Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל 2011-2014, 1.4 טורבו או 1.6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתעניין באופליות, אסטרה ו/או מריבה, כמחליפות לסיטרואנים שלנו.

ראיתי שאפשר להשיג ב"חצי-חינם" אסטרות אטמוספריות מהשנים 2011-2012.

איך המנוע 1.6 לעומת ה1.4 טורבו?

איך הגיר? יש ידני בשנים הללו?

מה צריכת הדלק האופיינית?

איך הן בהשוואה ל-C4 2008/9 שיש לנו? (עושות 1:14 בתוואי נסיעה שלנו עם 30K ק"מ בשנה וטפו טפו טפו).

(מחיפוש מצאתי בעיות בגיר ובמערכת הקירור (במריבה לפחות), אבל לא מצאתי ביסוס או דוגמאות לתקלות - גם על הAL4 שמענו סיפורי זוועה ואנחנו כבר 100K ק"מ עם הרכבים).

תודה 8)

משכנתא זה קל

פורסם

לאחי הייתה אסטרה אטמספרית 2011 בליסינג בשנים 2011-2014, נהגתי עליה כמה פעמים. האוטו מאוד עצל. בעליה לירושליים נוסע על 5000 סל"ד בהילוך 3 מתוך 6. ברמת איבזור נמוכה חסרים הרבה פריטים.

לא זכרו לי שהיו תקלות, האוטו עשה כ 90 אלף ק"מ ב 3 שנים.

פורסם

האטמוספרית דיי עגלה.

הסיטרואן יותר זריזה ממנה.

המנוע 1.4 טורבו מושך הרבה יותר טוב.

אבל יכול לבוא על חשבון האמינות.

נתקלתי בכמה אסטרות שהלך הטורבו.

אאל''ט היו סדרות מנועים בעייתיות,ובכללי,לא מזדקנות טוב.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

במידע ומטופל לפי הספר, לא צריך להיות בעייה עם מנוע 1.4T.

יש לי אותו מנוע בקרוז, שום תקלה לא הייתה, אוטו שנת 2012.

אסטרה יותר איכותית מקרוז, עד כו אצלי התקלף צבע במקשי מערכת נקודתית(התנפחו 3 בועות של 2 מילימטר, בשנה - שנה וחצי אחרונות) וזהו.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

אצלי כ-85% בתוך עיר,לוחץ, ליטר ל - 9. אין שום בעייה עם גיר.

לגיר אצמו לא קיים קיקדאון - אם ללחוץ פתאום חזק - הוא יחשוב שנייה, יוריד לאיזו 2\3, עם סלד של 5K, ורק לאחר עוד שנייה\2 הוא יגיע להילוך מתאים לתאוצה.

אני אישית מלטף דוושת גז, ואם צריך להאיץ, אז טיפה לוחץ. כך הוא מגיב בצורה מושלמת מבחינתי.

אחרת - רעש ואין תאוצה מיידית.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

ה-1.4 טורבו עדיפה בכל היבט. יש לוודא שהרכב טופל לפי הספר, המכללים אמינים בהחלט כל עוד שגרת הטיפולים נשמרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צבי, תודה על הטאץ' אפ.

כולל בהיבט האמינות, העלות הכספית הנוספת והאחזקה היותר יקרה?

ראיתי שלהרבה החליפו טורבו (ולך תדע מה שמו ואיך).

משכנתא זה קל

פורסם

מנסיון עם אסטרה טורבו של חבר ונסיון עם אותו מנוע בסוניק, המנוע חזק וסוחב הייטב בלי מאמץ רב, הגיר בסדר גמור ובכללי רכב נוח. צריכת הדלק סביבות ה1:11, שיוט רגוע לאילת הגעתי ל1:14.

האסטרה אצל חבר הייתה שלוש שנים ו150K קילומטר ללא שום תקלה (שימש כרכב עבודה) הדבר היחיד שהוא שנא ברכב זה את כמות הכפתורים של מערכת השמע שמתאימה יותר למטוס.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

כולל בהיבט האמינות, העלות הכספית הנוספת והאחזקה היותר יקרה?

ראיתי שלהרבה החליפו טורבו (ולך תדע מה שמו ואיך).

במנועים האלה יש מחלה שאם לא מחליפים שמן בזמן או שמים שמן באיכות ירודה השמן נהיה כמו ג'לי. במקרה הטוב הולך טורבו, במקרה הרע - כל המנוע. הטיפולים ברכב הזה לא נחשבים ליקרים - הייתי מחפש רכב כזה רק עם הסטוריית טיפול מתועדת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...