני עשור?

לעניין, ספורטאז עם מנוע 2000,יד ראשונה מליסינג 0 קילומטר תהיה קניה מוצלחת עם גג פנוראמי ענק שעשוי זכוכית ולא קרטון...

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
זה מעניין שבראש סדר העדיפויות שלך מצויין גג פנוראמי...

להגיד על ספורטאז' שמרגיש כמו קרטון ובאותה הזדמנות להתפעל מפורסטר (שהוא הכי קרטון והפלסטיקה שלו ממש מיושנת).

נהגת אי פעם בספורטאז'? או שזו סטיגמה שקיימת אצלך בגלל איזה קאיה ריו שהיתה לך בצבא לפני עשור?

לעניין, ספורטאז עם מנוע 2000,יד ראשונה מליסינג 0 קילומטר תהיה קניה מוצלחת עם גג פנוראמי ענק שעשוי זכוכית ולא קרטון...

כן כולם אומרים שזה קצת מוזר, אבל האמת שראיתי עוד כמה אנשים כאלה.

נהגתי בספורטאז, וגם נסיון עם קיות אחרות, אני לא מדבר על הגג שהוא קרטון אלא הרכב עצמו, אני רואה שאתה מחזיק בקיה וזה כנראה פגע בך... אבל זו דיעה אישית.

נהדתי גם בפורסטר והוא מרגיש הרבה יותר טוב....

ב 165 לפני שנה ויותר הוציאו חדש מהסוכנות. מוזור.

אין לי מושג זה מה שמצאתי ביד 2, אגב המחירון הרבה פחות מזה... ממש מוזר

פורסם

ממש לא פגעת בי.

הספורטאז' קיבל ציונים טובים גם במבחני דרכים ולכן ניגשתי לבחון אותו למרות שהוא המוני.

מה אתה מחפש הדיון הזה, חיזוקים לרכישת פורסטר בן 4 שהדבר היחיד שתנצל בו הוא הגג הפאנורמי?

מה עם מערכות בטיחות?

מי שמדבר במונחים של פעם ("קרטון") אמור להיות בעל מודעות לבטיחות.

דרך אגב, ב 105555 יש היום mg חדשה מהסוכנות עם גג פנוראמי, עור ומולטימדיה ענקית.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
ממש לא פגעת בי.

הספורטאז' קיבל ציונים טובים גם במבחני דרכים ולכן ניגשתי לבחון אותו למרות שהוא המוני.

מה אתה מחפש הדיון הזה, חיזוקים לרכישת פורסטר בן 4 שהדבר היחיד שתנצל בו הוא הגג הפאנורמי?

מה עם מערכות בטיחות?

מי שמדבר במונחים של פעם ("קרטון") אמור להיות בעל מודעות לבטיחות.

דרך אגב, ב 105555 יש היום mg חדשה מהסוכנות עם גג פנוראמי, עור ומולטימדיה ענקית.

ממש לא אחי... אם תקרא טוב אני מתלבט בן הרבה דברים וההתלבטות הכי גדולה היא אם לקנות רכב בן 3-4 שנים כו רכב חדש בן שנה או בכלל ה C3 איירקרוס שיצא בקרוב.

פורסם

לדעתי ספורטאז' יכולה להיות אופציה טובה יותר מהפורסטר מהסיבה הפשוטה שהיא בהרבה יותר בטיחותי וגם מבחינת נוחות נסיעה יותר כייפית. לא יודע אם ניסית לעשות נסיעה מבחן עליה ולחוות אבל ממליץ לך לבדוק היטב..

פורסם
לדעתי ספורטאז' יכולה להיות אופציה טובה יותר מהפורסטר מהסיבה הפשוטה שהיא בהרבה יותר בטיחותי וגם מבחינת נוחות נסיעה יותר כייפית. לא יודע אם ניסית לעשות נסיעה מבחן עליה ולחוות אבל ממליץ לך לבדוק היטב..

האמת שניסיתי את שניהם לנסיעה קצרה... ויש לי ניסיון קודם עם קיה שהוא לא הכי טוב.

אני מרגיש ממש אבוד...

• תוכן חדש...