Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן - במוו סדרה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
הגירסא הידנית בסופו של דבר תהיה יותר מבוקשת כשהרכב הזה יזדקן.

מבאס לראות רכב כזה אוטומט.

אמר מי שכנראה מעודו לא התנסה בתיבה הנפלאה ZF8...

האופן שבו התיבה הזו "מתנהגת", בייחוד במצבים ספורטיביים, ראוי שיילמד בקורסי נהיגה מתקדמת. הדבר היחיד שהייתי משפר בה זה רכיב GPS ומפות כבישים מעודכנות, שיגרמו לה להגיב עוד מקדמית בהתאם לתנאי הדרך הצפויים לבוא.

בפקקים יכלה להיות יותר רהוטה, אך זאת בקטנה... לבטח מול גיר ידני.

עריכה אחרונה על ידי Speedool
פורסם

כמה עולה התיבה הנפלאה הזו כשהיא מתקלקלת? היא אולי טובה וכיפית כשהרכב חדש, אבל ב.מ.וו לא מזדקנת יפה (מנסיון) ורכב כזה ישן עם ZF8 לא יהיה כזה מציאה.

גיר ידני בסופו של דבר יותר מבוקש. אתה מרגיש יותר מחובר לרכב ולא כאילו רובוט נוהג. אז לי אישית לא משנה כמה התיבה מתנהגת במצב ספורטיבי וכמה מושלמת היא. היא לא ידנית ולכן לא מעניינת אותי, בדיוק כמו שבמסלול אעדיף לא לנסוע עם בקרות. אני רוצה להיות מעורב בנהיגה, ולכן תיבה אוטומטית "מושלמת" לא עושה לי את זה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

פיזבאן,

הכל בסדר וגם מותר לנו שלא להסכים.

רק לא ברור לי מדוע פתחת את דברייך בכסף, וסיימת ב- "מה שעושה לך את זה".

אם מה שעושה לך את זה, .... זה גם כסף וגם מעורבות בנהיגה...אז סבבה.

רק תשקיע בתרגול כך שמעורבותך בנהיגה תהווה ערך מוסף על יכולותיה המובנות של התיבה "המושלמת" :roll:

אני כמובן ביטאתי את "מה שעושה לי את זה", ואין לי בכך שום כוונה מסיונרית נסתרת.

שא ברכה וסע בזהירות.

פורסם

שאלתך לא ברורה לי.

הכסף נכנס לעניין כשמדברים על תחזוקה של רכב ישן, בעיקר רכב יוקרתי ישן. תיבה אוטומטית עולה המון כסף במידה והיא מתקלקלת.

אז לתיבה הזו יש יתרונות והתנהגות ספורטיבית מעולה. החסרונות שלה זה מחיר ופחות מעורבות בנהיגה.

לא יודע איך הגעת לאמירה שכסף + מעורבות בנהיגה עושה לי את זה. זו כבר פרשנות שלך למה שרשמתי.

מעורבות בנהיגה עושה לי את זה, ולא רק לי, כי אם תבדוק את שוק הבימריות למכירה תראה שידניות יותר מבוקשות. לפחות כשמדובר על רכבים יותר ישנים.

אמרתי מה מחשבותי כשאני רואה רכב כזה אוטומט (וגם בלי דיפרנציאל מכאני כמדומני) ותגובתך היתה שאמרתי מה שאמרתי כי לא התנסיתי ב ZF8.

אכן, לא נהגתי על הגיר הנ"ל וגם אם אתלהב ממנו עד השמיים, אעדיף גיר ידני בסופו של יום בגלל הסיבות שכתבתיי כבר.

סביר להניח שמה שאתה מחפש מרכב לא תואם את מה שאני מחפש מהרכב.

לגבי השקעה בתרגול , לא מצליח לי. מסתבר שאני נהג לא משהו והזנב יוצא לי כל הזמן.

פורסם
מילא התמחור הראשוני.

הבעייה העיקרית מבחינתי היא שבסופו של יום מחירי הסגירה דהיום מוגזמים.

בכך אני מכוון לשני אפיקים:

1. כיום יש מידע זמין ברשת, ובשקלול בכלים חשבונאיים בסיסיים ניתן להדגים את פער התמחור גם בהעמסה ובזיכוי של מיסים כמקובל. אפשר לקבל חלון הצצה לכך דרך דגמי ה-0 ק"מ (כן, גם בשקלול התירוץ העלוב של רמת הגימור הנמוכה). לדוגמא: בשנת 2012 שילמתי על גרסה-1 בסיסית בסה"כ 7 אש"ח יותר מאשר על גולף 1.4TSI - נכון שצ'מפיון (שגם הם צרה, אבל מסוג אחר) הפחיתו מחיר, אבל עדיין אין הסבר לפער בן ה- 30-40 אש"ח הקיים היום.

