Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב השנה 2018 - וולוו XC40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם הראשונה שוולוו מצליחה לזכות בתואר רכב השנה, היא עושה את זה עם הג'יפון הקומפקטי הראשון שלה.

MAIN.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אני רק שאלה.

איך ה XC40 בדיוק מקדם את עולם הרכב ?

אז אענה - בדיוק כמו שהפיג'ו 3008, הזוכה בשנה שעברה, קידמתה את עולם הרכב.

במילה אחת - לא מקדמת.

וכך שנתיים רצופות מפספסת התחרות מכוניות חשבות בהרבה, כמו האלפא ג'וליה.

כנראה שלא רק טעם הקהל השתנה, אלא גם הטעם של עיתונאי הרכב, שניגררו אחרי אופנות חלולות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

איך אלפא ג'וליה מקדמת את עולם הרכב?

בעיני התחרות הזאת היא כמו אירוויזיון, זה בעיקר פוליטיקה ואין כל קשר בין איכות השירים לזכייה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האלפא ג'וליה מכונית שייעודה העיקרי היא להיות מכונית לנהג, מונח שעולם הרכב לצערנו הרב כבר הספיק לשכוח.

לפחות בזה היא כן קידמה את עולם הרכב, או לפחות הציגה חשיבה רעננה.

ורק על זה הגיע לה לזכות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לדגמי הפלאג אין של וולוו מגיע פרס באיזה צורה.

XC40 ייצא בעתיד בפלאג אין ובגרסה חשמלית.

קצת הקדימו את הפרס אבל זה רכב די מהפכני.

מכונית עם מנוע גדול זה כבר לא מתאימה לקבל פרסים.

אייל

פורסם
לא הבנתי למה לדגמי הפלאג אין של וולוו מגיע פרס?

Sent from my iPhone using Tapatalk

מנוע T8 שקיים בכמה דגמים מציע נסיעה של כמה עשרות ק"מ על חשמל בלבד ובשביל הכוח זה מנוע 2.0 4 צילינדר עם 400 כ"ס.

יש לזה supercharged & turbocharged

אחת המנועים המתחכמים בשוק.

xc40 מקבל את T3

מנוע 3 צילינדר 1.5 פלאג אין שאני לא מוצא פרטים מלאים עדיין.

עוד משהו בוולוו שהם הפלישה הסינית למערב, החברה פשוט סינית לגמרי, הם מתחילים להעביר ייצור משוודיה לסין.

בארה"ב כבר מגיעים דגמים של וולוו מסין.

אייל

פורסם

גם בארץ יש גרסאות מסויימות של S90 שמיוצרות בסין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מנוע T8 שקיים בכמה דגמים מציע נסיעה של כמה עשרות ק"מ על חשמל בלבד ובשביל הכוח זה מנוע 2.0 4 צילינדר עם 400 כ"ס.

מכיר מצוין את הT8 בעיקר מהXC90, אבל עדיין לא הבנתי למה לוולוו מגיע פרס על הטכנולוגיה ההיברידית שלהם בהשוואה לב.מ.וו או מרצדס למשל.

פורסם

xc40 מקבל את T3

מנוע 3 צילינדר 1.5 פלאג אין שאני לא מוצא פרטים מלאים עדיין.

עוד משהו בוולוו שהם הפלישה הסינית למערב, החברה פשוט סינית לגמרי, הם מתחילים להעביר ייצור משוודיה לסין.

בארה"ב כבר מגיעים דגמים של וולוו מסין.

ה-xc40 פלאג אין תושק במקרה הטוב עוד שנה וחצי.

וולוו ממש לא חברה סינית לגמרי (חלק מהדגמים אכן מיוצרים בסין) כשההנהלה ומטה החברה נשארו בשוודיה ורוב הרכבים מיוצרים בשוודיה ובבלגיה.

פורסם
מכיר מצוין את הT8 בעיקר מהXC90, אבל עדיין לא הבנתי למה לוולוו מגיע פרס על הטכנולוגיה ההיברידית שלהם בהשוואה לב.מ.וו או מרצדס למשל.

למי עוד יש מנועים סופר צ'רג', טורבו, פלאג אין עם הספק כל כך גבוה?

ה-xc40 פלאג אין תושק במקרה הטוב עוד שנה וחצי.

וולוו ממש לא חברה סינית לגמרי (חלק מהדגמים אכן מיוצרים בסין) כשההנהלה ומטה החברה נשארו בשוודיה ורוב הרכבים מיוצרים בשוודיה ובבלגיה.

המעבר של וולוו לסין זה סיפור ישן.

https://www.carscoops.com/2016/11/how-will-volvos-move-to-chinese/

https://www.caradvice.com.au/593530/volvos-polestar-moves-production-to-china/

הם מעבירים את כל הייצור לסין ומשאירים כמה אנשים עם חולצות של וולוו באירופה בשביל הרושם הטוב.

XC40 משתמש בחלקים של דגמים אחרים של Geely , כנראה יהיה להם בדיוק אותו מנוע פלאג אין של המוניות של לונדון.

מה שמזכיר לי, אתם יודעים מי בעל המניות הגדול ביותר של מרצדס?

Geely

http://www.autoexpress.co.uk/mercedes/102743/geely-buys-a-10-stake-in-mercedes-benz-owner-daimler-ag

אייל

פורסם (נערך)
למי עוד יש מנועים סופר צ'רג', טורבו, פלאג אין עם הספק כל כךכך גבוה

לא נראה לי שמגיע פרס למנוע על הספק או על זה שדחפו שם גם סופר צארג׳ר, אבל זה אני.

ההספק מרשים אין ספק, אבל כלכך מיותר ברכב כמו XC60 לדוגמא ללא שום יומרות ספורטביות כלשהן. מצד אחד מנוע חשמלי שמספק נסיעה סופר חסכונית לטווח של 20-30 ק״מ, ומצד אני מנוע בנזין רחוק מאוד מחסכוני.

עריכה אחרונה על ידי robertf
  • תוכן חדש...