Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב "יוקרה" עד 60K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק תיזכור שלמרות שהמכוניות האלה אולי זולות לקנייה , הן ממש לא זולות לאחזקה.

מחירי הטיפולים , החלפים ובדר"כ הביטוח נשארים גבוהים.

אז נכון שמחיר הרכישה מפתה ,אבל זה לא מסתיים בזה.

אני ממליץ לך לחשוב יותר בכיוון של מגאן קופה או יונדאי קופה , אלה מכוניות משפחתיות לכל דבר בלי יומרות כלשהן וכבונוס הן נראות דיי טוב.

אם בכל זאת אתה רוצה משהו מפואר , חפש לך קסנטיה עם מנוע גדול .

ויש אפילו אחת כזו למכירה עם הרבה עודף מ-60K :wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק תיזכור שלמרות שהמכוניות האלה אולי זולות לקנייה , הן ממש לא זולות לאחזקה.

מחירי הטיפולים , החלפים ובדר"כ הביטוח נשארים גבוהים.

אז נכון שמחיר הרכישה מפתה ,אבל זה לא מסתיים בזה.

אני ממליץ לך לחשוב יותר בכיוון של מגאן קופה או יונדאי קופה , אלה מכוניות משפחתיות לכל דבר בלי יומרות כלשהן וכבונוס הן נראות דיי טוב.

אם בכל זאת אתה רוצה משהו מפואר , חפש לך קסנטיה עם מנוע גדול .

מגאן קופה או יונדאי קופה - לא רק שהן לא יפות הן מכוערות. עיניין של טעם, אני יודע. אין לי מה לחפש במכוניות הללו, הרי אלו לא עונות לי אפילו על מחצית הדרישות, בעצם הן עונות רק על נושא היופי והוא משני בטח ובטח כשמדובר ברכב מכוער לטעמי :roll:. אני לא מחפש משפחתית אם הייתי מחפש משפחתית הייתי קונה קורולה.

מכוניות פאר - אני יודע שהן אינן זולות לאחזקה, השאלה היא עד כמה. מחירי הטיפולים זה באמת לא העיקר אם זה עוד 200-300 שקל לביקור במוסך אני יעמוד בזה. חלפים - אני מאמין שציריה של ב.מ.וו סידרה 7 גם אם היא בת 10 תחזיק יותר מציריה של יונדאי קופה גם אם היא בת 6, נכון שהיא תעלה גם פי 2 אבל גם תחזיק פי 2.

ההתלבטות שלי היא לגבי מחירי הביטוח, צריך לעשות סקר שוק ולא לנחש. אבל אני אשמח לדעת בערך לאיזה מחירים לצפות.

בזמנו כמעט קניתי Z3 כשביררתי כמה הביטוח שלה אמרו לי 14 אלף שקל לשנה (הייתי גם נהג חדש).

בשביל מחיר כזה לביטוח אני צריך להוריד את התחתונים. אני לא נוהג לעשות את זה, חברה שלי עושה את זה בשבילי (במיוחד עכשיו :wink: ).

תודה לכולכם גם על התשובות וגם על האיחולי ההחלמה,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דניאל , ביטוח של סידרה 7 הוא כנראה יקר יותר מביטוח של Z.

תחשוב שכל חלק קטן שהביטוח יצטרך לממן לך עולה לו הון תועפות, אפילו תאונה קטנה של החלפת פגוש או דלת יכולה לעלות המון כסף.

זה לא שמסתובבות מכוניות כאלה בפירוקיות , את רוב החלקים צריך להזמין מהיבואן וזה מייקר את העסק.

אני אתן דוגמא קטנה על עצמי , התקלקל לי מנגנון הנעילה המרכזית של דלת ימין באוטו שלי , חלק כזה מהיבואן עולה 750 שקל , אין להשיג אותו בפירוקיות , צא מנקודת הנחה שחלקים לסידרה 7 יעלו יותר, הרבה יותר.

נכון שטיפולים הם לא הרבה יותר יקרים , הבעיה היא מה יקרה אם יילך לך פתאום מחשב ABS או משהו בסגנון, אתה לא תעמוד במחיר של חלק כזה מהיבואן והמכוניות האלה מפוצצות בחלקים יקרים שמה לעשות , עם הזמן מתקלקלים.

בקשר לקסנטיה של ג'ורג' , רציתי להציע אותה , זה רכב מדהים ביכולות, באיבזור בייחוד , הייתי רוצה אחד כזה בשבילי. אבל לדעתי צריך להיות מקושר טוב טוב למוסך שמבין ברכבים האלה כי הטיפול בו צריך להיות מקצועני ולא חאפרי.

פורסם

QUOTE=דניאל]מגאן קופה או יונדאי קופה - לא רק שהן לא יפות הן מכוערות. עיניין של טעם, אני יודע. אין לי מה לחפש במכוניות הללו, הרי אלו לא עונות לי אפילו על מחצית הדרישות, בעצם הן עונות רק על נושא היופי והוא משני בטח ובטח כשמדובר ברכב מכוער לטעמי :roll:. אני לא מחפש משפחתית אם הייתי מחפש משפחתית הייתי קונה קורולה.

מכוניות פאר - אני יודע שהן אינן זולות לאחזקה, השאלה היא עד כמה. מחירי הטיפולים זה באמת לא העיקר אם זה עוד 200-300 שקל לביקור במוסך אני יעמוד בזה. חלפים - אני מאמין שציריה של ב.מ.וו סידרה 7 גם אם היא בת 10 תחזיק יותר מציריה של יונדאי קופה גם אם היא בת 6, נכון שהיא תעלה גם פי 2 אבל גם תחזיק פי 2.

