Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קראתי קצת ובדקתי למה האוטו שלי אוכל דלק, והיו המון הצעות על להדליק את כפתור האקו שהרכב שלי. אבל, בדקתי בכל אתר אפשרי (וגם ברכב) ולא מצאתי את הכפתור המדובר. עכשיו אני בטוח שיש כפתור כי ביום שיצאתי עם הרכב מאלבר(רכשתי באלבר לפני כשבוע) אז איפה שהקמ''ש הופיע לי סימן ירוק שרשום בו eco.

אשמח לעזרה

פורסם

כפתור הECO לדעתי לא זמין ברמת הגימור הנמוכה אלא רק בגבוהה - אם זמין הוא יהיה בצד שמאל מעל הרגל,

אם אני זוכר נכון זה חיווי למצב נהיגה, אם תנהג בצורה חסכונית נורת הECO תדלק - אם לא היא לא דלוקה.

הסיבה שאתה מרגיש שהריו אוכלת המון דלק מתחלקת ל2, הראשונה היא בעובדה שהריו לא נחשב רכב חסכוני - ונהיגה אגרסיבית מביאה אותו בקלות ל1-9.

והסיבה השניה שיש לרכב מיכל דלק קטנטן ולכן הוא מתרוקן בקלילות יחסית(אני שמתי לב בריו שהייתה לי שתדלוקים בקושי מגיעים ל200 שקל).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...