Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז קניתי פולקסווגן ג'טה מודל 2010 לפני כארבעה חודשים. (1400 נפח)

יש לציין שקניתי את הרכב מסוכנות רכבים מסויימת, שם בדקתי אם האוטו עבר בדיקה וכו'.

כאשר קניתי אותו המליצו לי לעשות לאוטו טיפול, בגלל שאי אפשר לדעת מה עבר עליו.

ואני האמת קצת התמהמתי עם זה עד היום, קניתי את האוטו עם 123 אלף ועד היום נסעתי איתו 4 או 5 אלף ק"מ.

אז לפני שאני לוקח אותו לטיפול יש לי כמה שאלות.

1. כמה זה צריך לעלות לרכב שלי?

2. כמה זמן זה לוקח?

3. מה נעשה במהלך הטיפול, ומה צריך ליהיות תקין בתהליך של הטיפול ומה לא תקין? (שאני לא אפול לאיזה נוכל)

4. ובתכלס, כל כמה זמן באמת מומלץ לקחת את האוטו (ספציפית מהסוג שלי) לטיפול?

כי הבנתי שיחסית מכוניות חדשות לא חייבות טיפול כל 10000 ק"מ ויכולות למשוך מעבר לזה.

אשמח לתשובות מנומקות עם הסבר.

תודה רבה ושבוע טוב!

עריכה אחרונה ברגע זה על ידי Hod135

פורסם

אתה יכול לעשות טיפול כח 15 אלף קמ. בטיפול שכזה תחליף תחילה שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אויר. פלאגים צריך להוציא ולראות מה מצבם. אם מדובר ברצועת תזמון אז אולי כדאי לבחון החלפה או לפחות להביט במצב הקיים. כנל לגבי שמן גיר לבדוק מה ההמלצות. לבדוק מצב רצועות אביזרים וחלקי מיתלה ופרונט ןכל החמוצים שמסביב.

פורסם

א. ברכבך ממליצים להחליף שמן לפני 15.000

ב. לא מחליפים שמן גיר DSG רובוטי

ג. במנוע זה יש שרשרת טיימינג

ד. בעדינות עים הגיר!!

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם
זה ה dsg7??

לא בטוח מה זה DSG 7 אבל כן זה DSG שחכתי לציין.

ובכללי כדאי לי לקחת אותו לטיפול עכשיו? או שאפשר לחכות עד לפני 15 אלף ק"מ ?

פורסם
מאור,

99% שזה DSG7, הרי מנוע 1.4 TSI לא נמכר עם DSG6 ואני לא מאמין שנמכרו כאן ג'טות ידניות..

אתקן אותך - זה 100% גיר DSG7

או בשמו dq200 והוא בעייתי.

לפי השנתון כנראה שעבר טיפול/החלפת מצמדים מינימום - פנה למוסך מרכזי ותבדוק את ההסטוריה.

קובי

:-)

פורסם
אתקן אותך - זה 100% גיר DSG7

או בשמו dq200 והוא בעייתי.

לפי השנתון כנראה שעבר טיפול/החלפת מצמדים מינימום - פנה למוסך מרכזי ותבדוק את ההסטוריה.

בכל מוסך אני יכול לבדוק את ההיסטורית הטיפולים?

ואם זה באמת DSG7 איפה אני בודק את זה?

ומה אני יכול לעשות על מנת לשמור עליו כמה שיותר טוב?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז לקחתי את האוטו היום לטיפול, הבחור אמר שזה יעלה 800 שקל לפחות.

בנוסף, הוא התקשר אליי ואמר לי שהצלחות והרפידות קצת לא בסדר ושצריך להחליף אותם, וגם שיש לי נזילה קטנה מהשמן גיר, ועד עכשיו מאז הטיפול הוא שולח לי תמונות מהטיפול שהוא מבצע, הוא אמר לי שכל זה ביחד עם הטיפול יעלה לי 3500 שקל.

אני לא יודע מה איתכם זה נשמע לי כמו גניבה אז אמרתי לו שיעשה רק את הטיפול, שגם נשמע לי יחסית מאוד יקר, ואחרי הטיפול אני הולך עם האוטו ביחד עם אבא שלי למוסך אחר שיבדוק את הצלחות והרפידות של האוטו, ולראות מה התשובה שלו.

פורסם
טוב אז לקחתי את האוטו היום לטיפול, הבחור אמר שזה יעלה 800 שקל לפחות.

בנוסף, הוא התקשר אליי ואמר לי שהצלחות והרפידות קצת לא בסדר ושצריך להחליף אותם, וגם שיש לי נזילה קטנה מהשמן גיר, ועד עכשיו מאז הטיפול הוא שולח לי תמונות מהטיפול שהוא מבצע, הוא אמר לי שכל זה ביחד עם הטיפול יעלה לי 3500 שקל.

אני לא יודע מה איתכם זה נשמע לי כמו גניבה אז אמרתי לו שיעשה רק את הטיפול, שגם נשמע לי יחסית מאוד יקר, ואחרי הטיפול אני הולך עם האוטו ביחד עם אבא שלי למוסך אחר שיבדוק את הצלחות והרפידות של האוטו, ולראות מה התשובה שלו.

נזילה מהשמן גיר?

DSG7 זה לא גיר יבש?

• תוכן חדש...