Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי זו שאלה למביני חשמל יש לי בעיה ברכב שהמד של הדלק רק יורד למטה ולא עולה גם אם יש דלק לאחר בדיקה זה לא המצוף רציתי לשאול איך אני יכול לעשות בדיקה לשעון לראות אם הוא תקין, מאחור יש לו 3 חיבורים.

הבנתי שאיך שהוא עובד הוא מודד את ההתנגדות החשמלית והשעון מראה את התוצאה כך שהשעון זז בהתאם להתנגדות אשמח אם יש מישהו שיכול להסביר לי איך אני בודק את השעון עם נגד/נגד משתנה (פוטציומטר).

תודה

פורסם

סליחהשכחתי לרשום מדובר בהונדה סיוויק 1999 4 דלתות ואני יודע שזה לא מצוף כי חיברתי לוח שעונים של רכב אחר והשעון היה תקין

×
×
  • תוכן חדש...