Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהרכב מגיע לטמפרטורת עבודה, אנחנו מפעילים את המאוורר (של המזגן) - יוצא חום ולאחר כ10 שניות "נגמר" החום והאוויר שיוצא מתקרר.כשסוגרים את המאוורר, מחכים שתי דקות - והסיפור חוזר חלילה...

לפני חודשיים בערך התפוצץ לנו (קפץ החוצה) הצינור כניסה לרדיאטור הפנימי (של החימום) ואני פשוט חיברתי אותו חזרה עם באנד, בזמן שהחלפנו מים ברדיאטור נשפתי לתוך הצינור הנ"ל ולא היתה שום התנגדות - כך שלא נראה לי שיש בעיית זרימה בתוך הרדיאטור לפחות.

המנוע עצמו עובד תקין -> עולה ל90 מעלות, ב93 מאוורר נכנס לפעולה -> יורד חזרה ל90

יש למישהו רעיון?

פורסם
כשהרכב מגיע לטמפרטורת עבודה, אנחנו מפעילים את המאוורר (של המזגן) - יוצא חום ולאחר כ10 שניות "נגמר" החום והאוויר שיוצא מתקרר.כשסוגרים את המאוורר, מחכים שתי דקות - והסיפור חוזר חלילה...

לפני חודשיים בערך התפוצץ לנו (קפץ החוצה) הצינור כניסה לרדיאטור הפנימי (של החימום) ואני פשוט חיברתי אותו חזרה עם באנד, בזמן שהחלפנו מים ברדיאטור נשפתי לתוך הצינור הנ"ל ולא היתה שום התנגדות - כך שלא נראה לי שיש בעיית זרימה בתוך הרדיאטור לפחות.

המנוע עצמו עובד תקין -> עולה ל90 מעלות, ב93 מאוורר נכנס לפעולה -> יורד חזרה ל90

יש למישהו רעיון?

הבעיה שאתה מתאר מעידה על זרם מים חלש מאוד לרדיאטור החימום (או שהוא כבר בסוף חייו).

2 דברים:

1. ב 306 שאני מכיר (1.4 רגילה) קיים ברז חימום - ייתכן וישנה בעיה עם הכבל והוא לא נפתח עד הסוף (או שמה הברז דפוק).

ע"מ להגיע לברז החימום גש לצד ימין של הרכב (צד הנוסע) ונסה לאתר את הברז מתחת לתא הכפפות, בצד שמאל (צמוד לקונסולה המרכזית - בחלקה האחורי) - אמור להתחבר אליו כבל ברזל שפותח/סוגר אותו.

2. אם הברז נפתח עד הסוף והעסק נראה לכעורה תקין, צריך לנסות לשטוף את הרדיאטור בעזרת זרם מים חזק מאוד. לצורך כך יש לפרק את 2 צינורות החימום מתא המנוע (להוציא את הקונקטור שמחבר אותם לקירו האש), להזיז את בורר מצב החימום/קירור בפנים הרכב למצב "חום" ולהכניס זרם מים חזק לאחד הצינורות שמובילים לרדיאטור החימום.

לא לשכוח לנקז אויר לאחר מכן (להמתין לפחות 5-8 דקות עד שהמנוע מתחמם והטרמוסטט נפתח).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

גם לי הייתה בדיוק את אותה בעיה ,

פשוט שטפו לי בלחץ את המערכת ע"י החדרת מים בלחץ בקצה אחד וניקוי הג'יפה ( כמות עצומה של ג'פה ) שיצאה מהצד השני .

לאחר זה החימום עובד מצויין .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...