Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור קו דייהטסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אני רוצה לעשות לדייהטסו מטאריה שלי יישור קו כמה שאלות אם בבקשה תוכלו לעזור לי

1) האם כדי להחליף שמן גיר ואם גם כן איזה?

2)יש למישהו מק"ט של התושבת גיר לדייהטסו מטאריה?

3) שמתי לב שיש תושבת מנוע ויש תושבת מנוע "משקפים" מישהו יודע מזה?

עריכה אחרונה על ידי ilia1
פורסם

מידע כללי שלי על היצרן ומבדיקה שעשיתי, הוא ממליץ להחליף את שמן הגיר. לדעתי זה דקסרון 3 וכדאי מיצרן ידוע. תבדוק אותי לא הייתי בעלים של הרכב.

בקישור כאן בשורה הראשונה (מנוע 3SZ-VE אם אני לא טועה) תוכל למצוא מקט"ים לרכב. אל תרכוש שם כי זה אתר באיחוד האמירויות.

https://cardiagn.com/daihatsu-materia-2006-2013-service-repair-manual-pdf/

פורסם

הבנתי שיש כאלה שלא ממליצים להחליף בגלל שהשמן קיבל צמיגות מסויימת והחלפתו תעשה לי בעיות האם זה נכון?

פורסם

החלפת שמן גיר מבצעים בצורה חלקית (פתיחת בורג הריקון ומילוי או הורדת הקרטר, החלפת פילטר אם קיים ומילוי).

מהניסיון שלי אל תנסה למצוא מק"ט ולהתחיל לחפש בחו"ל כי לא תמצא מקורי. ואני מדבר על סיריון דור I שחלקה חלפים עם טויטה דואט. בארץ עלה יותר זול, והיה קשה למצוא.

תושבת משקפיים זוהי התושבת שיושבת לרוב צמוד לקיר אש, תושבת אחורית תחתונה.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

השאלה היא האם החלפת השמן תעשה לי בעיות מאחר והוא קיבל צמיגות מסוימת מה עוד שאיני יודע איזה שמן גיר שמו לפני האם ערבוב שמן בחברה אחרת יכול גם לעשות לי בעיות?

פורסם

שיתפתי מהניסיון שלי ואיחלתי לחייל בהצלחה.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

אך האם משהו יכול לענות על שאלתי

השאלה היא האם החלפת השמן תעשה לי בעיות מאחר והוא קיבל צמיגות מסוימת מה עוד שאיני יודע איזה שמן גיר שמו לפני האם ערבוב שמן בחברה אחרת יכול גם לעשות לי בעיות?

פורסם

נסה להשיג הסטוריית טיפולים של הרכב. אם החליפו שמן ב-90000 ק"מ/6 שנים אז החלפה לא נראית לי בעייתית. אם לא עשו, יכול להיות שתהיה בעיה. אתה יכול גם להתייעץ במוסך מורשה יבואן. בצע גם חיפוש בפורום.

הרבה פעמים מחליפים שמנים עם חברה אחרת, גם שמן מנוע כך שזה לא הסיפור. מה שיותר חשוב זה תקן השמנים ועל זה מקפידים בד"כ.

מעולם לא החזקתי את הרכב אבל אני מתחזק לאימי סיריון.

פורסם
נסה להשיג הסטוריית טיפולים של הרכב. אם החליפו שמן ב-90000 ק"מ/6 שנים אז החלפה לא נראית לי בעייתית. אם לא עשו, יכול להיות שתהיה בעיה. אתה יכול גם להתייעץ במוסך מורשה יבואן. בצע גם חיפוש בפורום.

הרבה פעמים מחליפים שמנים עם חברה אחרת, גם שמן מנוע כך שזה לא הסיפור. מה שיותר חשוב זה תקן השמנים ועל זה מקפידים בד"כ.

מעולם לא החזקתי את הרכב אבל אני מתחזק לאימי סיריון.

אז זהו זאת הבעיה שאין היסטוריה ואני עושה לו יישור קו אין לי מושג אם הוחלף שמן גיר

• תוכן חדש...