Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי בכ 70 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לאחרונה הקורולה שלי התחילה לעשות בעיות והחלטנו להתחדש ברכב (משומש).

אני מחפש רכב משפחתי מרווח, שיש מקום ל2 כסאות ילדים מאחור (אולי בעתיד 3), שיהיה אמין וזול לתחזוקה.

דלק נראה לי פחות קריטי מפני שאנחנו לא עושים הרבה ק"מ.

הכיוון שלי הוא שנתון 13-14 עם כ 50K ק"מ. תקציב כ 70K.

כמה רכבים שחשבנו, אשמח לקבל פידבקים והצעות נוספות כמובן

SX4 קרוסאובר

קיה סיד סטיישן

סקודה אוקטביה סטיישן (שלא הצלחתי למצוא ביד2...)

כמו כן, איפה מומלץ לקנות? פרטי או מגרשים שונים? מה לגבי מליסינג? תודה!

פורסם

סיד סטיישן ככל הנראה תהיה הכי שנתון-מחיר.

נמכרו חדשות בליסינג 0ק"מ ב106,000 אז סביר להניח שיהיו רכבים שמורים מפרטיים במחיר טוב.

הסוזוקי הרגישה לי פלסטיקית ומיושנת-אם כי אמינה מאוד וצריכת הדלק סבירה.

אוקטביה סטיישן רכב לא נפוץ(ואלה שראיתי היו בליסינג)-לאור הסיפורים עם הגירים/מנועים-הייתי בודק שוב.

יש גם הונדה סיויק סטיישן שתיתן תמורה לא רעה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הרץ (באמצעות אוטוסנטר) מוכרים סיוויק טורר 2015 החל מ-60K. לדעתי שווה בדיקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אף אחת מאלו לא תכיל 3 כיסאות מלאים מאחורה, בשביל זה תצטרך רכב מקטגוריה אחרת.

אם אתה כבר בכיוון של סטיישנים, ואפילו שוקל אוקטביה, פיג'ו 308 סטיישן (הדגם החדש מ-2014 וצפונה) יכולה להתאים - במחיר הזה תוכל למצוא אחת מ-2015, ועם כושר מיקוח טוב אולי אפילו חדשה יותר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה לכל העונים,

אפרופו פיג'ו ( ואחרות סטייל סיטרואן...) האם מומלץ? אני שומע הרבה אנשים שמתלוננים על המון תיקונים שונים ובלאי מהיר. האם זה בגדר אגדה אורבנית או שבאמת אלה מכוניות עם המון תחזוקה?

הכי חשוב לי שיהיה רכב אמין עם כמה שפחות בעיות, שאישתי לא תתקשר אליי שהרכב נתקע לה באמצע כביש ראשי שוב.

ראיתי שיש באמת הרבה סיוויק סטיישן, איך הרכב הזה מבחינת עלויות ואמינות?

פורסם
תודה לכל העונים,

אפרופו פיג'ו ( ואחרות סטייל סיטרואן...) האם מומלץ? אני שומע הרבה אנשים שמתלוננים על המון תיקונים שונים ובלאי מהיר. האם זה בגדר אגדה אורבנית או שבאמת אלה מכוניות עם המון תחזוקה?

הכי חשוב לי שיהיה רכב אמין עם כמה שפחות בעיות, שאישתי לא תתקשר אליי שהרכב נתקע לה באמצע כביש ראשי שוב.

ראיתי שיש באמת הרבה סיוויק סטיישן, איך הרכב הזה מבחינת עלויות ואמינות?

גם אם הרכב אמין ועדיין רצות שמועות שהוא לא זה משהו שפוגע בסחירות שלו ובשווי שוק.

הסיוויק סדאן רכב לא רע בכלל,קצת יותר זריז מהמתחרות שלו ועיצוב הדשבורד יותר "מעניין".

מבחינת אמינות לא אמורות להיות הפתעות-המנוע והגיר הוכיחו את עצמם לאורך שנים.

אופציה נוספת טויוטה אוריס הייבריד סטיישן-בדוק אם היא מתאימה לך מבחינת מרווח פנים,זכור לי שהיא מעט צפופה.

רכב אמין,חסכוני מאוד עם שוק טוב.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ה-308 החדשה בינתיים נחשבת לאמינה.

לגבי ירידת ערך, פשוט צריך להתמקח. אם תמצא אחת במצב סביר מ-2015 ב-60 וקצת, ואחרי 3 שנים תמכור אותה ב-30, אתה מקבל ירידת ערך סבירה לגמרי. לקנות אחת חדשה ה כבר סיפור אחר לגמרי.

לדעתי כדאי שתעשה נסיעת מבחן בכל הרכבים הרלוונטים, ותראה מה הכי מתאים לך. לכל אחד יש העדפות אישיות שונות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לאחר שירדתי מהרעיון של סטיישן והגיר של האוקטביה מפחיד אותי (בתור בעלים של קורולה רובוטית),

אשמח לעצות נוספות.

אני מחפש רכב משפחתי בסביבות ה 70K, שיהיה בטיחותי, אמין וכמה שיותר מרווח במושב האחורי.

צריכת דלק לא כ"כ קריטית כי אנחנו לא נוסעים הרבה, אבל רצוי שלא תהיה תחזוקה יקרה במיוחד.

הכיוון הוא לשנתון 2015 עם ק"מ נמוך אבל אני מקבל את הרושם שאפשר למצוא רק מליסינג בתקציב הזה אז 2014 גם אפשרי.

אשמח לקבל חוו"ד על i35, קיה פורטה וכל ההצעה אחרת! תודה!

פורסם

המזדה 3 אוטו נהדר אך מהפחות מרווחות בקטגוריה.

הפורטה וה i35 יענו על הדרישות שלך. אני חושב שה i35 מתומחרת יקר יותר מהפורטה, ללא סיבה משמעותית.

פורסם (נערך)

אישית מקורולה רובוטית (שגם כרגע בבעלותי), הייתי עובר לקורולה חדשה יותר, או למאזדה 3 אפילו עם מנוע 1.5 בתקציב כזה, גם מבחינת איכות הנסיעה וגם מבחינת שמירת הערך לאורך השנים.

קיה פורטה גם תספק את הסחורה ובהרבה מתחת לתקציב, וזה מה שגם ישאיר לך המון עודף.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

• תוכן חדש...