ההתלבטות שלי היא לגבי מחירי הביטוח, צריך לעשות סקר שוק ולא לנחש. אבל אני אשמח לדעת בערך לאיזה מחירים לצפות.

בזמנו כמעט קניתי Z3 כשביררתי כמה הביטוח שלה אמרו לי 14 אלף שקל לשנה (הייתי גם נהג חדש).

בשביל מחיר כזה לביטוח אני צריך להוריד את התחתונים. אני לא נוהג לעשות את זה, חברה שלי עושה את זה בשבילי (במיוחד עכשיו :wink: ).

תודה לכולכם גם על התשובות וגם על האיחולי ההחלמה,

דניאל.דניאל, לפי ההודעה הראשונה שלך חשבתי שאתה יודע בדיוק במה מדובר אבל לפי ההודעה האחרונה שלך אתה אפילו לא בכיוון. מי שבחיים לא החזיק רכב כזה לא כדאי לו אפילו לנסות כי צריך כיסים מאוד עמוקים כי כל תקלה קטנה יכולה להסתיים בסכומים שיגרמו לך להוריד את התחתונים.

סתם לדוגמא, הולך חימום של אחד המושבים, 5K ש"ח. ובנוסף הרכבים מלאים באלקטרוניקה שאי אפשר בד"כ להשיג אותה בפירוקיות אלא לקנות אצל היבואן והחלקים האלה יקרים רצח !!!

הביטוח של האומגה ממש זול, לפי מה שאני זוכר משהו בין 7 ל-8 אלף ש"ח כולל הכל, לנהג מבוגר ללא תאונות והוסיפו אותי כתור נהג שני (בזמנו הייתי נהג חדש, בדיוק קבלתי רישיון) והתוספת הייתה 2K ש"ח (אז במקור לנהג ללא תאונות הביטוח 5-6 אלף ש"ח שהיום אתה לא מבטח מאזדה 3 במחירים האלה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

טוב מה אתם ממליצים ? לרדת מהסיפור ?

לקנות רכב משעמם ואפור ?

הרי רכב עם נטייה ספורטיבית אני לא רוצה.

אז מה לעשות ? לאיזה קטגורייה ללכת ?

סופר מיני ? חסר לי הפינוק ורוך של מכונית גדולה. חוץ מזה חוץ מלהגיע מנקודה A לB הן שוות ל***.

ג'יפים ? 4X4 ? :roll: לא יודע, האמת לא חשבתי על זה... אולי אופל או איזה ג'יפ סופה.

משפחתית ? למה אני צריך לסבול ?!

מנהלים\פאר ? אחזקה יקרה מדי.

דניאל.

- רק בשביל שתבינו אני לא מחפש רכב שיקח אותי מנקודה A לB בלבד, אלא שיתן משהו מעבר לזה, האיביזה נתנה כוח והנאה מנהיגה, מכונית מפוארת תתן נוחות ופינוק... -

פורסם

QUOTE=דניאל]טוב מה אתם ממליצים ? לרדת מהסיפור ?

לקנות רכב משעמם ואפור ?

הרי רכב עם נטייה ספורטיבית אני לא רוצה.

אז מה לעשות ? לאיזה קטגורייה ללכת ?

סופר מיני ? חסר לי הפינוק ורוך של מכונית גדולה. חוץ מזה חוץ מלהגיע מנקודה A לB הן שוות ל***.

ג'יפים ? 4X4 ? :roll: לא יודע, האמת לא חשבתי על זה... אולי אופל או איזה ג'יפ סופה.

משפחתית ? למה אני צריך לסבול ?!

מנהלים\פאר ? אחזקה יקרה מדי.

דניאל.

- רק בשביל שתבינו אני לא מחפש רכב שיקח אותי מנקודה A לB בלבד, אלא שיתן משהו מעבר לזה, האיביזה נתנה כוח והנאה מנהיגה, מכונית מפוארת תתן נוחות ופינוק... -בני, אתה צריך אמריקקית ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

דניאל, יש בימר 728 למכירה ליד הבית שלי. אני יכול לברר מה המספר, אם אתה מעוניין.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ככל שאני חושב יותר ויותר על ג'יפ אני מוצא את זה יותר ויותר מתאים.

סופה משנת 96 ~ יכולה להיות מתאימה לדרישות שלי, סה"כ זה רכב שאפשר לאהוב ולהשקיע בו, לא מהיר אבל עם תירוץ טוב, גישה לשטח שזה דבר שלא ניסית עדיין...

דניאל.

פורסם

הביטוח של האומגה ממש זול, לפי מה שאני זוכר משהו בין 7 ל-8 אלף ש"ח כולל הכל, לנהג מבוגר ללא תאונות והוסיפו אותי כתור נהג שני (בזמנו הייתי נהג חדש, בדיוק קבלתי רישיון) והתוספת הייתה 2K ש"ח (אז במקור לנהג ללא תאונות הביטוח 5-6 אלף ש"ח שהיום אתה לא מבטח מאזדה 3 במחירים האלה).

אהם , אלעד ... מאזדה שלוש אולי אתה לא ... אבל צרפתייה ספורטיבית בריאה כן ?

נשמע לי כאילו בררתם בעיקר בביטוחים ישירים ולא בסוכנים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה לגבי קסדוס 9 ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

דניאל אל תתקרב לסופה אני מכיר אישית מישהו עם סופה... אוטו עם בעיות מפה ועד מחרתיים סף התפרקות מרשים ביותר... שותה דלק כמו טנק מרכבה ונוסע כמו עגלה... עזוב זה בחירה רעה מאוד!

למה? ככה!

• תוכן חדש...