Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הלוח מקשים של הקודן לא מגיב, ניקיתי מבפנים את הלוח והמקשים, עדיין לא מגיב כמו שצריך. האם אפשר להחליף את הלוח או שעדיף פשוט לבטל את הקודן?

אני פשוט תקוע כרגע מבלי יכולת להניע.

המשענת יד נשברה, ואני מעוניין להרכיב חדש.

יש לי את החלק , רק שאני לא מצליח להוציא את הישנה. זה תפוס עם ברגים או שלחלץ את החלק העליון בכח?

P80301-111515.jpg

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

פורסם

גם לי יש מאזדה 3 2005 והקדמתי תרופה למכה .

כשהקודן התחיל לדרוש לחיצות חזקות יותר פרקתי אותו.

לא שווה לי שאשתי או הבנות יתקעו עם הרכב.

ממילא כבר אין ביטוח מקיף

פורסם

לא יודע איזה קודן יש לך אבל שהקודן שלי של רב בריח התחיל לעשות בעיות קניתי לוח מקשים חדש, החלפתי אותו לבד בקלות ומאז עובד כמו חדש.

לנקות לא עוזר ליותר מכמה שעות.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

כשאתה יושב במושב האחורי, איפה שהמאפרה המרכזית על הקונסולה, כל החלק המרובע הגדול, זה המכסה שמכסה את הברגים של משענת היד.

עם חולץ טרימים (או מברג דק ועבודה זהירה) אתה משחרר אותו בתפר בינו לבין הקונסולה המרכזית. יש שם איזה 6 קליפסים בכל צד. (שים לב-אם זכרוני אינו מטעני, יש שם גם שני ברגים במיקום בלתי אפשרי. אז תמשוך בזהירות...)

אחרי שפתחת אותו, תציץ לכוון הציר של המשענת. תראה שם עוד שני ברגים. תפרק אותם ותמשוך את המשענת מלמעלה.

לגבי הקודן- תצלם לוח מקשים, שנראה איזה קודן יש לך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על התשובות

לגבי הקודן - עקבתי אחרי החיווט מהלוח ל"מוח". היה חוט אחד חתוך ובכל צד שלו שני חוטים שחורים שנכנסו למוח.

ניתקתי את החיווט שהגיע למוח וחיברתי ישירות בין שני הקצוות.

עוד שני חוטים שונים (של הרכב ) היו חשופים ועל כל אחד מהם ההתעלק חוט שחור למוח.

גם הם נותקו. הדבקתי עם איזולירבנד (שבוע הבא יהיה זמן לפינישים.)

היה עוד חוט שחור דק מהמוח שלא הצלחתי להבין מאיפה הוא מגיע.

הרכב מניע!

זה סימן שהקודן נוטרל בהצלחה??

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

• תוכן חדש...