2. עסקאות הטרייד-אין היום בדלק מוטורס עבור רכבי במוו נוקשות מאד, זאת גם במסלול הפרמיום-סלקט.

הוסף לזאת את חרפת המעבר להנעה קדמית, והמסקנה שלי היא שאני כנראה הופך להיות קהל נישה עבורם, ולכן יהיה עלי לרעות בשדות אחרים...

לפחות על פי AUTOCAR סידרה 2 הבאה תהיה עם הנעה אחורית ותצורת 5 דלתות.

https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/bmw-m2-gran-coupe-due-next-year-365bhp-rival-rs3-saloon

פורסם

לגבי השקעה בתרגול , לא מצליח לי. מסתבר שאני נהג לא משהו והזנב יוצא לי כל הזמן.

אנחנו אכן באים מעולמות תוכן שונים, ולכן כנראה שנינו צודקים, כל אחד בעולמו.

מה שחשוב באמת הוא שאם הזנב יוצא לך (נחסוך פה את הבדיחה המתבקשת), אז זה כל הכיף אם אתה לומד לשלוט בו.

להוציא את הזנב של הסדרה-2 משלוותו זו כבר באמת משימה לימי מסלול ולא לכביש ציבורי, כי הרכב נטוע בכביש באופן בולט במיוחד.

לשמחת זוגתי והילדים, אני כבר משתובב הרבה פחות, ולכן לי זה מתאים.

פורסם

דגם 4/5 דלתות יכול גם להתאים, בתנאי שישמרו המידות והפרופורציות.

מאחר ואם יגדילו את הרכב , נגיע למידות שה 3 נושקת אליהן.

ונאבד את תדמית הספורטאלגנט של הדגם הנוכחי.- והרכב יהיה עוד רכב של (:wink: suits) חליפות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם אתה רוצה להשתובב באופן רציני ובטיחותי, אני ממליץ על my way drift school בהונגריה.

פורסם

https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/bmw-m2-gran-coupe-due-next-year-365bhp-rival-rs3-saloon

ליפטבק זה דווקא מבורך.

תוספת דלתות צד נוספות זה מאכזב - לצרכים שלי עדיף דלתות צד ארוכות ומרווחות.

הדגם 225e Gran Coupé עשוי להיות מעניין מאד אם יצליחו לאזן אותו כהלכה.

מממ... אז אולי בכ"ז שווה לחכות עוד שנתיים?

בעצם... ברור מראש שדלק מוטורס הולכים לאכזב שוב בתמחור הזוי :cry:

• אחראי פורום
פורסם
צודק.

מייד עם הרכישה שדרגתי מערכת שמע, והתקנתי אביזר אנדרואיד פתוח.

מי שרוכש רכב ספורט-קופה שם דגש על דברים אחרים בעת קבלת ההחלטה.

יכול לפרט?

תמיד יש את אלה שאין להם תקציב ל 240 ברכב ישן.

לראיה מה שהולך היום בשוק עם E46.

גם ה 235/240 אני חושב שמגיעות אוטומט ורק ה M מגיעה ידנית כאופציה.

אפשר להזמין את ה-240 ידנית.

גם אני, בעל העדפה ברורה לידני, העדפתי את ה-ZF הזו בשל, באמת, תגובות ותכנות יוצאי דופן.

כן, יש מעט ניתוק. צריך להתרגל לזה. אבל עבורי, זו מתבררת כהחלטה נכונה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הכל יחסי בעולם, אין אמת אחת ומוחלטת. לדעתי, כמו שלקחתי את הברז עם תיבה ידנית, בעיקר בשל אופי הרכב וביצועים צנועים יחסית, כך אם הייתי לוקח 240 הייתי לוקח את ה-ZF8.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זו לא המחליפה של ה2 הנוכחית (שתצא ב2020), אלא דגם נוסף Gran Coupe שאמור לצאת כבר בשנה הבאה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לא נשמע הגיוני שגרסת ה

Gran Coupe תצא לפני הגרסה הרגילה, אבל אצל במוו בימים אלו זה אולי אפשרי...

ועוד מקור לידיעה

https://www.carscoops.com/2017/09/next-gen-bmw-2-series-coupe-and-cabrio/

ומאותו המקור גירסה שטוענת של

Gran Coupe

תהיה הנעה קידמית...

https://www.carscoops.com/2018/01/2020-bmw-2-series-gran-coupe-gets-cold-weather-experience-prototype-form/

• תוכן חדש...