Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק בסכום מדוייק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי כמה פעמים שתדלקתי (בלי לקבוע סכום מראש) והמשאבהעצרה בדיוק על סכום שמסתיים ב - 99 ש"ח. למשל - 199, 299 וכול'.

לקראת סוף התדלוק המונה מתחיל להאט ונעצר בדיוק על הסכום המסתיים ב - 99.

כשזה קורה פעם אחת, מילא. פעמיים, נו, מעניין. אבל כשזה קורה יותר, זה כבר מעניין למה זה קורה.

למישהו יש הסבר?

פורסם

כרטיס אשראי רגיל.

בעיקרון לדעתי זה די נדיר שסכום התשלום הוא בדיוק עגול( לא רק אצלי, בכלל), מה עוד שכמה פעמים הסתיים ב-99.

פורסם

מזכיר לי שכשטיילתי בסלובניה ראיתי אחר כך בחיוב האשראי 2 חיובים מאותו יום על סך 27.61 EURO

בגלל שבאירופה הכל מחויב רק דרך PIN CODE לא חששתי שמישהו רימה אותי אבל בכל זאת ביררתי

הסתבר שתדלקתי וגם קניתי בסופרמרקט שהיו אחד ליד השני ויצא אותו סכום

פורסם

לא הבנתי מה הקשר, אבל זה קרה לי פעם בסד"ש קרליבך ופעם אחרת בדור אלון צומת מסובים. לא זוכר איפה היה פעם נוספת. אולי המכנה המשותף היחיד הוא שאני נוהג למלא את המיכל (60 ליטר) כאשר נותרים בד"כ שני קוים (10 ליטר). לא קרה לי בתדלוקים קטנים (שכאמור, הם נדירים).

פורסם

בגלל שבאירופה הכל מחויב רק דרך PIN CODE לא חששתי שמישהו רימה אותי אבל בכל זאת ביררתי

סיפור חביב, אם כי אני גם לא הבנתי מה הקשר...

אגב, לא חסרים סיפורי הונאה עם כרטיסי אשראי, גם כשזה Chip and Pin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

האמת, מדאיג.

פעם נהגתי לנהל רישום על כל תשלום בכרטיס אשראי שביצעתי בחו"ל אבל הבעיה שכשמטיילים עם משפחה יש עשרות תשלומים ואם משהו התפקשש ולא רשמתי ואני לא זוכר שזו הוצאה שביצעתי, מתחיל פה סיבוך...

פורסם
סיפור חביב, אם כי אני גם לא הבנתי מה הקשר...

אגב, לא חסרים סיפורי הונאה עם כרטיסי אשראי, גם כשזה Chip and Pin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

לא באמת קשור . סתם אסוציאציה על מקריות בחיובים

פורסם

כנראה אקראי.

לגבי חו"ל - הצטרף לשירותי דיווח מידי ב-SMS (בישראכרט ואמריקן זה מהאגורה הראשונה) כך שתקבל דיווח מיידי, בדרך כלל לפני שהספח הודפס.

שים לב שבתדלוק בחול עם העברת הכרטיס יש חסימת אשראי של כמה מאות ש"ח שמדווחת ב-SMS כעסקה, אבל בסופו של דבר תראה רק את החיוב שבסיום התדלוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה מסגרת מירבית לעסקא בדלק, כנראה כרטיס צעירים/סטודנט

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

מה שכתבת לגבי המסגרת הגיוני, אבל מעולם לא שמעתי על כך ואברר העניין עם חברת האשראי, למרות שמדובר בכרטיס דיינרס עם מסגרת של 70,000 ש"ח...

פורסם

לא משנה מה המסגרת. חוסמים כמה מאות ש"ח ואז משחררים את החסימה - בדומה לערבון בשכירת רכב. נתקלתי בזה בסתיו האחרון באיסלנד (קיבלתי הודעה על חיוב ב-25,000 קרונות, שהן כ-800 ש"ח) והתברר כי מדובר בחסימה, החיובים בסופו של דבר היו הגיוניים ומתאימים לג משאבה. באיזה שהוא מקום קראתי כי יש אנשים שרואים פעולות כאלה גם בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...