Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לגב כואב, עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוהגת כיום בפנדה רובוטית, גג 15K ק"מ בשנה. מבלה כל יום כמעט שעתיים בנסיעה, רובן בפקקים.

היתרון בפנדה: תנוחת הישיבה הגבוהה שנוחה יחסית (סובלת מפריצת דיסק). החסרון (והסיבה להחלפה): הגיר האיום ששואב ממני עוד ועוד אלפים במוסך מדי שנה.

מחפשת רכב בגודל דומה (מיני), אוטומטי בלבד, בתקציב של עד 60K

דרישות:

1. אמינות - כמה שפחות תיקונים ומוסכים בשנים הקרובות

2. נוחות ישיבה - ככל שתנוחת הישיבה זקופה יותר, הגב שלי סובל פחות

3. בטיחות - יש גמד קטן בכיסא בטיחות, שמצטרף בדרך הקצרה מהבית לגן וחזרה

המלצות ורעיונות יתקבלו בברכה ובתודה עמוקה!

פורסם

ממליץ לך לפזול לקטגוריות יותר גבוהות, גם אם לא צריך מרווח, הן יותר סלחניות לגב, רנו סניק מאוד נוחה ומספקת אווירת נהג מאוד מרווחת וישיבה גבוהה. תקנה אחת משנת 2011 ב30K ותשים קצת כסף בצד לתיקונים. אם אתה מתעקש על קטגוריות יותר נמוכות הפולו היתה הכי נוחה לי.

פורסם

פיג'ו 208. היא אמנם סופר מיני, אבל כנראה הכי נוחה בקטגוריה (חוץ אולי מה-c3 החדשה, אבל היא כנראה לא בתקציב). חפשי אחת מ-2015 ומעלה, עם מנוע 1.2 טורבו.

לנסיעת פקקים לא הייתי קונה שום דבר עם גיר רובוטי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בס"ד

את יכולה לנסות אופציה של התאמת מושב עם תמיכה, לרכב שאת רוצה.

צריך לבדוק רק איך העניין עובד מבחינת כרית האוויר.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

מצטרף להמלצות על ה-208, בתקציב הזה יש סיכוי למצוא אחת עם מנוע 1.2 טורבו בנזין וגיר אוטומטי שתהיה שיפור משמעותי מהפנדה מבחינת ביצועים.

הונדה ג'אז גם מציעה תנוחות ישיבה גבוהה ונוחות נסיעה לא רעה. הדגם הקודם רלוונטי לתקציב שלך, הגרסה ההיברידית הכי נפוצה וצריכת הדלק חסכונית אבל לא בפער משמעותי.

גם פורד פיאסטה נוחה אבל סובלת מגיר רובוטי עם אמינות מפוקפקת ולכן אמליץ להימנע ממנה.

פורסם

ממליץ לבדוק כמובן בפועל בסוכנויות (את הדגמים שהוצעו ושיוצעו).

אם בעייה בגב קריטית - הייתי שוקל למצוא מישהו עם רכב כזה / לשכור (באם מאפשר) ליום יומיים של נהיגה / ישיבה (ולראות מה מצב הגב לאחר מכן).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...