Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדלת פגשה עמוד נסתר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מקווה שזה המקום להתייעץ בנושא הנ"ל.

רכב חדש ואיתו המזל הלא כל כך נעים...

ביציאה מהחניה הדלת האחרוית פגשה לה עמוד קטן ונסתר שהיה לידה. ועכשיו יש נזק שאני מתלבט מה לעשות איתו.

PDR לפי מה שהבנתי אי אפשר לעשות. (תקנו אותי אם אני טועה)

פחחות ממש לא בא לי. מפחד שישפיע לרעה בערך העתיד ושהעבודה תהיה פשוט לא טובה.

החלפת דלת לא יודע אם מגיעה לי או לא (רכב בן חודש שמגיעים לא עד שנתיים רק חלקים חדשים מקוריים).

כמו כן, מפחד שהחלפת דלת תעשה רק יותר נזק. (לא תהיה אטימה כמו שצריך, לא ירכיבו אותה ואת מה שעליה כמו שצריך וכו)

האם הדלת מגיעה צבועה קומפלט מחו"ל? או שצובעים כאן.

האם הדלת מגיעה מורכבת עם הכל? או שעושים את ההחלפה כאן? (חלון, חשמל, פלסטיקה וכו...)

בקיצור מה מומלץ לעשות???

IMG_2116.jpgIMG_2117.jpgIMG_2118.jpgIMG_2119.jpgIMG_2122.jpgIMG_2121.jpgIMG_2120.jpgIMG_2123.jpgIMG_2124.jpgIMG_2125.jpg

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

דלת חדשה מגיעה עירומה ויש להעביר אליה את כל האביזרים וכמו כן היא היא לא צבועה ויש לצובעה בגוון הרכב.

פחח מקצועי מתאים את הדלת החדשה כראוי ומעביר את כל האביזרים ללא כל בעיות צבע (כן, אומרים צבע ולא צבעי) רכב טוב יתאים היטב את גוון הצבע כך שהבדלי הגוונים יהיו מועטים וכמעט בלתי נראים.

נסה בכל זאת לבדוק קודם אם ניתן לבצע תיקון PDR ולדוגמא אצל "אודיבה ארט" שבנתניה, טל' 053-8094419.

בברכה - רפי לין

פורסם

שוב שלום

שלושה מקומות pdr אמרו שלא בר תיקון דרכם

אחד אמר שאפשרי בכ 3000 שקלים

ומצריך הורדת הדלת

מה אתם ממליצים לעשות?

החלפת דלת עם הפעלת הביטוח?

תיקון ב 3000 שקל ב pdr?

תיקון פחחות רגיל?

או להשאיר את זה ככה ולעשות על זה קצת פוליש ווקס וזהו ?

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם (נערך)

חבל שלא כתבת באיזה מכונית ושנת ייצור מדובר?.

הכי טוב זה למצוא דלת משומשת תקינה מפרוקי רכב שגם בצבע מכוניתך וכך יהיה

צורך רק בהחלפתה.

גש למוסך פחחות רכב ולרוב הם אלו שיביאו דלת ויבצעו את כל העבודה וקבל

קודם הערכת האפשרויות, מחיר וכו'.

פחח טוב יכול גם לתקן את הדלת שלך, אבל לא נותרו הרבה פחחים טובים ולפעמים החלפת דלת

זה בשבילם הכי מהיר, רווחי ונוח.

בברכה - רפי לין

עריכה אחרונה על ידי רפי לין
פורסם

אכן מדובר על קיה נירו

לא חשבתי שזה ישנה משהו

דגם 2018

פחות מ 2000 קילומטר על השעון...

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...